Τα καλύτερα deals σε περιμένουν στο νέο Public Outlet του Ρέντη

Περίληψη: Το μεγαλύτερο outlet στην Ελλάδα σε είδη τεχνολογίας, οικιακών συσκευών & ψυχαγωγίας έρχεται στο Ρέντη και μαζί του φέρνει την πληρέστερη γκάμα προϊόντων στις καλύτερες τιμές!

Στα Public αναζητούμε συνεχώς νέους τρόπους για να κάνουμε ακόμα πιο ευχάριστη την εμπειρία αγορών που απολαμβάνεις στα καταστήματά μας. Προ ημερών σε καλωσορίσαμε στα νέα καταστήματα “Public + home”, τον απόλυτο προορισμό για το σπίτι. Ανάμεσα στα 13 mega καταστήματα είναι και αυτό του Ρέντη, το οποίο όμως έχει μία βασική διαφορά από όλα τα άλλα… Στον 1ο όροφο του καταστήματος “Public + home” Ρέντη φιλοξενείται πλέον το νέο Public Outlet! Έλα μία βόλτα, άσε το αυτοκίνητο στο άνετο, δωρεάν parking, και θα ανακαλύψεις έναν μοντέρνο χώρο που φιλοξενεί τη μεγαλύτερη ποικιλία ειδών τεχνολογίας, ψυχαγωγίας και οικιακών συσκευών σε εκπτωτικές τιμές!

Ό,τι θες, σε outlet τιμές!

Ανεβαίνοντας στον 1ο όροφο του “Public + home” στο Ρέντη σε περιμένει μία έκθεση άνω των 1.000 τ.μ. γεμάτη με ευκαιρίες. Οι tech συσκευές που έχεις βάλει στο μάτι, οι οικιακές συσκευές που θες να προσθέσεις στον εξοπλισμό του σπιτιού σου, αλλά και τα προϊόντα ψυχαγωγίας για τα οποία λατρεύεις να επισκέπτεσαι τα καταστήματά μας, είναι όλα εκεί. Μία τεράστια ποικιλία από όλες τις προϊοντικές κατηγορίες μας και από όλα τα αγαπημένα σου brands σε περιμένει. Με τη διαφορά ότι όλα αυτά μπορούν να γίνουν δικά σου σε τιμές έως και 70% χαμηλότερες!

Εννοείται πως όλα όσα θα βρεις στο νέο Public outlet συνοδεύονται κανονικά από την εγγύησή τους. Κι αν εντοπίσεις εκείνα τα προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σου μπορείς να τα κάνεις δικά σου στη στιγμή καθώς ό,τι βλέπεις στην έκθεση είναι άμεσα διαθέσιμο. Από smartphones και βιβλία μέχρι ψυγεία και κλιματιστικά, το νέο μας Outlet σου δίνει την ευκαιρία να αποκτήσεις χιλιάδες προϊόντα σε τιμές που σίγουρα ταιριάζουν στο budget σου!

Εξόφληση με τον τρόπο που σε βολεύει

Πέρα από τα προϊόντα όμως, στο νέο Outlet θα βρεις και τις ίδιες υπηρεσίες πληρωμής που προσφέρουμε σε όλα μας τα καταστήματα αλλά και online. Αφού επιλέξεις τα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν, μπορείς να τα εξοφλήσεις με τους πιο ευέλικτους τρόπους, κάνοντας έτσι ακόμα πιο προσιτές τις αγορές σου. Αρχικά μπορείς να επιλέξεις το πρόγραμμα δόσεων Flex Pay, μέσω του οποίου η εξόφληση γίνεται σε έως και 36 δόσεις, χωρίς να χρειάζεται η πιστωτική κάρτα. Στη διάθεσή σου είναι και το Public Now, Pay Later με Klarna, για να «σπάσεις» το κόστος σε 3 άτοκες δόσεις, και πάλι χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας! Άρα στο νέο Public Outlet απολαμβάνεις και εξαιρετικά χαμηλές τιμές έως και -70% και μπορείς αυτές τις χαμηλότερες τιμές να τις εξοφλήσεις με τον τρόπο που σε εξυπηρετεί.

Ακόμα και μετά την αγορά όμως μπορούμε να προσθέσουμε ευκολία στη ζωή σου. Πώς θα γίνει αυτό; Μέσω των υπηρεσιών εγκατάστασης και ανακύκλωσης. Αν η συσκευή που επιλέξεις από το Public Outlet στο Ρέντη απαιτεί ειδική εγκατάσταση (π.χ. πλυντήριο), οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν να την τοποθετήσουν σωστά. Κι αν αντικαθιστάς παλιότερο μοντέλο που δεν δουλεύει πια, αναλαμβάνουμε την βιώσιμη απόρριψή του οδηγώντας το στην ανακύκλωση.

Public Outlet: Μία νέα εποχή αγορών

Στα Public έχουμε στόχο να ζεις πάντα κάτι παραπάνω από μία τυπική εμπειρία αγορών. Ακολουθώντας την Public φιλοσοφία, λοιπόν, οδηγηθήκαμε στη δημιουργία του νέου Outlet μας. Από τηλεοράσεις, tablets και refurbished laptops μέχρι λευκές συσκευές και είδη σπιτιού, τα καλύτερα offers έρχονται τώρα στον 1ο όροφο του  “Public + home” στο Ρέντη. Με ολοκληρωμένες προτάσεις για κάθε ανάγκη και υπηρεσίες που προσθέτουν αξία στις αγορές σου. Γνώρισε από κοντά το νέο εκπτωτικό κατάστημα και ανακάλυψε τις πιο δυνατές προσφορές σε όλα τα αγαπημένα σου είδη.