LaCie Rugged Thundebolt: Orange power!

Περίληψη: Έντονο πορτοκαλί χρώμα, στρογγυλεμένες άκρες, και πρωτοποριακό design τα χαρακτηριστικά ενός σκληρού δίσκου ο οποίος...

Έντονο πορτοκαλί χρώμα, στρογγυλεμένες άκρες, και πρωτοποριακό design τα χαρακτηριστικά ενός σκληρού δίσκου ο οποίος με την αξιόπιστη και γρήγορη απόδοση του θα γίνει το απαραίτητο εργαλείο σας όπου και αν βρίσκεστε! Ο LaCie Rugged USB 3.0 της σειράς Thundebolt συνδέεται με MAC και PC, έχει απίστευτη ταχύτητα, απόλυτη φορητότητα και είναι ανθεκτικός είτε πέσει από το γραφείο σας είτε από το τζάκετ σας κατά τη διάρκεια του σαφάρι! Ένα επιπλέον ατού; Ο σχεδιασμός του φέρει την υπογραφή του Neil Poulton!

laciceΟ Neil Poulton με καταγωγή από τη Σκωτία και έδρα δραστηριότητας του το Παρίσι, είναι ο guru στο σχεδιασμό προϊόντων μαζικής παραγωγής, έχει τιμηθεί πολλές φορές με διεθνή βραβεία για το design και έχει σχεδιάσει προϊόντα για τις μεγαλύτερες εταιρείες σε όλο τον κόσμο!

Αξιοσημείωτο είναι ότι από το 2007 μέχρι και σήμερα, ο συγκεκριμένος σκληρός δίσκος μαζί με άλλες δημιουργίες του Poulton για τη Lacie εκτίθεται  στη μόνιμη συλλογή του πιο διάσημου μουσείου μοντέρνας τέχνης στο Παρίσι, του Centre Georges Pompidou!Ο LaCie Rugged USB 3.0 της σειράς Thundebolt δεν είναι ένας απλός σκληρός δίσκος αλλά  ένα έργο τέχνης και σας περιμένει αποκλειστικά στα Public!

lacie 3