Klarna: Τι είναι και πώς θα τη χρησιμοποιήσεις

Περίληψη: Η Klarna αλλάζει τα δεδομένα στις online αγορές. Προσφέρει πληρωμές με άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική και μαζί φέραμε το Buy Now, Pay Later στα Public.

Τα τελευταία χρόνια, στα οποία οι διαδικτυακές αγορές εκτοξεύτηκαν, ένας νέος τρόπος πληρωμών ήρθε για να διαταράξει τα νερά! Αυτός λέγεται «Buy Now, Pay Later» και ένας από τους ηγέτες του κλάδου είναι η σουηδική Klarna. Ένα σύστημα Buy Now, Pay Later σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις αγορές και να πληρώσεις με άτοκες δόσεις, ακόμα κι αν δεν έχεις πιστωτική κάρτα! Αυτή η καινοτομία προσθέτει μεγάλη ευελιξία στις αγορές σου γι’ αυτό αποφασίσαμε να σου την παρέχουμε. Έτσι ενώσαμε τις δυνάμεις μας με την Klarna και δημιουργήσαμε το Public Now, Pay Later, για να σου προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στις αγορές με Buy Now, Pay Later. Ίσως δεν γνωρίζεις ακόμα την Klarna, αλλά η σουηδική εταιρεία συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων εταιρειών τεχνολογίας της Ευρώπης σήμερα. Καιρός να την μάθεις λοιπόν!

Τι είναι η Klarna

Η Klarna είναι μία σουηδική εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο του FinTech (Financial Technology). Μιλάμε δηλαδή για έναν χρηματοπιστωτικό οργανισμό. Η εταιρεία ξεκίνησε το 2005 και σήμερα έχει εγκαταστάσεις στη Στοκχόλμη και το Βερολίνο, όπου απασχολούνται περισσότεροι από 5.000 άνθρωποι. Μπορείς να βρεις τις υπηρεσίες της Klarna σε 45 χώρες αυτή τη στιγμή και φυσικά Klarna στην Ελλάδα βρίσκεις πλέον και στα Public. Με 147 εκατομμύρια πελάτες, περισσότερα από 400.000 καταστήματα σε όλο τον κόσμο και 2 εκατομμύρια συναλλαγές να πραγματοποιούνται καθημερινά, η Klarna έχει την εμπειρία να παρέχει απρόσκοπτες και ασφαλείς Buy Now, Pay Later υπηρεσίες και τώρα έχεις αυτή τη δυνατότητα και στο Public.gr.

Πώς λειτουργεί η Klarna και πώς θα το χρησιμοποιήσεις

Το χαρακτηριστικό της Klarna είναι πως η διαδικασία για να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία είναι εξαιρετικά απλή και πραγματοποιείται σαν μία οποιαδήποτε online συναλλαγή, όπως έχεις συνηθίσει μέχρι σήμερα. Ουσιαστικά διαλέγεις έναν διαφορετικό τρόπο πληρωμής κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας και μέσα σε λίγα κλικ έχεις τη δυνατότητα να αγοράσεις με 3 άτοκες δόσεις ό,τι σε ενδιαφέρει.

Ας το δούμε και λίγο πιο αναλυτικά. Αρχικά, για να εκμεταλλευτείς τη νέα υπηρεσία Public Now, Pay Later μπαίνεις στο Public.gr. Εκεί επιλέγεις τα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν και τα βάζεις στο καλάθι. Μετά περνάς στο check out και στο πεδίο τρόπου πληρωμής υπάρχει η επιλογή «3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική – Klarna». Επιλέγοντας αυτό το checkbox θα μεταφερθείς στο περιβάλλον της Klarna όπου θα χρειαστεί να συμπληρώσεις τα στοιχεία της κάρτας σου και έπειτα η έγκριση των άτοκων δόσεων προχωράει άμεσα.

Πώς η Klarna προσθέτει ευελιξία στις αγορές σου

Η παραπάνω διαδικασία έρχεται με μία σειρά από πλεονεκτήματα που κάνουν ευκολότερη τη ζωή σου. Χάρη στη δυνατότητα να πληρώνεις σε τρεις άτοκες δόσεις μπορείς να κάνεις αποδοτικότερη διαχείριση των οικονομικών σου. Επιπλέον, θα εξομαλύνεις τη διαδικασία αγορών με δόσεις. Αντί για έγγραφα, email, φωτοτυπίες ή ό,τι άλλο σου ζητείται συνήθως για να ψωνίσεις με δόσεις χωρίς πιστωτική, απλά κάνεις μερικά κλικ στο check out και οι δόσεις εγκρίνονται άμεσα. Με λίγα λόγια, δεν μπλέκεις με χαρτούρα και ολοκληρώνεις άμεσα τις αγορές σου online, χωρίς να πας σε κατάστημα. Σε μία εποχή που αγοράζουμε όλο και περισσότερα πράγματα διαδικτυακά, αυτή η δυνατότητα είναι απαραίτητη.

Για να είσαι πάντα συνεπής υπάρχει και το Klarna app. Μέσα από την εφαρμογή της Klarna σου έρχονται ειδοποιήσεις όταν φτάσει η ημερομηνία πληρωμής οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να ξεχαστείς. Το Klarna app έχει ακόμα μία πολύ ενδιαφέρουσα λειτουργία. Στην εφαρμογή μπορείς να αποθηκεύσεις προϊόντα που σε ενδιαφέρουν και να λάβεις ειδοποιήσεις όταν υπάρχει πτώση τιμής. Με αυτό τον τρόπο δεν θα χάσεις ποτέ κανένα δυνατό deal και θα έχεις τη δυνατότητα να το αγοράσεις άμεσα αλλά να το πληρώσεις αργότερα!

Γιατί η Klarna έχει αποσπάσει εξαιρετικά reviews

Με όλα τα παραπάνω θετικά, δεν είναι τυχαίο που τα reviews της Klarna κατατάσσουν την υπηρεσία σταθερά ως μία εκ των καλύτερων -αν όχι την καλύτερη- λύση Buy Now, Pay Later. Η Klarna έχει καταφέρει να παρέχει ένα πολύ ευέλικτο μοντέλο πληρωμών, το οποίο αποζητούν πολλοί πελάτες, και μάλιστα αυτό γίνεται εύκολα, γρήγορα και χωρίς αστερίσκους. Η ψηφιακή φύση της υπηρεσίας έχει κάνει την Klarna μία από τις αγαπημένες λύσεις των millennials παγκοσμίως, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των νέων ανθρώπων κάνει αγορές online. Όταν, λοιπόν, έχεις μία υπηρεσία που σου προσφέρει τη δυνατότητα να κάνεις αγορές με άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα, και άρα να αποκτήσεις ό,τι χρειάζεσαι τη στιγμή που το χρειάζεσαι χωρίς να μπαίνεις σε δεύτερες σκέψεις, και σου παρέχει παράλληλα το εύχρηστο Klarna app, δεν είναι τυχαίο ότι τα reviews της Klarna είναι τόσο θετικά.

Το Buy Now Pay Later ήρθε στην Ελλάδα για να μείνει με την Klarna

Η θετική εμπειρία των καταναλωτών είναι και ο λόγος που αποφασίσαμε να σου προσφέρουμε τις υπηρεσίες της Klarna στα Public. Μάλιστα, με τη δημιουργία του Public Now, Pay Later γίναμε το πρώτο κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών που προσφέρει Buy Now, Pay Later στην Ελλάδα. Το Buy Now, Pay Later έχει αποδειχθεί πως δεν είναι μία «μόδα» της εποχής. Έχει ήδη εδραιωθεί σε τεράστιες αγορές παγκοσμίως και η Klarna είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου. Για να πάρεις μία ιδέα των μεγεθών, στον τελευταίο γύρο επενδύσεων η Klarna συγκέντρωσε επενδύσεις ύψους $800 εκατομμυρίων, κάτι που αντιστοιχεί σε αξία $7 δισεκατομμυρίων για την εταιρεία. Γι’ αυτό μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως το Buy Now, Pay Later ήρθε Ελλάδα για να μείνει και χαιρόμαστε που τώρα μπορούμε να σου το παρέχουμε και εμείς, σε συνεργασία με την Klarna.