Αποκλειστικό unboxing / To Samsung Galaxy Fold ξεδιπλώνεται στο Public Συντάγματος!

Περίληψη: Το πήραμε στα χέρια μας και ο Τίμος Κουρεμένος έχει το πρώτο αποκλειστικό unboxing! Enjoy!

Το περιμέναμε ανυπόμονα από την άνοιξη του 2019, όταν ανακοινώθηκε στο MWC 2019 - εκεί καταλάβαμε ότι φέτος θα είναι η χρονιά των foldable smartphones. Η μεγάλη στιγμή, λοιπόν, έφτασε και το αναδιπλούμενο Samsung Galaxy Fold έφτασε αποκλειστικά στο Public Συντάγματος σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων!

Πρόκειται για το πρώτο εμπορικά διαθέσιμο foldable smartphone, που κυκλοφορεί μαζικά, και δείχνει τον δρόμο προς ένα μέλλον με ακόμα περισσότερα αναδιπλούμενα smartphones και συσκευές επικοινωνίας.

Το πήραμε στα χέρια μας και ο Τίμος Κουρεμένος έχει το πρώτο αποκλειστικό unboxing! Enjoy!

Video Duration
1:40


Στο κουτί του περιλαμβάνονται τα Galaxy Buds, τα ασύρματα ακουστικά της Samsung, φορτιστής, το καλώδιο φόρτισης USB C, ο αντάπτορας και όλα σε premium συσκευασία. Στο μπροστινό του μέρος διαθέτει οθόνη 4.6” super Amoled HD+ ενώ, όταν ανοίγει η οθόνη του, γίνεται 7.3” Dynamic Amoled QXGA.

Ο αποθηκευτικός του χώρος είναι στα 512GB ενώ η RAM του είναι στα 12GB. Στο πίσω μέρος του διαθέτει τρεις κάμερες, δύο των 12 MP, ο ένας ευρυγώνιος και ο άλλος zoom φακός, ενώ ο υπερευρυγώνιος είναι στα 16MP. Όταν η οθόνη του είναι κλειστή, η κάμερα στο μπροστινό μέρος είναι στα 10MP, ενώ οι κάμερες που εμφανίζονται, όταν ξεδιπλώνει η οθόνη του, είναι δύο, μία στα 10 MP και μία στα 8 MP. Οι περισσότερες εφαρμογές που χρησιμοποιούμε, όταν η οθόνη είναι κλειστή, όταν εκείνη ανοίξει, συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά, όπως η κάμερα και τα video στο YouTube.

Η οθόνη των 4.6” αλλά και εκείνη των 7.3” είναι πλήρως παραμετροποιήσιμες και έτσι μπορούμε να έχουμε διαφορετικό μενού στη μία και στην άλλη, ανάλογα με τις ανάγκες μας.

Από το πρωί της Τετάρτης το εντυπωσιακό smartphone βρίσκεται στην είσοδο του Public Συντάγματος! Σπεύσατε να το δείτε από κοντά!