Καλοκαίρι 2019: Με το Public είσαι έτοιμος για ό,τι κι αν σχεδιάζεις

Περίληψη: Οι μέρες μεγάλωσαν, τα σχολεία έκλεισαν και ο υδράργυρος όλο και σκαρφαλώνει ψηλότερα. Το καλοκαίρι...

Οι μέρες μεγάλωσαν, τα σχολεία έκλεισαν και ο υδράργυρος όλο και σκαρφαλώνει ψηλότερα. Το καλοκαίρι είναι για τα καλά εδώ και σε περιμένει να το απολαύσεις. Οι επιλογές για προορισμούς και δραστηριότητες είναι άπειρες. Ό,τι κι αν αποφασίσεις να κάνεις, όπου κι αν αποφασίσεις να πας, στο Public έχουμε ό,τι χρειάζεσαι, για να σου μείνει το φετινό καλοκαίρι αξέχαστο.

Βασικό συστατικό για τέλειες διακοπές είναι το smartphone. Με τόσες δυνατότητες, ένα σύγχρονο smartphone είναι απαραίτητο, αφού μπορεί να γίνει η κάμερά σου, η διασκέδασή σου και η επικοινωνία σου. Συνδύασέ το με ένα ασύρματο ηχείο για να απολαμβάνεις τη μουσική σου ακόμα πιο δυνατά ή φόρα στον καρπό ένα wearable και κατέγραψε το κολύμπι και όλες τις υπόλοιπες δραστηριότητές σου. Όταν είσαι έτοιμος να χαλαρώσεις πιάσε το αγαπημένο σου βιβλίο και βυθίσου στις σελίδες του.

Όταν φτάσουν οι πολυπόθητες μέρες των διακοπών θα σε βρουν συνήθως σε κάποια ακροθαλασσιά. Μην ξεχάσεις λοιπόν να προμηθευτείς όλα τα απαραίτητα για την παραλία, για να μην σου χαλάσει τίποτα τη διάθεση. Αν πάλι είσαι πιο ορεινός τύπος και το καλοκαίρι θα σε βρει σε κάποια πλαγιά, και γι' αυτό σε έχουμε καλυμμένο. Μία ακόμα επιλογή για τις διακοπές σου, ειδικότερα σε νεότερη ηλικία είναι το camping. Άσε τον εαυτό σου να χαλαρώσει μακριά από τις κλασικές ανέσεις ενός ξενοδοχείου και έλα πιο κοντά με τη φύση.

Όλοι περιμένουμε τις ημέρες των διακοπών πως και πως, αλλά, το καλοκαίρι δεν είναι μόνο αυτές. Οι τρεις πιο ζεστοί μήνες του χρόνου προσφέρουν πολλές ευκαιρίες και για σύντομα διαλλείματα. Όσο η πόλη αδειάζει κι εσύ είσαι ακόμα εδώ μπορεί να απολαύσεις τις βόλτες σου ακόμα πιο χαλαρά. Μπορείς να αποδράσεις με μια σύντομη εκδρομή μέχρι το εξοχικό ή και να διοργανώσεις ένα picnic με την παρέα. Αν πάλι η παρέα προτιμά να μείνει μέσα στο σπίτι και στη δροσιά του air condition, η διασκέδαση και πάλι δεν σταματά.

Το σπίτι μπορεί να αποτελέσει και μία πρώτη τάξεως ευκαιρία για φαΐ και ποτό. Μάζεψε όλους όσους είναι ακόμα στην πόλη και κάνε στον κήπο ένα απολαυστικό barbeque. Κι όσο νυχτώνει, το barbeque μπορεί πολύ εύκολα να μετατραπεί σε πάρτι. Φρόντισε μόνο το μπαρ να είναι εξοπλισμένο με πολύ ποτό και τα απαραίτητα σύνεργα για δροσερά cocktails.

Αν δεν έχεις πια τις αντοχές για πάρτι επειδή είσαι γονιός, σε καταλαβαίνουμε. Προτιμάς να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς. Γι’ αυτό και συγκεντρώσαμε για σένα ό,τι θα χρειαστεί ένα παιδί. Στο Public θα βρεις πολλού τρόπους για να απασχοληθούν δημιουργικά τα παιδιά. Στην περίπτωση που είσαι νέος γονιός μη ξεχάσεις να προμηθευτείς όλα τα απαραίτητα για το πρώτο καλοκαίρι του μωρού σου.

Ο Ιούνιος έφτασε κιόλας στη μέση του οπότε μην χάνεις άλλο χρόνο. Συγκέντρωσε ότι χρειάζεσαι για ένα μοναδικό καλοκαίρι του 2019.