Avengers: Μέχρι και η NASA θέλει να βοηθήσει τον Tony Stark!

Περίληψη: Αν είσαι φανατικός της Marvel και των super hero ταινιών, τότε εδώ και μερικές εβδομάδες το...

Αν είσαι φανατικός της Marvel και των super hero ταινιών, τότε εδώ και μερικές εβδομάδες το trailer του Avengers: End Game θα πρέπει να βρίσκεται σε ημερήσιο repeat, έχοντας συμβάλλει και εσύ στορεκόρ προβολών του εν λόγω βίντεο. 

Παρόλο που το trailer είναι αρκετά φειδωλό ως προς το τι αποκαλύπτει για το περιεχόμενο της επερχόμενης ταινίας, το σίγουρο είναι ότι συνεχίζει να δείχνει τους αγαπημένους μας ήρωες ηττημένους, ψάχνοντας κάποιον από μηχανής θεό, για να μπορέσουν να αντιστρέψουν τη ζημιά που έγινε στο Avengers: Infinity War.

Ανάμεσα στους ήρωες πουβρίσκονται σε δεινή θέση,  βρίσκεται και ο Tony Stark, που το trailer τον δείχνει σαν ναυαγό του διαστήματος, να περιμένει μια διάσωση που μοιάζει απίθανο να έρθει έγκαιρα.

Πάντως, το κάλεσμα βοηθείας του Tony Stark μόνο απαρατήρητο πέρασε, αφού μέχρι και η NASA έστειλε τις συμβουλές της για το τι μπορεί να κάνει ώστε να σωθεί.

Μάλιστα ο διάλογος συνεχίστηκε με τον RobertDowneyJr. – που υποδύεται τον Tony Stark – να απαντάει στο tweet,  σχολιάζοντας πως είναι ενθαρρυντικό να έχεικανείς την υποστήριξη της NASA.

https://twitter.com/RobertDowneyJr/status/1074003436557950977