«Μαγειρεύω εποχές»: Το νέο βιβλίο της MamaTsita κυκλοφόρησε!

Περίληψη: Κυκλοφόρησε νέο βιβλίο μαγειρικής από τη Γωγώ Παπαδιονυσίου ή MamaTsita, όπως είναι το διαδικτυακό της όνομα, και αποτελεί μια διαφορετική πρόταση μαγειρικής!

Aν είσαι ανάμεσα σε αυτούς που κάθε μέρα αναρωτιούνται τι θα μαγειρέψουν, ψάχνουν συνταγές και θέλουν να φτιάξουν κάτι νόστιμο αλλά και εύκολο, συνέχισε να διαβάζεις. Κυκλοφόρησε νέο βιβλίο μαγειρικής από τη Γωγώ Παπαδιονυσίου ή MamaTsita, όπως είναι το διαδικτυακό της όνομα, και αποτελεί μια διαφορετική πρόταση μαγειρικής!

Αγαπημένη food blogger και τηλεοπτική μαγείρισσα, η MamaTsita (αφού είναι μια μαμά στην… τσίτα!) θα μαγειρέψει, λοιπόν, στο πρώτο της βιβλίο, εποχές! Ναι, θα μας παρουσιάσει συνταγές με υλικά της κάθε εποχής! Επειδή πιστεύει ότι «κάθε πράγμα στον καιρό του», χρησιμοποιεί φρέσκα λαχανικά και φρούτα και μαγειρεύει με ό,τι κάθε εποχή μάς δίνει απλόχερα.

Δεν φτιάχνει, για παράδειγμα, γεμιστά, μουσακά ή φασολάκια μέσα στο καταχείμωνο, αλλά μάς παρουσιάζει εποχικές αλμυρές και γλυκές συνταγές, που φτιάχνει στην κουζίνα της για οικογένεια και φίλους. Δεν μας κρύβει κανένα υλικό, αλλά μοιράζεται μαζί μας μικρά πρακτικά μυστικά και μάς δίνει ιδέες για εύκολες και νόστιμες -αληθινές-συνταγές για το καθημερινό τραπέζι. Με την κάμερα του κινητού της και με το φυσικό φως που μπαίνει από το παράθυρο της κουζίνας της, μάς δείχνει τι μπορείς να φτιάξεις με απλά και φρέσκα υλικά και εμείς ανυπομονούμε να τις δοκιμάσουμε!

Ξεχωριστή πινελιά σε όλο αυτό το γευστικό ταξίδι αποτελούν οι μικρές ιστορίες που μας διηγείται μεταξύ των συνταγών από τα παιδικά και τα νεανικά της χρόνια, ιστορίες που τη γέμισαν έμπνευση και την οδήγησαν στην κουζίνα.

Αν θέλεις, μπορείς να δεις κάποιες συνταγές από το νέο της βιβλίο εδώ και να δοκιμάσεις να τις φτιάξεις! Α, και ακολούθησέ την στο κανάλι της στο Youtube για να μην χάνεις καμία νέα συνταγή!

Γιατί πιστεύω πως η καλύτερη δίαιτα και το πιο υγιεινό φαγητό είναι αυτό που μαγείρεψες εσύ ο ίδιος!

Γωγώ Παπαδιονυσίου (MamaTsita)