Τα νέα smartphone της Xiaomi παρουσιάζονται στις 15 Σεπτεμβρίου

Περίληψη: Το επόμενο hardware event της Xiaomi έρχεται στις 15 Σεπτεμβρίου. Σε αυτό περιμένουμε την επίσημη παρουσίαση των νέων flagship smartphones της σειράς Xiaomi 11T.

Let the Magic Begin” μας λέει η Xiaomi, προετοιμάζοντάς μας για το μεγάλο event που έχει οργανώσει για τις 15 Σεπτεμβρίου. Στις 15:00 ώρα Ελλάδος θα ξεκινήσει η εκδήλωση στην οποία θα γνωρίσουμε τα νέα flagship smartphones της εταιρίας, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και άλλες κατηγορίες συσκευών να παρουσιάζονται.

Συγκεκριμένα, ξέρουμε πως στο επερχόμενο event της Xiaomi θα πρωταγωνιστούν τα νέα Xiaomi 11T και Xiaomi 11T Pro. Μάλιστα, για τα δύο νέα αυτά κινητά η Xiaomi έχει ήδη ανακοινώσει πως θα λάβουν τέσσερα χρόνια υποστήριξης λογισμικού

Video Duration
0:00


Τα teaser της Xiaomi μέχρι σήμερα εστιάζουν σε δύο τομείς, την κάμερα και την κινηματογραφική εμπειρία της οθόνης. Από τη στιγμή που μιλάμε για flagship συσκευές όμως, περιμένουμε πως ολόκληρο το πακέτο που προσφέρουν θα είναι κορυφαίο, με χαρακτηριστικά όπως 5G και επεξεργαστές τελευταίας γενιάς.

Πέρα από τα νέα smartphones της σειράς 11T, η Xiaomi ίσως μας επιφυλάσσει κι άλλες εκπλήξεις. Όλες οι ανακοινώσεις θα γίνουν αύριο, Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου, στις 15:00. Παρακολούθησε ζωντανά το event μέσα από το YouTube, στο βίντεο που έχουμε ενσωματώσει σε αυτό το άρθρο. Το event θα μεταδοθεί παράλληλα και στη Facebook σελίδα της Xiaomi, οπότε μπορείς να το παρακολουθήσεις και μέσα από εκεί, απλά κάνοντας κλικ εδώ. Μείνε συντονισμένος στο Public Blog για να μάθεις αναλυτικά όλα όσα θα ανακοινώσει η Xiaomi στο επερχόμενο hardware event της.