Από σήμερα Μποξάρουμε όπου-όπως-όποτε με τη νέα μας υπηρεσία Locker Pickup 24/7

Περίληψη: Η νέα υπηρεσία locker pick up 24/7 υλοποιείται μέσω της BOX NOW, υποστηρίζοντας τη δέσμευσή μας για «Green Commerce».

Φέρνουμε τη νέα υπηρεσία locker pickup 24/7 στα Public, κατά την οποία μπορεί κάποιος να παραλάβει 100.000 προϊόντα του Public.gr εύκολα στο κοντινότερο locker, οποιαδήποτε ώρα και μέρα της εβδομάδας. Ως ο πρωτοπόρος omnichannel retailer, σε συνεργασία με την κορυφαία στο χώρο των smart lockers εταιρεία, BOX NOW, προσφέρουμε μια υπηρεσία που δίνει την απόλυτη ελευθερία στους καταναλωτές μας, επιτρέποντάς τους να παραλάβουν την παραγγελία τους σε πάνω από 1.200 σημεία σε όλη την Ελλάδα και να πληρώσουν πριν ή κατά την παραλαβή μέσω κάρτας. Τα lockers λειτουργούν με ηλιακή ενέργεια & αποτελούν παγκοσμίως ένα μοντέλο λειτουργίας που μειώνει το αποτύπωμα άνθρακα.

Την υπηρεσία «locker pickup 24/7» τη βρίσκεις ήδη στο Public.gr, στα προϊόντα με την ένδειξη «Express 24-48 ώρες». Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας των προϊόντων που φέρουν τη συγκεκριμένη σήμανση, επιλέγεις παραλαβή από «Κατάστημα ή Locker» και πληκτρολογώντας περιοχή ή τον ταχυδρομικό κώδικα, μπορείς να εντοπίσεις τα BOX NOW lockers που σε εξυπηρετούν περισσότερο. Με τον κωδικό που θα λάβεις στο κινητό σου, μπορείς να προχωρήσεις στην παραλαβή του πακέτου σου, οποιαδήποτε ώρα το επιθυμείς, καθώς η παραγγελία θα σε περιμένει για 2 ημέρες από την άφιξή της.

Video Duration
0:39

Την ίδια στιγμή, η νέα υπηρεσία «locker pickup 24/7» εντάσσεται και στην «Green Commerce» πρακτική που ακολουθούμε στα Public, δίνοντας άλλη μία «πράσινη» λύση στους καταναλωτές. Με τη χρήση των lockers, το περιβαλλοντικό αποτύπωμα κάθε αποστολής μειώνεται, καθώς μειώνονται τυχόν περιττές διαδρομές λόγω απουσίας του παραλήπτη. Η BOX NOW είναι ο καλύτερος συνεργάτης σε αυτό το εγχείρημα, καθώς τα lockers της λειτουργούν με ηλιακή ενέργεια.

Σχετικά με τη νέα υπηρεσία, ο κ. Νίκος Βαρβαδούκας, VP Brand & Customer Experience των Public, δήλωσε: «Στη νέα εποχή, omnichannel retail σημαίνει να προσφέρεις στον καταναλωτή αυτά ακριβώς που επιθυμεί, την ώρα που το επιθυμεί, με τον τρόπο που επιθυμεί. Στα Public πρωτοστατούμε για ακόμη μια φορά και, σε συνεργασία με τον κορυφαίο συνεργάτη στον κλάδο των smart lockers - τη BOX NOW - δημιουργούμε μια υπηρεσία που δίνει στον πελάτη τη δύναμη να παραλάβει 100.000 προϊόντα σε πάνω από 1.200+ σημεία ανά την Ελλάδα, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, με απόλυτη ευελιξία. Και όχι μόνο αυτό, αλλά του εγγυόμαστε ότι η παραγγελία του θα έχει το μικρότερο δυνατό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.»