Χριστούγεννα 2023: Η μαγεία να μοιράζεσαι ξεκινά στα Public!

Περίληψη: Η πιο φαντασμαγορική γιορτή του χρόνου ξεκινά στο Public Συντάγματος με αγκαλιές, χαμόγελα, δώρα και πολλές εκπλήξεις!

Τα Χριστούγεννα είναι η πιο φωτεινή περίοδος του χρόνου που σημαίνει ανάγκη για μεγαλύτερη προσφορά, περισσότερα χαμόγελα και αληθινές αγκαλιές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, και φυσικά πολλά όμορφα Public XMAS δώρα!

Και όπως κάθε χρόνο, οι γιορτές ξεκινούν στο πιο κεντρικό σημείο της χώρας, στο κατάστημα Public Συντάγματος, που έχει ήδη φορέσει τα γιορτινά του φώτα για να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους που επιθυμούν να δημιουργήσουν γιορτινές αναμνήσεις, που θα κρατήσουν μια ζωή

Ειδικότερα, την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00, όσοι επισκεφθούν το Public Συντάγματος θα πάρουν μια πρώτη γεύση από τη μαγεία των Χριστουγέννων που ετοιμάζουν τα Public: μουσική μπάντα θα κάνει τον γύρο του τετραγώνου τραγουδώντας χριστουγεννιάτικα τραγούδια και θα καταλήξει στο κατάστημα, ενώ δύο ξυλοπόδαροι θα μοιράζουν στους επισκέπτες «Public Golden tickets» και άλλα μοναδικά δώρα

Επιπλέον, σε όλα τα στολισμένα καταστήματα Public, πέραν του ότι θα βιώσουμε ξεχωριστές χριστουγεννιάτικες εμπειρίες που θα μας κάνουν να νιώσουμε για λίγο και πάλι παιδιά, βρίσκουμε διαθέσιμη μια τεράστια ποικιλία δώρων, για να επιλέξουμε το ιδανικό για αυτούς που αγαπάμε, αυτό που θα τους κάνει να λάμψουν από χαρά, ανεξάρτητα από το στιλ και τις προτιμήσεις τους. 

Ταυτόχρονα, για όσους προτιμούν να κάνουν την έρευνά τους ηλεκτρονικά και επιλέγουν να ολοκληρώσουν τις αγορές δώρων online, στο Public.gr θα βρουν την ίδια μεγάλη γκάμα προτάσεων, για να σκορπίσουν χαρά στους αγαπημένους τους, εύκολα και γρήγορα.

Γιατί όλη η μαγεία των γιορτών ξετυλίγεται εκείνη τη μαγική στιγμή που το δώρο βρίσκει τον παραλήπτη του. Εκείνο το χαμόγελο όλο φως που ακολουθεί. Τα δευτερόλεπτα που θα περάσουν μέχρι το πορτοκαλί περιτύλιγμα να φανερώσει το περιεχόμενό του. Εκείνη η υπέροχη αγκαλιά που θα ακολουθήσει. Είναι αυτή η στιγμή της ανταλλαγής που θέλουμε να κρατήσει για πάντα. Αυτό είναι το τέλειο δώρο: να μοιραζόμαστε αγάπη και φροντίδα

Τα Χριστούγεννα είναι μια ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά με τους άλλους, αλλά και τον εαυτό μας και να θυμηθούμε πώς υπάρχουν πολλοί τρόποι να μοιράσουμε αγάπη. Ένας από αυτούς είναι με μια πορτοκαλί κορδέλα και μία ζεστή αγκαλιά!