Marvel: Οι ήρωές της έρχονται με νέες σειρές στο Disney+

Περίληψη: Εδώ και χρόνια η Marvel ανήκει στη μεγάλη οικογένεια της Disney, οπότε τώρα, που o...

Εδώ και χρόνια η Marvel ανήκει στη μεγάλη οικογένεια της Disney, οπότε τώρα, που o κολοσσός της ψυχαγωγίας ετοιμάζει τη δική του streaming υπηρεσία, η Marvel θα αποτελέσει σημαντικό κομμάτι αυτή της προσπάθειας.

Το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel θα εμπλουτιστεί με ιστορίες και από άλλους ήρωες, που θα αποκτήσουν δικές τους σειρές στην υπηρεσία Disney+.

Σειρές όπως το «Wanda Vision» με την Elizabeth Olsen, θα εξερευνήσουν τις ιστορίες ηρώων που δεν θα βλέπαμε σε ξεχωριστές ταινίες στον κινηματογράφο. Σε αντίθεση με προηγούμενες δημιουργίες, όπως το Daredevil ή το Punisher, οι σειρές που θα δούμε στο Disney+ θα συνδέονται άμεσα με το Marvel Cinematic Universe και θα συμπληρώνουν την ιστορία που θα εκτυλίσσεται σε αυτό.

Άλλες προγραμματισμένες σειρές περιλαμβάνουν το «Falconand the Winter Soldier» με τους Anthony Mackie και Sebastian Stan στους αντίστοιχους ρόλους, αλλά και το «Loki» με τον Tom Hiddleston.

Επίσης, ετοιμάζεται και η σειρά «What If?», που θα εξερευνά εναλλακτικά σενάρια της ιστορίας μέχρι τώρα. Θα δούμε για παράδειγμα πώς θα ήταν η ιστορία του Captain America, αν η Peggy Carter ήταν αυτή που τελικά γινόταν Super Soldier.

Η συνδρομητική υπηρεσία της Disney θα κάνει το ντεμπούτο της τον Νοέμβριο του 2019 και, εκτός από τις νέες σειρές, θα περιλαμβάνει και τις ταινίες της Marvel των τελευταίων 11 ετών. Από τον πρώτη ταινία Iron Man του 2008, μέχρι και την πιο πρόσφατη, την Captain Marvel του 2019, το Disney+ θα τα έχει όλα.

Βέβαια, η Captain Marvel θα είναι μόνο για λίγο καιρό ακόμα η πιο πρόσφατη ταινία Marvel. Η πρεμιέρα του Avengers Endgame είναι μόνο λίγες μέρες μακριά και η ανυπομονησία έχει φτάσει στο κατακόρυφο!