Η MediaMarkt «δίνει τη σκυτάλη» στα νέα καταστήματα Public + home

Περίληψη: Τρία χρόνια συνεργασίας μεταξύ Public & MediaMarkt οδήγησαν στην συνδημιουργία 13 μεγάλων concept stores «Public + home», με ακόμα περισσότερα οφέλη για όλους τους καταναλωτές!

Μετά από 18 χρόνια πορείας στην Ελλάδα, η MediaMarkt δίνει τη σκυτάλη στα Public, που σε σύντομο διάστημα εξελίσσονται σε δημοφιλή προορισμό και για συσκευές σπιτιού. Η στενή συνεργασία των δύο brands λιανικής έθεσε ισχυρές βάσεις για τη συνδημιουργία του πρωτοποριακού concept «Public + home», ενός τύπου καταστήματος που συνδυάζει τα καλύτερα από δύο συναρπαστικούς κόσμους.

Τα καταστήματα MediaMarkt σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα και Ρόδο έχουν ήδη αναβαθμιστεί σε «Public + home» ενσωματώνοντας την τεράστια ποικιλία οικιακών συσκευών, τις ανταγωνιστικές προσφορές της MediaMarkt και τις στρατηγικές συμφωνίες με κορυφαίες μάρκες όπως Miele, NEFF, Samsung, LG, Bosch, Siemens, PitsosPhilips, Liebherr, Whirlpool κ.α.

13 νέα μεγάλα καταστήματα «Public + home»

Το νέο concept καταστημάτων φέρνει περισσότερα από ποτέ, καθώς συνδυάζει την κληρονομιά της MediaMarkt, με υπηρεσίες και εμπειρία Public. Τα 13 καταστήματα «Public + home» διαθέτουν τεράστιους χώρους που φιλοξενούν με άνεση όλη τη γκάμα προϊόντων, με προτάσεις για όλη την οικογένεια, δυνατότητα στάθμευσης αλλά και εύκολη πρόσβαση δίπλα σε μεγάλες οδικές αρτηρίες. Η γκάμα σε συσκευές σπιτιού με κορυφαία brands έχει διαμορφωθεί σε φιλόξενους χώρους και επεκτείνεται διαδικτυακά με σύγχρονες μορφές ειδικών παραγγελιών και επίδειξης. Όλα αυτά τα στοιχεία μετατρέπουν τα νέα καταστήματα σε κορυφαίους προορισμούς για οικιακές συσκευές, τεχνολογία και προϊόντα ψυχαγωγίας.

Οι καθημερινές προσφορές μέρος του νέου concept

Οι δημοφιλείς δυνατές προσφορές των MediaMarkt σε οικιακές συσκευές και τηλεοράσεις θα είναι διαθέσιμες, πλέον, στα καταστήματα «Public + home» και στο Public.gr σε ακόμη πιο ελκυστική μορφή. Οι καταναλωτές θα συναντούν καθημερινά ευκαιρίες από επώνυμες μάρκες, μαζί με κορυφαίες υπηρεσίες που θα εξυπηρετούν όλες τις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής στο σπίτι. Ήδη, τα εγγεγραμμένα μέλη των MediaMarkt αρχίζουν και απολαμβάνουν τις πρώτες προσφορές στα Public. Το MediaMarkt.gr μεταφέρεται από 1/9 στο αναβαθμισμένο Public.gr. Από το 2022, έχει προσθέσει ασυναγώνιστη ποικιλία μικρών και μεγάλων συσκευών για το σπίτι, επέκταση εγγύησης και πολλούς ακόμη τρόπους εύκολων πληρωμών και παραδόσεων.

Κορυφαία εξυπηρέτηση από ειδικούς

Καθώς η MediaMarkt παραδίδει τα σκήπτρα στα Public, τα καταστήματα «Public + home» απορροφούν πλήρως τους 530 εξειδικευμένους ανθρώπους της MediaMarkt, που διαθέτουν τεχνογνωσία χρόνων στον τομέα των οικιακών συσκευών και τηλεοράσεων. Ειδικά στην αγορά μεγάλων συσκευών αλλά και σε ειδικά προγράμματα επιδότησης και ανακύκλωσης συσκευών, η νέα ενιαία ομάδα εξυπηρετεί τους πελάτες ώστε να κάνουν τη καλύτερη επιλογή με βάση τον προϋπολογισμό του σπιτιού τους.

O CEO της εταιρείας του Public Group Ρόμπυ Μπουρλάς δήλωσε: «Η πλήρης απορρόφηση της MediaMarkt και η μετατροπή των καταστημάτων της σε Public + home είναι ιστορική στιγμή για το εγχώριο λιανεμπόριο. Είμαστε περήφανοι που όχι μόνο ενσωματώσουμε το σύνολο των προϊόντων και υπηρεσιών MediaMarkt στα Public, αλλά κυρίως των ανθρώπων της, που έχουν υψηλή τεχνογνωσία και αγάπη για τον πελάτη. Τα νέα μας καταστήματα φέρνουν ένα ασύγκριτο συνδυασμό εξειδίκευσης και εμπειρίας που θα το αντιληφθεί κάποιος όταν τα επισκεφθεί».

Στα καταστήματα «Public + home» και στο Public.gr συνεχίζουμε απρόσκοπτα να εγγυόμαστε τη βέλτιστη αγοραστική εμπειρία για όλους τους καταναλωτές που έχουν ήδη κάνει τις αγορές τους από τη MediaMarkt, με επιπλέον οφέλη και υπηρεσίες που θα ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες.