MediaMarkt: Όλες οι απαντήσεις για όσους είχαν παραγγελία σε εξέλιξη!

Περίληψη: Έχεις κάνει παραγγελία στα MediaMarkt; Μην ανησυχείς, απλά… θα την παραλάβεις από τα “Public + home”! Απαντάμε σε όλα!

Τα Public φέρνουν την εμπειρία, την ποικιλία, και τις καθημερινές προσφορές της MediaMarkt μέσα από τα νέα “Public + home”, δημιουργώντας 13 mega καταστήματα στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας. Η εμπειρία των πελατών είναι πάντα ο βασικός μας στόχος, και το ίδιο ισχύει και στα νέα καταστήματα “Public + home”. Αλλά εδώ είμαστε και για να απαντήσουμε στις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με τη μετάβαση στη νέα εποχή των “Public + home”, την επικοινωνία, καθώς και την κατάσταση της παραγγελίας σου.

Ερώτηση #1: Αρχικά, θα κλείσουν όλα τα καταστήματα MediaMarkt;

Δεν κλείνουν, εξελίσσονται! Στα Public στοχεύουμε πάντα στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας και αυτό συνεπάγεται και τη διατήρηση όσο το δυνατόν περισσότερων φυσικών καταστημάτων γίνεται, ώστε να έχουν όλοι εύκολη πρόσβαση στα προϊόντα μας. Αυτό σημαίνει πως όλα τα καταστήματα MediaMarkt θα διατηρήσουν την τωρινή τοποθεσία τους με μια απλή αλλαγή στην επωνυμία τους από MediaMarkt σε Public και “Public + home”! Έτσι, ό,τι κι αν χρειάζεσαι για το σπίτι σου θα το βρεις στα καταστήματα “Public + home”!

Ερώτηση #2: Τι θα συμβεί με τις παραγγελίες σε εξέλιξη της MediaMarkt;

Όλες οι εν εξελίξει παραγγελίες απλά θα διεκπεραιωθούν από τα “Public + home”! Οι παραγγελίες εξακολουθούν και ισχύουν κανονικά και δεν χρειάζεται να κάνεις το παραμικρό. Μπορείς να δεις την εξέλιξη της παραγγελίας σου εδώ. Θα ειδοποιηθείς για την παραλαβή της παραγγελίας σου, όπως συνήθως, και αν έχεις επιλέξει παραλαβή από κατάστημα, θα την παραλάβεις από το κατάστημα MediaMarkt που πλέον έχει γίνει “Public + home”.

Ερώτηση #3: Πώς μπορώ να κάνω παρακολούθηση παραγγελίας MediaMarkt πλέον;

Τη στιγμή που η παραγγελία σου θα παραδοθεί από τα Public προς αποστολή, σου στέλνουμε ένα μοναδικό κωδικό παρακολούθησης της παραγγελίας σου η οποία γίνεται μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας κούριερ. Έτσι μπορείς να γνωρίζεις ανά πάσα ώρα και στιγμή που βρίσκεται η παραγγελία σου και πότε αυτή θα παραδοθεί στην πόρτα σου!

Ερώτηση #4: Πώς θα βρω τον αριθμό παραγγελίας MediaMarkt αν τον έχω χάσει;

Αν αντιμετωπίζεις πρόβλημα με τον εντοπισμό της παραγγελίας σου τότε μπορείς να καλέσεις στο 210 8181 333 για να μιλήσεις απευθείας με την εξυπηρέτηση πελατών των Public – MediaMarkt και ένας αρμόδιος θα σε καθοδηγήσει. Για οτιδήποτε λοιπόν χρειαστείς σχετικά με παραγγελίες που έχεις κάνει στο MediaMarkt.gr είμαστε στη διάθεσή σου για να σε εξυπηρετήσουμε!

Ερώτηση #5: Με την εγγύηση των προϊόντων της MediaMarkt τι θα γίνει; Ισχύει;

Η εγγύηση που έχεις λάβει για τα προϊόντα του MediaMarkt, για οποιοδήποτε προϊόν, ισχύει κανονικά μέχρι την προσυμφωνημένη λήξη της. Έτσι, αν για οποιοδήποτε λόγο αντιμετωπίσεις πρόβλημα με το προϊόν σου, το service των Public είναι στην άμεση διάθεσή σου για να σε βοηθήσει!

Ερώτηση #6: Έχω δωροκουπόνι MediaMarkt. Θα μπορώ να το εξαργυρώσω;

Βεβαίως! Όλα τα δωροκουπόνια που έχουν εκδοθεί από τη MediaMarkt εξακολουθούν και ισχύουν κανονικά, όπως ισχύουν όλοι οι όροι που αναφέρονται στο κουπόνι.

Ερώτηση #7: Με τις επιστροφές τι θα γίνει;

Όλες οι επιστροφές προϊόντων που έχουν αγοραστεί από τα καταστήματα MediaMarkt ή από το site της MediaMarkt θα διεκπεραιώνονται από τα καταστήματα “Public + home” χωρίς κανένα πρόβλημα!

Ερώτηση #8: Ποια θα είναι τα τηλέφωνα επικοινωνίας της MediaMarkt από εδώ και στο εξής;

Από εδώ και στο εξής το τηλέφωνο επικοινωνίας για τα MediaMarkt είναι ίδιο με αυτό της εξυπηρέτησης πελατών των Public, δηλαδή το 210 8181 333. Ακόμη, μπορείς να μιλήσεις με την εξυπηρέτηση πελατών μας και μέσω των accounts μας στα social media!

Ερώτηση #9: Ποιους άλλους τρόπους επικοινωνίας θα έχω για το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών;

Για να επικοινωνήσεις με την εξυπηρέτηση πελατών MediaMarkt το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στη σελίδα επικοινωνίας του Public και να ενημερωθείς για την εξέλιξη της παραγγελίας σου, την πορεία της επισκευής σου ή τη διαθεσιμότητα των προϊόντων σε κάποιο από τα καταστήματα μας. Αν το αίτημά σου απαιτεί περισσότερη υποστήριξη, μπορείς να καλέσεις στο 210 8181 333 ώστε να λάβεις περισσότερες πληροφορίες από την εξυπηρέτηση πελατών μας!

Τέλεια, άρα είμαι απολύτως καλυμμένος, σωστά;

Φυσικά! Τα Public και η MediaMarkt ενώνουν τις δυνάμεις τους και πλέον σου προσφέρουν τη μεγαλύτερη ποικιλία συσκευών τεχνολογίας, οικιακών συσκευών και ειδών ψυχαγωγίας στον ίδιο χώρο. Μέσα σε αυτό το διάστημα, στο οποίο η παραγγελία ή το service της συσκευής σου από τη MediaMarkt βρίσκεται σε εξέλιξη, τα Public θα φροντίσουν για όλα. Επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτε!