Public και MediaMarkt: Μαζί για ένα σπίτι όπως το έχεις φανταστεί

Περίληψη: Public & MediaMarkt συνεργαζόμαστε στις κατηγορίες οικιακών συσκευών και τηλεοράσεων για να φτιάξεις το σπίτι σου όπως το έχεις φανταστεί.

Η συνεργασία μας με τη MediaMarkt επεκτείνεται, για να μπορείς να φτιάξεις ένα σπίτι ακριβώς όπως εσύ το θες. Ξεκινάμε από τις κατηγορίες των μικρών και μεγάλων οικιακών συσκευών και τηλεοράσεων και δημιουργούμε τις κατάλληλες συνθήκες για να έχεις μία ακόμα πιο ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης. Γιατί είναι ωραία όταν είμαστε μαζί.

Μαζί, με τις ίδιες ασυναγώνιστες τιμές και προσφορές  

Σε Public και MediaMarkt, τώρα σου εξασφαλίζουμε στο σύνολο του δικτύου φυσικών και online καταστημάτων μας, τις ίδιες, ασυναγώνιστες τιμές και προσφορές σε όλες τις μικρές, μεγάλες οικιακές συσκευές και τηλεοράσεις.

Μαζί, με την ίδια τεράστια γκάμα με περισσότερες από 10.000 επιλογές σε Οικιακές Συσκευές & Τηλεοράσεις!

Από κοινού, σου προσφέρουμε την μεγαλύτερη ποικιλία από χιλιάδες προϊόντα οικιακών συσκευών από επώνυμα brands. Παράλληλα, αναβαθμίζουμε τα 13 καταστήματα MediaMarkt σε όλη την Ελλάδα σε Public-MediaMarkt «Νέας Γενιάς», προσφέροντάς σου μαζί, μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών. Μάλιστα, για το διάστημα 6-9 Απριλίου, στα ανανεωμένα καταστήματα Public-MediaMarkt στη Λ. Συγγρού και στο Μαρούσι, εξασφαλίσαμε για σένα προσφορές -20% σε όλα τα προϊόντα!

Μαζί, με μια κοινή εξειδικευμένη ομάδα σε 13 «Νέας Γενιάς» καταστήματα 

Συνδυάζοντας τα 18 χρόνια εμπειρίας μας και τα 20 χρόνια της MediaMarkt, ενώνουμε τις δυνάμεις μας και στο κομμάτι της τεχνογνωσίας. Διαθέτουμε πάνω από 2.000 εργαζομένους στο σύνολο των δικτύων μας και παρέχοντάς τους πάνω από 15.000 ώρες εκπαίδευσης, δημιουργούμε πλέον μια κορυφαία κοινή ομάδα από ειδικούς που σου προσφέρουν μία βελτιστοποιημένη εξυπηρέτηση, καλύπτοντας κάθε ανάγκη για την κατηγορία των οικιακών συσκευών και τηλεοράσεων.

Μαζί, με νέους, ευέλικτους τρόπους πληρωμής

Θέτοντας στο επίκεντρο την αναβαθμισμένη και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, Public και MediaMarkt μαζί, φέρνουμε νέους, ευέλικτους τρόπους πληρωμής που μπορείς να αξιοποιήσεις! Σε αυτούς περιλαμβάνονται η δυνατότητα εξόφλησης σε έως 3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική μέσω Klarna, αλλά και η δυνατότητα αποπληρωμής σε έως 36 άτοκες δόσεις, χωρίς πιστωτική, μέσω της υπηρεσίας Flex Pay.

Ένα σπίτι είναι όμορφο, όταν το ζεις μαζί με άλλους: Public και MediaMarkt Μαζί, για ένα σπίτι όπως το έχεις φανταστεί.