Με τέτοιο γραφείο, δεν θα κλείνεις βιβλίο!

Περίληψη: Το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς αποτελεί πρώτης τάξης ευκαιρία για τη διακόσμηση του μαθητικού...

Το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς αποτελεί πρώτης τάξης ευκαιρία για τη διακόσμηση του μαθητικού δωματίου. Δες τον Σεπτέμβριο σαν την ιδανική αφορμή για να προσθέσεις επιτέλους στο δωμάτιό σου εκείνες τις ξεχωριστές πινελιές, που θα τομεταμορφώσουν στον χώρο που θα χαίρεσαι να περνάς τις ώρες σου, επιτρέποντάς σου να εκμεταλλευτείς έξυπνα μέχρι και την τελευταία ελεύθερη γωνία κι επιφάνεια!

Γραφείο, βιβλιοθήκη και καρέκλα πάνε μαζί!

Αν αυτό που σκέφτεσαι είναι ένα φρεσκάρισμα στα έπιπλα του χώρου σου, τι θα έλεγες να κάλυπτες τις τρεις βασικές ανάγκες του δωματίου σου με μία κίνηση; Στη διάθεσή σου βρίσκονται σετ γραφείου και βιβλιοθήκης με δώρο καρέκλα, για να μη χρειάζεται να ψάχνεις ξεχωριστά για το καθένα! Σε προσιτή τιμή, θα καλύψουν απόλυτα τις ανάγκες σου για μια μεγάλη επιφάνεια και έναν ικανοποιητικό αριθμό ραφιών. Δώσε, λοιπόν, πνοή στον χώρο σου, με ένα γουστόζικο σετ γραφείου και βιβλιοθήκης και με δώρο μια εξαιρετικά άνετη και εργονομική καρέκλα στο χρώμα της προτίμησής σου!

Γραφείο Constantia για premium αίσθηση

Αν πάλι είσαι από εκείνους που αρέσκονται να ψάχνουν τις αγορές τους μία προς μία, τότε είμαστε σίγουροι πως θα δώσεις ιδιαίτερη έμφαση στο γραφείο σου έτσι κι αλλιώς. Η πρότασή μαςεδώ είναι το Constantia από την ESMarket. Με μεταλλικό σκελετό για σπουδαία ανθεκτικότητα και στιβαρότητα στην κατασκευή, διαθέτει επιφάνεια MDF με επικάλυψη μελαμίνης σε δρυ ανοιχτό. Οι διαστάσεις 120 x 60 x 75 cm είναι υπέρ του δέοντος αρκετές, για να σου επιτρέψουν να… απλώσεις όσα βιβλία και σημειώσεις χρειάζεσαι, ενώ το καθαρό του design θα σου προσφέρει χώρο για συρταριέρα ή… τα πόδια σου!

Καρέκλα gaming Κυρήνη

Οι καρέκλες gaming είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στις τάξεις των PC gamers. Ποιος είπε, όμως, ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν απ’ τον καθένα; Με τόσες ώρες, που προβλέπεται να περνάς στο γραφείο σου, θα χρειαστείς μια καρέκλα βολική και εργονομική. Γιατί, λοιπόν, να μην επενδύσεις σε μια τέτοια; Η Κυρήνη διαθέτει βάση με πέντε πόδια και πλαστικό σκελετό. Είναι επενδεδυμένη με συνθετικό δέρμα από PVC, ενώ προσφέρει και ρυθμιζόμενη κλίση. Το χρώμα της είναι ένας συνδυασμός μαύρου και ανοιχτού μπλε, για να ταιριάζει σε κάθε χώρο. Είναι δε τόσο άνετη, που θα την εγκαταλείπεις με… βαριά καρδιά!

Η έξτρα βιβλιοθήκη που πάντα χρειάζεται

Συμπαγής και προσιτή, η βιβλιοθήκη Sonoma θα βρει τη θέση της στο δωμάτιό σου. Κατασκευασμένη από μοριοσανίδα, εκμεταλλεύεται άψογα τον χώρο που καταλαμβάνει, προσφέροντάς σου λύσεις αποθήκευσης παράλληλα με στυλ και άποψη. Διαθέτει πέντε ράφια μεγάλου ύψους και σε συνδυασμό με τη στιβαρότητα στην κατασκευή της, θα σου δώσει τη δυνατότητα να αποθηκεύσεις ό,τι τραβά η όρεξή σου, από βιβλία και ντοσιέ, μέχρι κουτιά και διακοσμητικά.

Μη ξεχάσεις…

Καλά όλα τα παραπάνω αλλά με τους τοίχους τι γίνεται; Εδώ λοιπόν είναι η ευκαιρία σου να… λάμψεις, αφού μπορείς να προσδώσεις στο δωμάτιό σου το στυλ και το γούστο σου. Να πώς μπορείς να το μεταμορφώσεις με μερικές απλές προσθήκες:

  • Αφίσες: πλαισίωσε τους μονόχρωμους, βαρετούς τοίχους με γουστόζικες αφίσες και παιχνιδιάρικους πίνακες και χάρισε στον εαυτό σου μια διαρκή πηγή έμπνευσης!
  • Κάδρα: πολύχρωμα σχέδια, αναμνηστικές φωτογραφίες, έξυπνα σκιτσάκια και ό,τι άλλο μπορεί να έχεις στη συλλογή σου, αναδεικνύεται όπως ποτέ άλλοτε με ένα ταιριαστό κάδρο.
  • Ταπετσαρίες: ξέχνα τους λευκούς ή μπεζ τοίχους που ταιριάζουν σε οποιοδήποτε άλλο δωμάτιο του σπιτιού αλλά όχι στο δικό σου. Διάλεξε την ταπετσαρία που προτιμάς και «ντύσε» τους δικούς σου με το μοναδικό σου στυλ.