Πάνω από το 50% των αποδείξεων δεν τυπώνονται σε χαρτί στα Public

Περίληψη: Στα Public έχουμε καθιερώσει το eInvoicing στο δίκτυό μας, ως μέρος του προγράμματος Love Earth, και έχουμε μειώσει σημαντικά την κατανάλωση χαρτιού.

Στα καταστήματα Public εφαρμόζουμε συνειδητά τη δυνατότητα έκδοσης ηλεκτρονικής απόδειξης για όσους καταναλωτές το επιθυμούν. Η έκδοση ηλεκτρονικής απόδειξης πραγματοποιείται μέσω της λύσης eINVOICING και η παραλαβή της απόδειξης γίνεται με ένα e-mail. Αυτό σου προφέρει διττό όφελος: επιταχύνει τη διαδικασία εξυπηρέτησής σου με τη δυνατότητα check-out εκτός ουράς και διευκολύνει την προσωπική ψηφιακή αρχειοθέτηση των αποδείξεών σου.

To 50% των ανθρώπων που εμπιστεύονται για τις αγορές τους τα Public επέλεξε την έκδοση ηλεκτρονικής απόδειξης. Με βάση τα δεδομένα του 2022, υπολογίζεται ότι την επόμενη 3ετία θα εξοικονομήσουμε πάνω από 30 τόνους χαρτί.

Για να αξιοποιήσεις την υπηρεσία e-invoicing στα καταστήματά μας, η διαδικασία είναι απλή:

  • Στο ταμείο του καταστήματος, ο υπάλληλος σε ρωτά αν επιθυμείς να λάβεις την απόδειξη έντυπα ή ηλεκτρονικά.
  • Εφόσον το επιθυμείς, δίνεις τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σου ταχυδρομείου, μαζί με τη συγκατάθεση σου για αποστολή του αντιγράφου της απόδειξης σε αυτό.
  • Σου στέλνουμε την απόδειξη στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δήλωσες.

Με σύνθημα “Love Earth”, αναλαμβάνουμε συγκεκριμένες δράσεις για έναν βιώσιμο πλανήτη, εφαρμόζοντας τις αρχές της κυκλικής οικονομίας και στηρίζοντας τους πελάτες μας με πράσινες υπηρεσίες ή αειφόρα προϊόντα.


*Η ομάδα της Public Next συνεργάστηκε άψογα με την ομάδα της SoftOne για την υλοποιήση αυτής της υπηρεσίας.