Μagic Photo Mirror Booth: Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου...

Περίληψη: Λίστες, συμβουλές με tips, οδηγοί για τις καλύτερα events γράφονται ασταμάτητα… Οι τάσεις έρχονται και...

Λίστες, συμβουλές με tips, οδηγοί για τις καλύτερα events γράφονται ασταμάτητα… Οι τάσεις έρχονται και φεύγουν αλλά μία είναι η πραγματική διαχρονική αξία: να φωτογραφίσεις τις πιο κεφάτες στιγμές κάθε συγκέντρωσης ή γιορτής, ώστε να μείνουν ανεξίτηλες.

Καλές οι selfies και τα boomerang, αλλά η αξία του να εκτυπώσεις απευθείας τις πιο αυθόρμητες πόζες είναι ανεκτίμητη! Ο καλύτερος βοηθός σε αυτό; Το Μagic Photo Mirror Booth, που μετατρέπει μεμιάς κάθε event σε πραγματικό party για μικρούς και μεγάλους, αφού δημιουργεί τις πιο fun φωτογραφίες με πολύχρωμα, ζωηρά prompts!

Τι ακριβώς είναι Μagic Photo Mirror Booth; Η τελευταία εξέλιξη της ιδέας του Photo Booth, που αναβαθμίζει τη φωτογραφία σε… διαδραστική εμπειρία. Ο καλεσμένος αλληλεπιδρά με τη συσκευή μέσω της τεράστιας touch screen οθόνης-καθρέφτη, δημιουργώντας φωτογραφίες, βίντεο ή GIF σε εξαιρετικά υψηλή ανάλυση. 

Στο Mirror Βooth, λοιπόν, εμφανίζονται ζωντανές κινούμενες εικόνες (animation) συνοδευόμενες από φωνητική καθοδήγηση, που παροτρύνει τον καλεσμένο να βγει φωτογραφία εμπλουτίζοντάς την με πολύχρωμα γραφικά. Μετά τη φωτογράφιση, έχει τη δυνατότητα να υπογράψει πάνω στην οθόνη με τον δικό του γραφικό χαρακτήρα και μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Και φυσικά μπορεί να προσθέσει όσα emoticons επιθυμεί! 

Τέλος, μπορεί να επιλέξει την εκτύπωση της φωτογραφίας, την αποστολή της σε email, στο smartphone του ή άμεση δημοσίευση στα social media. Οι δυνατότητες του Mirror Βooth δεν τελειώνουν εδώ... Yπάρχει η επιλογή οι καλεσμένοι να παίξουν παιχνίδια, όπως κουλοχέρη ή τρίλιζα! 

Η διαδικασία έχει ως εξής: Κατόπιν επικοινωνίας με την έμπειρη ομάδα του Magic Photo Mirror Booth, o διοργανωτής έχει τη δυνατότητα να προκαθορίσει τις ενέργειες – δυνατότητες που θα εμφανίζονται στην οθόνη, επιλέγοντας μια μεγάλη συλλογή από layouts. Με τον ίδιο εύκολο τρόπο μπορεί να εξασφαλίσει και την εκτύπωση του λογότυπού του στις φωτογραφίες.

Φυσικά μπορεί να αξιοποιηθεί σε γάμους, βαφτίσεις, γενέθλια ... Υπάρχουν διάφορα πακέτα παροχών, ανάμεσα στα οποία ο διοργανωτής μπορεί να επιλέξει σύμφωνα με τις ανάγκες του - ο αριθμός των φωτογραφιών απεριόριστος! Η εκτύπωση των φωτογραφιών είναι άμεση και όλο το υλικό από κάθε event παρέχεται σε μορφή USB!

Αναλυτικές πληροφορίες για το Μagic Photo Mirror Booth, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας με την ομάδα, θα τα βρείτε στο magicphoto.gr!