Public Now Pay Later με Klarna τώρα & στα φυσικά μας καταστήματα

Περίληψη: Η πληρωμή σε 3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα, με Klarna, τώρα διαθέσιμη και στο δίκτυο των καταστημάτων μας!

Στο Public Group, έχουμε ήδη εξασφαλίσει τη δυνατότητα online πληρωμών με την υπηρεσία Public Now, Pay Later σε τρεις άτοκες δόσεις και χωρίς πιστωτική κάρτα μέσω Klarna για τους καταναλωτές μας. Τώρα καινοτομούμε ξανά και λανσάρουμε τη δημοφιλή υπηρεσία και στο σύνολο των φυσικών καταστημάτων Public!

Η επέκταση της υπηρεσίας Public Now, Pay Later με Klarna στο δίκτυα καταστημάτων μας παρέχει ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία και αναβαθμίζει την αγοραστική σου εμπειρία. Ήδη από πέρσι τον Ιούλιο, η υπηρεσία «Πληρωμή σε 3 άτοκες δόσεις» (Pay in 3) αποτελεί ένα από τους πιο δημοφιλείς τρόπους πληρωμής, καθώς 1 στους 5 πελάτες που πραγματοποιούν αγορές στο public.gr, επιλέγουν πληρωμή μέσω Klarna.

Τώρα έχεις τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις αγορές αξίας 35 έως €1.000 σε 3 άτοκες δόσεις ακόμα και με τη χρεωστική σου και σε οποιοδήποτε από τα 54 καταστήματα του δικτύου μας σε όλη τη χώρα, εξοφλώντας τις 3 δόσεις εντός δύο μηνών από την αγορά σου.

Η διαδικασία πληρωμής μέσω της υπηρεσίας εντός των καταστημάτων είναι απλή, εύκολη και γρήγορη. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να σαρώσεις τον κωδικό QR στα infopoint των καταστημάτων και να ακολουθήσεις τα βήματα ολοκλήρωσης της παραγγελίας στο περιβάλλον της Klarna, όπως θα έκανες σε μία online αγορά. Αφού ακολουθήσεις αυτά τα βήματα, η πληρωμή ολοκληρώνεται αμέσως.

Ο Νίκος Βαρβαδούκας, VP Omni, Brand & Customer του Public Group, σχολιάζοντας την επέκταση της υπηρεσίας, δήλωσε: «Το οικοσύστημα του Public Group προσφέρει συνεχώς καινοτόμες λύσεις στους καταναλωτές και απελευθερώνει τις επιλογές τους, αναβαθμίζοντας την αγοραστική εμπειρία. Σε αυτή την κατεύθυνση, μετά την επιτυχία της συνεργασίας μας με την Klarna online, φέρνουμε τη fintech φιλοσοφία και στα καταστήματα, για να προσφέρουμε στους πελάτες μας την ευελιξία και την ευκολία που απαιτούν οι αγορές τους, γρήγορα, εύκολα και απλά, με την υπηρεσία Public Now, Pay Later μέσω Klarna».

Ο Ηλίας Πίτσαβος, Επικεφαλής της Klarna στην Ελλάδα δήλωσε με τη σειρά του: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η ήδη πολύ επιτυχημένη συνεργασία μας με το Public Group διευρύνεται, και μπορούμε έτσι να προσφέρουμε μεγαλύτερη ευελιξία αγορών και ευκολίες πληρωμών, σε ακόμη περισσότερους καταναλωτές και στα φυσικά καταστήματα Public».