The Witcher: Monster Slayer / Κυκλοφορεί για smartphone στις 21 Ιουλίου

Περίληψη: Το The Witcher: Monster Slayer θα σε μετατρέψει σε γητευτή με τη βοήθεια του κινητού σου! Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για το νέο mobile game παρακάτω.

Το The Witcher, μετά από τα βιβλία, τις κονσόλες και την τηλεόραση, έρχεται και στα smartphones. Στις 21 Ιουλίου θα κυκλοφορήσει το νέο παιχνίδι The Witcher: Monster Slayer για Android και iOS. Μάλιστα, το νέο παιχνίδι θα είναι επαυξημένης πραγματικότητας (Augmented Reality), όπως το Pokemon Go.

Ως AR παιχνίδι λοιπόν, στο The Witcher: Monster Slayer θα πρέπει να βγεις έξω στον πραγματικό κόσμο και να εξερευνήσεις. Στα ταξίδια σου θα συναντήσεις πλάσματα που πρέπει να αντιμετωπίσεις. Στο νέο παιχνίδια σκοπός σου είναι να κυνηγήσεις τέρατα που έχουν κατακλύσει τον κόσμο. Κάθε μάχη είναι πιο απαιτητική από τη προηγούμενη οπότε θα πρέπει να φροντίσεις να αναβαθμίσεις το χαρακτήρα σου. Θα χρειαστεί επίσης να φτιάξεις ειδικά όπλα και φίλτρα και να είσαι πάντα κατάλληλα εξοπλισμένος πριν από κάθε μάχη.

Video Duration
0:16


Το νέο παιχνίδι θα χρησιμοποιεί την κάμερα του κινητού για να κάνει τα τέρατα να εμφανίζονται σαν να είναι παρόντα στον κόσμο σου. Θα υπάρχουν επίσης αποστολές που πρέπει να ολοκληρώσεις και τρόπαια που μπορείς να συγκεντρώσεις. Η ιστορία του παιχνιδιού διαδραματίζεται αρκετά χρόνια πριν από αυτή του Geralt, σύμφωνα με την εταιρία που αναπτύσσει το The Witcher: Monster Slayer. Το παιχνίδι δεν αναπτύσσεται από την CD Projekt Red αλλά από τρίτο studio, το οποίο όμως συνεργάζεται στενά με την CDPR. Το νέο mobile παιχνίδι ανήκει κι αυτό στο ίδιο σύμπαν άλλωστε.

Το νέο παιχνίδι θα είναι δωρεάν και αν παίζεις σε Android, μπορείς από σήμερα να κάνεις προεγγραφή για να ειδοποιηθείς για την κυκλοφορία του The Witcher: Monster Slayer στο Play Store. Όσοι προεγγραφούν θα πάρουν ένα μπόνους όπλο. Στις 21 Ιουλίου λοιπόν, θα μπορείς να απολαύσεις το The Witcher με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο.

Url Κατηγορία