Express επισκευή συσκευών από μόλις 20' στα καταστήματα Public!

Περίληψη: Η iRepair μπήκε στα Public και φέρνει εξωπραγματική ταχύτητα επισκευής μαζί με κορυφαία εξειδίκευση, απογειώνοντας την εμπειρία service στα καταστήματά μας.

Πριν από σχεδόν ενάμιση χρόνο ενώσαμε τις δυνάμεις μας με την iRepair, με στόχο να προσφέρουμε μια τεράστια γκάμα υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης, καλύπτοντας κάθε πιθανή ανάγκη. Τώρα είμαστε έτοιμοι να εγκαινιάσουμε τη νέα εποχή στην επισκευή συσκευών υψηλής τεχνολογίας. Μέσα από τη συνεργασία μας με την iRepair, συνεχίζουμε να εξελίσσουμε το service συσκευών, δίνοντας από σήμερα την ευκαιρία στους λάτρεις της τεχνολογίας να ζήσουν Εξωπραγματική Ταχύτητα Επισκευής μέσα στα καταστήματα Public, μόλις από 20 λεπτά!

Οι επισκέπτες των σημείων service iRepair εντός των καταστημάτων Public έχουν πλέον πρόσβαση σε μία ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης και επισκευής συσκευών τεχνολογίας που καλύπτουν smartphone, iPhone, tablet, laptop και desktop συσκευές, με ευκολία για τον πελάτη, άμεση επισκευή, και υψηλή ποιότητα, χάρη στην εξειδικευμένη ομάδα της iRepair.

public-express-episkeyh-01

Με τη δέσμευση αυτή, επιταχύνουμε ακόμη περισσότερο το service για τα προϊόντα τεχνολογίας, προσφέροντας εγγυημένη υποστήριξη και εξατομικευμένες συμβουλές τεχνολογίας από εξειδικευμένους τεχνικούς με πάνω από 16 χρόνια εμπειρίας, μέσα από τις ακόλουθες υπηρεσίες:

  • Εγγύηση Καλής Λειτουργίας
  • Παρακολούθηση Επισκευής
  • Νέες online υπηρεσίες επισκευής (Express Επισκευή)

Διεκδικώντας επάξια τον τίτλο του one-stop-shop για κάθε ανάγκη τεχνολογίας, μαζί με την iRepair δίνουμε τώρα ακόμη περισσότερες επιλογές, τόσο σε επίπεδο ποικιλίας και εξειδίκευσης, όσο και σε επίπεδο υπηρεσιών και υποστήριξης εντός των φυσικών μας καταστημάτων. Με αυτό τον τρόπο απελευθερώνουμε τους καταναλωτές, έτσι ώστε να απολαμβάνουν τη ζωή ακόμη περισσότερο, ακριβώς όπως την έχουν φανταστεί!