Public × Soteur: Η νέα μας τσάντα συνδυάζει την τέχνη με τη βιωσιμότητα

Περίληψη: Η Love Earth φιλοσοφία μας συναντά την τέχνη, μέσω μίας συλλεκτικής τσάντας πολλαπλών χρήσεων που δημιουργήσαμε σε συνεργασία με τον street artist Soteur.

Μπορεί μία τσάντα να είναι τέχνη; Φυσικά και μπορεί! Μπορεί μία τσάντα να είναι οικολογική; Προφανώς! Μπορεί όμως να είναι και τα δύο μαζί; Αν μιλάμε για τη νέα συλλεκτική, επαναχρησιμοποιούμενη τσάντα Public τότε η απάντηση είναι και πάλι ΝΑΙ! Η νέα τσάντα πολλαπλών χρήσεων που δημιουργήσαμε είναι ταυτόχρονα ένα έργο τέχνης αλλά και ένα αντικείμενο που ευθυγραμμίζεται με τη φιλοσοφία που προγράμματος Love Earth! Για το καλλιτεχνικό κομμάτι της δημιουργίας της συνεργαστήκαμε με τον καλλιτέχνη Σωτήρη Φωκέα, ή Soteur όπως είναι πιθανότερο να τον γνωρίζεις, ο οποίος φιλοτέχνησε τα σχέδια που κοσμούν τη νέα πορτοκαλί τσάντα Public.

Η street art συναντά τα Public

Ο Soteur είναι γνωστός για τα urban murals του. Η νεότερη δημιουργία του δεν θα κοσμεί τον τοίχο κάποιας αστικής γειτονιάς όμως, αλλά θα βρίσκεται στη νέα τσάντα πολλαπλών χρήσεων Public, η οποία κυκλοφορεί σε medium και large μέγεθος. Όποιο από τα δύο μεγέθη κι αν διαλέξεις, επάνω του θα βρεις το ίδιο σχέδιο με την υπογραφή του Soteur. Ακόμα κι αν δεν υπήρχε η υπογραφή του Soteur στα πλάγια της τσάντας όμως, βλέποντας το σχέδιο που κυριαρχεί επάνω στον πορτοκαλί «καμβά» της θα καταλάβαινες στη στιγμή ποιος είναι ο καλλιτέχνης αυτού του έργου. Με το χαρακτηριστικό στιλ του Σωτήρη, όπου ακανόνιστα σχήματα συγκρούονται αλλά ταυτόχρονα αλληλοσυμπληρώνονται, στοιχεία που δίνουν το στίγμα «Public», και πολύχρωμη διάθεση, το τελικό αποτέλεσμα είναι ένας μοντέρνος πίνακας ο οποίος από εδώ και πέρα μπορεί να σε συνοδεύει κάθε μέρα! Και ο λόγος για να αποκτήσεις την καινούργια τσάντα που δημιουργήσαμε δεν είναι μόνο το έργο τέχνης από το χέρι του Soteur που την κοσμεί, αλλά και ο βιώσιμος χαρακτήρας της.

Τέχνη και κυκλική οικονομία γίνονται ένα

Public-Soteur-Bags-02

Επιλέγοντας την συλλεκτική τσάντα Public × Soteur δεν κάνεις απλά μία στιλάτη προσθήκη στην καθημερινότητά σου. Κάνεις επίσης μία «πράσινη» επιλογή! Η νέα μας τσάντα είναι κατασκευασμένη με υψηλά στάνταρ ποιότητας, με έμφαση και προσοχή στη λεπτομέρεια. Αυτό σημαίνει πως είναι φτιαγμένη για να διαρκέσει στο χρόνο! Ακόμα κι όταν έρθει η στιγμή που δεν θα μπορείς να την χρησιμοποιήσεις όμως, ο κύκλος της ζωής της δεν κλείνει αλλά ανανεώνεται! Έχουμε φροντίσει έτσι ώστε η κατασκευή της να είναι από ανακυκλώσιμα υλικά, κάτι που σημαίνει πως αν τελειώσει η χρησιμότητά της για εσένα, μπορείς να την οδηγήσεις στην ανακύκλωση έτσι ώστε τα υλικά της να επαναχρησιμοποιηθούν στο μέλλον. Με αυτό τον τρόπο μένουμε πιστοί στην Love Erath φιλοσοφία μας, η οποία μας έχει καθοδηγήσει στην επίτευξη πολλαπλών στόχων βιωσιμότητας τα τελευταία χρόνια, όπως η πράσινη αναβάθμιση των κεντρικών μας γραφείων και η μείωση των αποβλήτων στα καταστήματά μας.

Public-Soteur-Bags-03

Τώρα, με τη νέα επαναχρησιμοποιούμενη τσάντα Public × Soteur, βοηθάμε κι εσένα να μειώσεις το περιβαλλοντικό σου αποτύπωμα επιλέγοντάς την. Η συλλεκτική τσάντα Public × Soteur είναι τέλεια επιλογή και για συσκευασία δώρου, επιτρέποντάς σου να χαρίσεις στους αγαπημένους σου ανθρώπους ένα μεγάλο χαμόγελο μόλις δουν για πρώτη φορά αυτή την πανέμορφη συσκευασία, αλλά και δίνοντάς τους μία στιλάτη τσάντα που μπορούν να χρησιμοποιούν για πολύ καιρό αφότου ανοίξουν το δώρο τους.

Είτε για εσένα είτε για τους αγαπημένους σου, η νέα συλλεκτική τσάντα Public × Soteur είναι τώρα στα Public και μπορείς να την επιλέξεις σε medium και large μέγεθος. Απόκτησέ την και πρόσθεσε χρώμα και τέχνη στην καθημερινότητά σου αγκαλιάζοντας παράλληλα τις επιταγές τις κυκλικής οικονομίας και της βιωσιμότητας.