“Public + home”: 5+1 λόγοι που θα λατρέψεις τα νέα concept stores!

Περίληψη: Τα καταστήματα MediaMarkt γίνονται “Public + home” και προσφέρουν σε μικρούς και μεγάλους μια ασυναγώνιστη εμπειρία home living!

Ύστερα από τρία χρόνια απόλυτα επιτυχημένης συνεργασίας, Public και MediaMarkt προχωρούν στο επόμενο μεγάλο τους εγχείρημα. Το όνομα αυτού “Public + home”. Το πρωτοποριακό concept store συνδυάζει τα καλύτερα από τους κόσμους των δύο brands. Η τεχνογνωσία της MediaMarkt ενσωματώνεται στην «Public εμπειρία» και μαζί οι δυο πλευρές φέρνουν στους καταναλωτές την πληρέστερη ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών. Τα 13 νέα mega καταστήματα καλωσορίζουν τους φίλους των Public στη νέα εποχή αγορών, και με την ευκαιρία σου παρουσιάζουμε 5+1 λόγους που θα τα λατρέψεις!

Λόγος #1: Απολαμβάνεις την πιο ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών!

public-plus-home-concept-stores-01

Τα καταστήματα  “Public + home” έρχονται για να επαναπροσδιορίσουν πλήρως τον τρόπο που απολαμβάνεις τις αγορές σου. Συνδυάζοντας μια ασύγκριτη ποικιλία σε είδη τεχνολογίας, ψυχαγωγίας και οικιακών συσκευών, τα δύο brands (Public & MediaMarkt) ενώνουν τώρα τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν έναν προορισμό για όλη την οικογένεια. Βιβλία, παιχνίδια, δώρα, χόμπι, και φυσικά είδη σπιτιού, βρίσκονται πλέον μαζί σε έναν state-of-the art χώρο, όπου οι αγορές πηγαίνουν χέρι-χέρι με τη χαλάρωση και τη διασκέδαση! Πέρνα μια βόλτα και θα δεις τι εννοούμε!

Λόγος #2: Τα πάντα για το σπίτι σου, σ' έναν προορισμό!

Στα ράφια των νέων καταστήματων “Public + home” σε περιμένουν όλα τα προϊόντα και οι ηλεκτρικές συσκευές της MediaMarkt. Σε αυτή την μακρά λίστα έρχονται να προστεθούν τα προϊόντα τεχνολογίας και ψυχαγωγίας που απολαμβάνεις εδώ και χρόνια στα «παραδοσιακά» καταστήματα Public. Τι σημαίνει αυτό; Περισσότερες επιλογές από ποτέ για να σχεδιάσεις το σπίτι των ονείρων σου, ακριβώς όπως το έχεις φανταστεί. Με την εγγύηση των μεγαλύτερων brand της αγοράς και την τεχνογνωσία της πολύπειρης ομάδας μας!

Λόγος #3: Ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία για τις αγορές σου!

Η ευελιξία είναι το Α και το Ω για ευχάριστες αγορές. Εκτός από την πλήρη γκάμα των προϊόντων της MediaMarkt, εννοείται πως στα “Public + home” απολαμβάνεις τους πιο flexible τρόπους πληρωμής. Έτσι, ό,τι κι αν χρειάζεσαι από ηλεκτρικές συσκευές, προϊόντα τεχνολογίας, και γενικότερα είδη σπιτιού, η ανανέωση του σπιτιού γίνεται επιτέλους ξέγνοιαστα στο ρυθμό που σου ταιριάζει, με ευέλικτες δόσεις μέσω FlexPay και Klarna.

public-plus-home-concept-stores-02

Λόγος #4: Home υπηρεσίες για να δεις το σπίτι σου... αλλιώς!

Η επιλογή των συσκευών σου είναι το πρώτο βήμα για να δώσεις στο σπίτι σου το design και χαρακτήρα που έχεις κατά νου. Από εκεί και πέρα όμως; Στα  “Public + home” δεν έχεις να ασχοληθείς με κάτι παραπάνω, καθώς η ομάδα μας αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας όλες τις απαιτητικές εργασίες που έπονται των αγορών σου. Έχουμε και λέμε: Παράδοση και σύνδεση των συσκευών σε μία επίσκεψη; Τσεκ. Παρουσίαση των λειτουργιών τους; Τσεκ. Απεγκατάσταση και ανακύκλωση της παλιάς συσκευής. Επίσης τσεκ. Όλα όσα χρειάζεσαι δηλαδή για να απολαύσεις χωρίς σκοτούρες τη νέα σου συσκευή από την πρώτη κιόλας μέρα.

Λόγος #5: Η ομάδα των home experts, πάντα στο πλευρό σου!

Αν δεν είσαι σίγουρος για τις λεπτομέρειες των συσκευών ή τις ιδιαιτερότητες του χώρου σου, μπορείς με ασφάλεια να αφεθείς στα χέρια των home experts που σε περιμένουν σε όλα τα νέα  “Public + home”. Ενσωματώνοντας το εξειδικευμένο και πολύπειρο ανθρώπινο δυναμικό της MediaMarkt, δημιουργήσαμε μία ενιαία ομάδα εξυπηρέτησης, ικανή να σε καθοδηγήσει ώστε να βρεις τις λύσεις που χρειάζεσαι. Πάντα με βάση τις προσωπικές σου ανάγκες αλλά και το διαθέσιμο budget.

Λόγος #6: 13 mega καταστήματα σε περιμένουν σε όλη την Ελλάδα!

public-plus-home-concept-stores-03

Η MediaMarkt δίνει τη σκυτάλη στα  “Public + home” με 13 mega concept stores σε όλη την Ελλάδα. Όλα τα καταστήματα διαθέτουν άνετους και φιλόξενους χώρους για όλη την οικογένεια, με δυνατότητα στάθμευσης αλλά και εύκολη πρόσβαση δίπλα σε μεγάλες οδικές αρτηρίες. Παράλληλα, η ποικιλία και οι καθημερινές προσφορές των MediaMarkt βρίσκουν μόνιμη θέση στα καινούρια καταστήματα  “Public + home”, δημιουργώντας τον πλέον σύγχρονο home living προορισμό.

“Public + home”: Ο νέος προορισμός για το σπίτι των ονείρων σου 

Από τηλεοράσεις και υπολογιστές μέχρι κλιματιστικά, θερμοσίφωνες και λευκές συσκευές, όλα τα απαραίτητα είδη σπιτιού βρίσκονται πλέον στα καταστήματα  “Public + home”. Τα 13 ολοκαίνουρια concept stores συγκεντρώνουν τη μεγαλύτερη ποικιλία συσκευών τεχνολογίας και οικιακών συσκευών στον ίδιο χώρο. Με ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία πληρωμών αλλά και καθημερινές hot προσφορές, για να σχεδιάσεις απρόσκοπτα το σπίτι των ονείρων σου!