Καλοκαίρι με δώρα Disney: Αγαπημένες ταινίες και δώρα για την παραλία!

Περίληψη: Πόσες μα πόσες φορές δεν βλέπει ένα παιδί την αγαπημένη του ταινία στο repeat; Ειδικά...

Πόσες μα πόσες φορές δεν βλέπει ένα παιδί την αγαπημένη του ταινία στο repeat; Ειδικά τώρα, που είναι καλοκαίρι, και έχει ακόμα περισσότερο χρόνο για «παιδικά», το DVD player «παίρνει φωτιά». Επειδή, όμως, η επανάληψη γίνεται βαρετή, φρόντισε να μεγαλώσεις την ταινιοθήκη σου με αγαπημένες ταινίες, που μπορείτε να απολαύσετε παρέρα... 

Ειδικά αν θες να ξυπνήσεις μνήμες από τη δική σου παιδική ηλικία, τότε οι ταινίες της Disney από τη δεκαετία του ’90 είναι η καλύτερη επιλογή. Ταξίδεψε στην Άκραμπα και ζήσε την περιπέτεια του Αλαντίν που με τη βοήθεια του τζίνι του λυχναριού προσπαθεί να κερδίσει την καρδιά της πριγκίπισσας Τζάσμιν. Στους κινηματογράφους παίζεται ήδη το live action remake της ταινίας, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με τη μαγεία του αυθεντικού.

Τα 90s έδωσαν πολλές ακόμα αγαπημένες ταινίες κινουμένων σχεδίων στο κοινό με πιο αγαπημένη απ' όλες τον Βασιλιά των Λιονταριών. Ο μικρός Σίμπα, ένα νεογέννητο λιοντάρι, ψάχνει τη θέση του στη ζούγκλα ανάμεσα στον βασιλιά πατέρα του και στην ιδέα της βασιλείας που τον περιμένει. Το καλοκαίρι ενδείκνυται για «hakuna matata», οπότε άραξε μαζί με τα παιδιά και δες για ακόμα μία φορά τον κύκλο της ζωής στην πολύ όμορφη ιστορία της Disney.

Υπάρχουν όμως και πολλές σύγχρονες ταινίες που – αν δεν τις έχουν δει ήδη – αξίζει να τις απολαύσουν μικρά αλλά και μεγάλα παιδιά. Η Βαϊάνα θα σε ταξιδέψει στα νησιά του Ειρηνικού Ωκεανού όπου η μικρή Βαϊάνα, παρά τις αντιρρήσεις των γονιών της, ξεκινάει σε μία αποστολή για να βρει τον Μάουι και να σώσει το λαό της. Διαφορετικά μπορείς να σκοτώσεις τη βαρεμάρα με το «Μαλλιά Κουβάρια». Την ίδια βαρεμάρα που προσπαθεί να σκοτώσει και η Ραπουνζέλ η οποία δεν αντέχει άλλο τη ζωή στον πύργο που ζει κλεισμένη από τη μητέρα της.

Εναλλακτικά, μπορείς να μεταφερθείς στο Μεξικό για να γιορτάσεις την Día de los Muertos μαζί με την οικογένειας της Coco. Εκεί όπου ο μικρός Miguel ονειρεύεται να γίνει μουσικός παρά την απαγόρευση της γιαγιάς του. Ο 12χρονος Miguel αποφασίζει να αψηφήσει τους συγγενείς του και να προσπαθήσει να τραγουδήσει μπροστά σε όλους για τους εορτασμούς της Ημέρας των Νεκρών. Η απόφασή του θα τον οδηγήσει σε μία ανεπανάληπτη περιπέτεια που θα λατρέψει κάθε παιδί.

Και επειδή έχουμε καλοκαίρι, όταν τα παιδιά δεν θα βλέπουν την αγαπημένη τους ταινία, θα θέλουν να πάνε θάλασσα. Γι’ αυτό και στο Public, με την κάθε αγορά παιδικού DVD παίρνεις δώρα για την παραλία! Από γυαλιά θαλάσσης μέχρι και σανίδες, βρες στα καταστήματα Public και στο public.gr τα καλύτερα DVD κινουμένων σχεδίων και πάρε καλοκαιρινά δώρα.