Το Public στον Πειραιά μεγαλώνει και γίνεται “Public + home”!

Περίληψη: To πλήρως ανανεωμένο “Public + home” στον Πειραιά φιλοξενεί πλέον οικιακές συσκευές και μεγάλες τηλεοράσεις μαζί με όλα όσα θα χρειαστείς για το σπίτι των ονείρων σου.

Με μεγάλη χαρά εγκαινιάζουμε το 15ο κατάστημα που αναβαθμίζεται το 2024 σε “Public + home”, αυτή τη φορά στην περιοχή του Πειραιά! Το πλήρως ανανεωμένο κατάστημα στο Πασαλιμάνι έχει συνολική επιφάνεια 1.830 τ.μ. και φιλοξενεί τη διευρυμένη γκάμα προϊόντων που διαθέτει η αλυσίδα, η οποία καλύπτει τις κατηγορίες των οικιακών συσκευών, της τεχνολογίας και της ψυχαγωγίας αλλά και του βιβλίου

Συνεχίζοντας το επιτυχημένο μας στρατηγικό ταξίδι, βρισκόμαστε σταθερά στο πλευρό των καταναλωτών, διευρύνοντας το δίκτυο των σύγχρονων καταστημάτων μας για να προσφέρουμε την ακόμα πιο δυνατή εμπειρία αγορών “Public + home”. Ειδικότερα, στο ανακαινισμένο κατάστημα “Public + home” Πειραιά, μπορείς να εξερευνήσεις τρία επίπεδα που φιλοξενούν αμέτρητα προϊόντα από τα κορυφαία brands της αγοράς και να τα αποκτήσεις με έως 36 χαμηλές δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα μέσω της υπηρεσίας «Τα Πάντα Άτοκα»

Στο ισόγειο του καταστήματος, μπορείς να ανακαλύψεις μια μεγάλη γκάμα ειδών τεχνολογίας (όπως smartphones, laptops, tablets κ.α.), μικρές συσκευές, είδη δώρων και lifestyle. Ανεβαίνοντας στον 1ο όροφο, υπάρχει διαθέσιμη μια τεράστια ποικιλία τηλεοράσεων για μοναδικές στιγμές θέασης, μεγάλες και μικρές οικιακές συσκευές, είδη σπιτιού και διακόσμησης. Οι Home Experts βρίσκονται εκεί, για να σε καθοδηγήσουν στις αγορές σου. Τέλος, στον 2ο όροφο φιλοξενείται μια ευρεία γκάμα βιβλίων, παιχνιδιών και μουσικής, καθώς και ειδών γραφικής ύλης

Τα εγκαίνια του καταστήματος σηματοδοτούν και ένα πλούσιο τριήμερο προσφορών και εκδηλώσεων από την Πέμπτη (30/5) έως και το Σάββατο (1/6) ! Μια σειρά από προσφορές και πολλές ιδιαίτερες εκπλήξεις αλλά και γευστικές δοκιμές σε περιμένουν. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη η Νespresso θα πραγματοποιήσει γευστικές δοκιμές για τους πελάτες, ενώ θα συνεχιστούν την Παρασκευή, μαζί με τη σεφ Λία Μακροστεργίου, η οποία θα βοηθήσει μικρούς και μεγάλους να παρασκευάσουν υγιεινά snacks. Επιπλέον, την Παρασκευή γιορτάζουμε την «Γαλάζια Νύχτα» του Πειραιά παρέα με τους «TRASHFORMERS» οι οποίοι θα δώσουν ένα μοναδικό live show για όλους όσοι παρευρεθούν εκεί.

Τέλος, το Σάββατο, οι δράσεις θα ολοκληρωθούν με ένα event αφιερωμένο στις παιδικές δημιουργίες, σε συνεργασία με τη LEGO και την Nutribullet να μοιράζεται ιδέες για δροσερά smoothies για το καλοκαίρι! 

Στο νέο κατάστημα “Public + home” μπορείς επίσης να βρεις την ομάδα της iRepair, η οποία θα πραγματοποιεί δωρεάν έλεγχο 65 σημείων και παράλληλα, με κάθε αγορά smartphone, κάνει δώρο τοποθέτηση gel film, σε κάθε συσκευή. Τέλος, η ομάδα της Vodafone θα βρίσκεται στο κατάστημα για να ενημερώσει όλους τους ενδιαφερόμενους για τα διαθέσιμα προγράμματά της, αλλά και για να μοιράσει δώρα μέσα από διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί.

Εγκαινιάζοντας ένα ακόμη σύγχρονο κατάστημα “Public + home”, επιβεβαιώνουμε για άλλη μια φορά τη δέσμευσή μας να παρέχουμε ασύγκριτη ποικιλία προϊόντων και καινοτόμες λύσεις στους καταναλωτές που μας εμπιστεύονται, αναβαθμίζοντας την αγοραστική εμπειρία. Δες εδώ πώς μπορείς να έρθεις στο νέο μας κατάστημα.