Samsung Galaxy Unpacked: Στις 26 Ιουλίου οι μεγάλες ανακοινώσεις!

Περίληψη: Η ημερομηνία του επόμενου Samsung Galaxy Unpacked ανακοινώθηκε επίσημα! Τι μας περιμένει στο μεγάλο event της Samsung;

Το δεύτερο Galaxy Unpacked του 2023 ανακοίνωσε η Samsung! Μετά το πρώτο μεγάλο event της χρονιάς, στο οποίο ανακοινώθηκε η flagship σειρά smartphone Galaxy S23, ετοιμαζόμαστε ξανά για σημαντικές ανακοινώσεις. Το επερχόμενο Galaxy Unpacked έχει προγραμματιστεί για τις 26 Ιουλίου, στις 14:00 ώρα Ελλάδος. Στο επίσημο site της Samsung μπορείς από τώρα να κάνεις προ-εγγραφή για την εκδήλωση.

Και τώρα που ξέρουμε πότε θα γίνει η εκδήλωση, το ερώτημα είναι τι θα παρουσιαστεί σε αυτή. Το σύνθημα του event μας προσκαλεί να κάνουμε «Join the flip side», κάτι που μας δίνει μία καλή ιδέα για το τι έρχεται, σε συνδυασμό και με το γραφικό της εκδήλωσης. Και τα δύο αυτά στοιχεία υποδηλώνουν την παρουσίαση αναδιπλούμενης συσκευής.

Η Samsung, όμως, κρατάει καλά κρυμμένα τα χαρτιά της και δεν αποκαλύπτει τίποτα άλλο προς το παρόν. Με τις νέες συσκευές που θα δούμε στο Unpacked Ιουλίου όμως θα μπορούμε να «ξεφύγουμε από τις δισδιάστατες εμπειρίες και να φλεξάρουμε τη δημιουργική μας πλευρά» όπως αναφέρει η πρόσκληση. Τα καινούργια Samsung που θα παρουσιαστούν καλωσορίζουν την έκφραση, τις νέες δυνατότητες και το compact μέγεθος.

Αν ψάχνεις την αλλαγή ή σου αρέσει το κάτι διαφορετικό και fun, η Samsung υπόσχεται να παρουσιάσει Galaxy συσκευές που ανταποκρίνονται ακριβώς σε αυτά τα «θέλω». Για να μάθεις πρώτος τι θα ανακοινωθεί στο Galaxy Unpacked δεν έχεις παρά να συντονιστείς στο site της Samsung στις 26 Ιουλίου στις 14:00!

Φυσικά, θα καλύψουμε όλες τις μεγάλες ανακοινώσεις από το event και στο Public blog. Μην χάσεις όλες τις λεπτομέρειες από το Galaxy Unpacked μετά το τέλος της εκδήλωσης!