Next-Image 2020: Φωτογραφικός διαγωνισμός από τη Huawei

Περίληψη: Πάρε μέρος στο νέο διαγωνισμό smartphone φωτογραφίας της Huawei για το 2020 και διεκδίκησε κορυφαία δώρα. Παρακάτω σου έχουμε όλες τις λεπτομέρειες.

Οι φωτογραφικές δυνατότητες των Huawei smartphone είναι ένας από τους καλύτερους λόγους για να τα επιλέξει κανείς. Ιδιαίτερα τα smartphone της σειράς «P» βάζουν τη mobile φωτογραφία στο επίκεντρο. Το Huawei P40 Pro, για παράδειγμα, το οποίο ανακοινώθηκε πρόσφατα, κατέκτησε την κορυφή της αξιολόγησης του DxOMark και έθεσε πολλά νέα ρεκόρ. Τώρα η Huawei βάλθηκε να αποδείξει με έναν ακόμα τρόπο τη φωτογραφική υπεροχή της, μέσα από τις φωτογραφίες σου!

Εδώ και μερικές ημέρες η κινέζικη εταιρία έδωσε επίσημα την εκκίνηση του διαγωνισμού NEXT-IMAGE 2020. Μέσα από αυτόν θα αναδείξει τις καλύτερες φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί με Huawei και Honor smartphone. Δεν χρειάζεται να είναι φωτογραφίες από κάποια συγκεκριμένη συσκευή, αν έχει τραβηχτεί με smartphone της εταιρίας μπορεί να υποβληθεί.

Για να πάρεις κι εσύ μέρος στο NEXT-IMAGE 2020 θα πρέπει να καταγράψεις στιγμές που να ανήκουν σε μία από τις 6 κατηγορίες του διαγωνισμού. Μπορείς να υποβάλεις τις φωτογραφίες (και τα βίντεο) σου σε μία από τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

  • Near Far – Διαφορετικές προοπτικές στην ίδια εικόνα
  • Good Night – Νυχτερινές φωτογραφίες ή λήψεις σε χαμηλό φωτισμό
  • Hello, Life! – Έμφαση στον άνθρωπο και τα συναισθήματα
  • Faces – Πορτραίτα
  • Live Moments – Σύντομα βίντεο (έως 10 λεπτά)
  • Storyteller – Μία ιστορία που εξελίσσεται μέσα από μία σειρά 3 έως 9 εικόνων

Ο διαγωνισμός θα αναδείξει 73 νικητές οι οποίοι θα παραλάβουν πολλαπλά βραβεία. Αρχικά, θα υπάρξουν 3 μεγάλοι νικητές, οι οποίοι θα λάβουν χρηματικό έπαθλο αξίας $10.000, ένα Huawei P40 Pro ο καθένας και ένα ηλεκτρονικό πιστοποιητικό του επιτεύγματος. Οι 15 επόμενοι νικητές θα λάβουν έπαθλο $1.000 και από ένα Huawei P40 Pro επίσης. Με το ίδιο smartphone θα επιβραβευτούν και οι υπόλοιποι 55 νικητές του διαγωνισμού, αλλά δεν θα λάβουν κάποια χρηματική επιβράβευση.

Αν έχεις κι εσύ Huawei smartphone, ή σκοπεύεις σύντομα να αποκτήσεις ένα, τότε μην χάσεις την ευκαιρία να πάρεις μέρος. Μπορείς να υποβάλεις τη συμμετοχή σου μέχρι το τέλος Ιουλίου. Μπες στο ειδικό site που δημιούργησε για το διαγωνισμό η Huawei και εκεί θα βρεις όλες τις λεπτομέρειες και τους όρους συμμετοχής σε αυτόν. Αν τελικά αποφασίσεις να πάρεις μέρος, εμείς δεν έχουμε παρά να σου ευχηθούμε καλή επιτυχία!