Μένουμε σπίτι: Αλλάζουμε διακόσμηση, αλλάζουμε διάθεση!

Περίληψη: Με μπόλικη φαντασία και λίγες τροποποιήσεις μπορείς να ανανεώσεις τον χώρο σου και να αλλάξεις διάθεση! Πάμε να δούμε μερικές ιδέες για «φρεσκάρισμα»!

Άρχισες να μετράς κι εσύ τις ημέρες που μένεις σπίτι; Δεν είσαι μόνος! Όμως ο καλύτερος τρόπος να ανεβάσουμε τη διάθεσή μας είναι να ανανεώσουμε τον χώρο μας, κάνοντας μικρές ή μεγάλες αλλαγές. Ας εκμεταλλευτούμε τη συγκυρία δημιουργικά! Φαντασία χρειάζεται, λίγος χρόνος και μερικά «κλικ» στο Public Marketplace. Ξεκινάμε; 

Αρχή από το γραφείο, στο οποίο λογικά περνάς τις περισσότερες ώρες της ημέρας αν δουλεύεις από το σπίτι. Για να μπορείς να είσαι άνετος για πολλές-πολλές ώρες εξόπλισε το home office σου με την άνετη καρέκλα Bf2101 F. Αν τώρα θέλεις να ανανεώσεις εξ ολοκλήρου τον χώρο που εργάζεσαι, ρίξε μια ματιά στο στυλάτο γραφείο Kunzea! Αν προτιμάς τους open space χώρους, που σημαίνει ότι δουλεύεις από την... τραπεζαρία, πάρε θέση στο τραπέζι Alpine Aster Wenge!

Μήπως έφτασε η στιγμή να δώσεις χρώμα στους άδειους τοίχους; Κάν'το με δημιουργικό και απλό τρόπο! Προτίμησε έναν πίνακα που αναδεικνύει το γούστο σου ή άλλαξε εντελώς την όψη του χώρου με μια καινούργια ταπετσαρία. Ή κάνε μικρότερες αλλαγές - π.χ. ομόρφυνε τον τοίχο σου με ένα στυλάτο ρολόι!

Ας παραδεχτούμε ότι το σαλόνι είναι ο χώρος που περνάς τον περισσότερο χρόνο εντός σπιτιού και πάμε να δούμε μερικές ιδέες ανανέωσης! Ο τριθέσιος καναπές-κρεβάτι Amethyst είναι ό,τι πρέπει για... άραγμα και Netflix. Ακόμα και η τηλεόρασή σου μπορεί να ανανεωθεί πανεύκολα αλλάζοντας το έπιπλο στο οποίο στέκεται με το έπιπλο τηλεόρασης C9696, που ταιριάζει σε όλους τους χώρους.

Και επειδή όσο μένουμε σπίτι διαβάζουμε όλο και περισσότερο, ευκαιρία να δώσουμε στα αγαπημένα μας βιβλία τον χώρο που τους αξίζει με τη βιβλιοθήκη Prunela. Τελευταίο κομμάτι στο «παζλ» το τραπέζι σαλονιού Kipp, που θα δέσει αρμονικά με τα υπόλιπα έπιπλα του σπιτιού.

Μένουμε σπίτι με διάθεση για αλλαγές! Κάνε τις αγορές σου από το Public Marketplace, για να φτάσουν τα πάντα στην πόρτα σου γρήγορα και με ασφάλεια!