Η επόμενη ναυαρχίδα της Xiaomi ίσως έχει 16GB RAM!

Περίληψη: Το νέο flagship smartphone της Xiaomi ίσως έχει περισσότερη μνήμη RAM από... τον υπολογιστή σου!

Το smartphone έχει αντικαταστήσει τον υπολογιστή σε πολλές από τις καθημερινές μας ανάγκες - ωστόσο ακόμα δεν μπορεί να τον ανταγωνιστεί σε επιδόσεις. Υπάρχει ωστόσο μια κατηγορία, που φαίνεται ότι τα κινητά τηλέφωνα ακολουθούν κατά πόδας τον κόσμο των PC. Μιλάμε για τη μνήμη RAM, η οποία πλέον έχει φτάσει ως και τα 12GB σε μερικά Samsung flagship smartphones! Η Xiaomi, μη θέλοντας να μείνει πίσω, δείχνει πανέτοιμη να ανακοινώσει ναυαρχίδα με ακόμα περισσότερη RAM - για την ακρίβεια 16GB!

Ούτε η πλειοψηφία των laptop και desktop PC δεν έχουν τόση μνήμη αλλά φαίνεται πως θα την έχει η επόμενη συσκευή της Xiaomi, ο «διάδοχος» του Xiaomi Mi 9.

Τι άλλο ξέρουμε για την επερχόμενη ναυαρχίδα; Όχι πολλά, αλλά μπορούμε να προβλέψουμε με σχετική σιγουριά κάποια specs. Παραδοσιακά τα κορυφαία smartphones της σειράς Mi εξοπλίζονται με τον πιο πρόσφατο Snapdragon επεξεργαστή. Οπότε πιστεύουμε πως και ο διάδοχος του Xiaomi Mi 9 θα εξοπλίζεται με τον Snapdragon 865, που ανακοινώθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο.

Περιμένουμε φυσικά ότι η Xiaomi θα εξοπλίσει τη νέα της συσκευή με την καλύτερη δυνατή κάμερα. Άρα το νέο Mi smartphone θα διαθέτει πιθανότατα τον ίδιο βασικό αισθητήρα με το Xiaomi Mi Note 10 Pro, ο οποίος τραβά φωτογραφίες στα 108MP.

Για τα επίσημα χαρακτηριστικά του νέου smartphone θα πρέπει να περιμένουμε την παρουσίασή του. Αυτή αναμένεται να είναι σχετικά κοντά στις ημερομηνίες διεξαγωγής της MWC 2020 - ή λίγο νωρίτερα. Οπότε μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου θα ξέρουμε τα πάντα για το επόμενο Xiaomi flagship.

Αν ανυπομονείς να μάθεις τα πάντα γι’ αυτό, μείνε συντονισμένος στο Public Blog!