Netflix Games / Διαθέσιμα για όλους τους χρήστες Android

Περίληψη: Premium mobile games χωρίς διαφημίσεις και άλλες χρεώσεις προσφέρει πλέον το Netflix στο Android! Ας δούμε όλες τις λεπτομέρειες.

Το «άνοιγμα» του Netflix στο χώρο των video games συνεχίζεται με γρήγορους ρυθμούς. Πρόσφατα είχαμε μιλήσει για την έναρξη λειτουργίας του Netflix gaming στην Πολωνία και τώρα, μόλις δύο μήνες αργότερα, τα Netflix Games είναι διαθέσιμα για όλους τους χρήστες Android.

Σήμερα, μέσω του Netflix app προσφέρονται πέντε παιχνίδια. Αυτά είναι τα: Stranger Things: 1984, Stranger Things 3: The Game, Shooting Hoops, Card Blast, και Teeter Up. Το κατέβασμα αυτών των πέντε τίτλων γίνεται μέσω Play Store, αλλά απαιτείται η συνδρομή στο Netflix για να τα παίξεις. Επιλέγοντας κάποιο από αυτά μέσα από το Netflix app, μεταφέρεσαι στην αντίστοιχη σελίδα του Play Store για κατέβασμα και μόλις τα παιχνίδι εγκατασταθεί μπορείς να το απολαύσεις χωρίς διαφημίσεις, χωρίς in-app purchases και χωρίς επιπλέον χρεώσεις.

Τα Netflix Games έχουν τη δική τους ενότητα εντός του Android app, για να ξεχωρίζουν από το streaming περιεχόμενο. Πολλά από τα διαθέσιμα παιχνίδια προσφέρονται σε περισσότερες από μία γλώσσες. Αν το παιχνίδι που θες είναι διαθέσιμο στη γλώσσα που έχεις ορίσει και για το Netflix app τότε αυτή θα προσαρμοστεί αυτόματα. Σε διαφορετική περίπτωση θα είναι προεπιλεγμένη η αγγλική γλώσσα. Επιπλέον, όπως συμβαίνει και με το streaming ταινιών και σειρών, ανάλογα με το συνδρομητικό πακέτο που έχεις επιλέξεις θα μπορούν να παίζουν ταυτόχρονα μέχρι και 4 χρήστες στον ίδιο λογαριασμό.

Όσο για το iOS, το Netflix δεν έχει ακόμα ανακοινώσει πότε έρχονται τα παιχνίδια στα smartphones της Apple. Το μόνο που έχει κάνει γνωστό αυτή τη στιγμή είναι πως η υποστήριξη για iOS είναι καθ’ οδόν. Αν έχεις Android smartphone, όμως, τι περιμένεις; Ξεκίνα να παίζεις παιχνίδια στο smartphone σου εκμεταλλευόμενος τη συνδρομή σου στο Netflix!