Η LEGO τα βάζει με Samsung και Huawei με το δικό της… «foldable»

Περίληψη: Η LEGO έχει αποδείξει πολλές φορές ότι είναι μια εταιρεία με.... σηκωμένες κεραίες, που παρακολουθεί...

Η LEGO έχει αποδείξει πολλές φορές ότι είναι μια εταιρεία με.... σηκωμένες κεραίες, που παρακολουθεί τις τάσεις της επικαιρότητας. Έτσι, με αφορμή τις ανακοινώσεις των καινούργιων επαναστατικών foldable smartphones των τελευταίων εβδομάδων – του Samsung Galaxy Fold, και του Huawei Mate X -, θέλησε να μας θυμίσει πως εκείνη είχε παρουσιάσει το δικό της… «foldable» πριν από τρία χρόνια.

Ο λόγος για το Pop-up Book ideas Project, που είχε ξεκινήσει σαν ιδέα των LEGO builders JK Brickworks, για να γίνει κανονικό εμπορικό προϊόν τον περασμένο Νοέμβρη.

Σύμφωνα με τη LEGO, το δικό της foldable έχει το πάνω χέρι έναντι των υλοποιήσεων των Samsung και Huawei, αφού ξεκινώντας διπλωμένο στις 5 ίντσες, όταν ανοίγει μετατρέπεται σε pop-up βιβλίο με διαγώνιο 11 ιντσών, που μπορεί να προσφέρει ατελείωτες ώρες διασκέδασης, χωρίς ανάγκη για καλώδια, φορτιστές και μπαταρίες.

Αν, λοιπόν, σου άνοιξε και εσένα η όρεξη για δημιουργικό παιχνίδι, μπες τώρα στο public.gr ή πήγαινε στο κοντινότερο κατάστημα Public για να προμηθευτείς όσα LEGO τραβάει η ψυχή σου.