Android 10: Πότε θα «φτάσει» στα Samsung smartphones;

Περίληψη: Αν είσαι κι εσύ κάτοχος Samsung smartphone, διάβασε πότε θα έρθει το update στη συσκευή σου!

Κάθε φορά που έχουμε νέα έκδοση του Android, αναβαθμίζονται πρώτα οι συσκευές της Google και μετά όλα τα υπόλοιπα smartphone. Με την κυκλοφορία του Android 10 έγινε ακριβώς το ίδιο: πρώτα αναβαθμίστηκαν τα Google Pixel και μετά πήραν σειρά οι υπόλοιποι κατασκευαστές. Πρόσφατα, η Samsung αποκάλυψε και αυτή τα σχέδια της για το update. Αν είσαι κι εσύ κάτοχος Samsung smartphone, διάβασε παρακάτω για να μάθεις πότε περίπου θα έρθει το update στη συσκευή σου!

 

Η αρχή θα γίνει με τις ναυαρχίδες της εταιρίας. Τον Ιανουάριο του 2020 θα λάβουν Android 10 τα Samsung Galaxy S10, Galaxy Note 10, Galaxy Note 9 και Galaxy S9. Αν, βέβαια, ήσουν μέλος της beta δοκιμής του Android 10 για το S10, ίσως λάβεις νωρίτερα την αναβάθμιση, όπως σε ενημερώσαμε ήδη. Μετά τα flagship, τη σκυτάλη παίρνει το Samsung Galaxy A80, το οποίο θα αναβαθμιστεί μέσα στο Μάρτιο του 2020.

Το επόμενο κύμα αναβαθμίσεων θα έρθει τον Απρίλιο, όταν και θα αναβαθμιστούν πολλά μοντέλα της σειράς Galaxy A, και μερικά από τα tablet της κορεάτικης εταιρίας. Τον Απρίλιο, λοιπόν, θα αναβαθμιστούν τα: Galaxy A40, Galaxy A70, Galaxy A90 5G, Galaxy A6, Galaxy A7 (2018), Galaxy A9 (2018), Galaxy Fold και το Galaxy Tab S6.

Το update θα συνεχιστεί από τον Μάιο μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2020, όταν η αναβάθμιση των μοντέλων αναμένεται να ολοκληρωθεί. Φυσικά, το πρόγραμμα αυτό μπορεί να αλλάξει μέχρι τότε, καθώς δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο των bugs ή άλλων προβλημάτων.

Οι παραπάνω ημερομηνίες ανακοινώθηκαν από την Samsung μέσω του Samsung Members App. Η συγκεκριμένη λίστα ανταποκρίνεται στο πρόγραμμα αναβάθμισης του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά φαίνεται πως το ευρωπαϊκό χρονοδιάγραμμα δεν θα έχει ιδιαίτερες αποκλίσεις από αυτό. Για να ενημερώνεσαι κι εσύ για τα σχέδια της Samsung κάνε εγγραφή στο Samsung Members App ή μείνε συντονισμένος στο Public Blog, για να μαθαίνεις ό,τι νέο παίζει στον χώρο της τεχνολογίας και όχι μόνο!