Η μεγάλη μέρα του iPhone X φτάνει!

Περίληψη: Όλος ο κόσμος περιμένει την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου με μεγάλη ανυπομονησία, διότι τότε θα αρχίσουν...

Όλος ο κόσμος περιμένει την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου με μεγάλη ανυπομονησία, διότι τότε θα αρχίσουν οι πωλήσεις του πρωτοποριακού και πολυαναμενόμενου κορυφαίου μοντέλου iPhone της Apple, του iPhone X. Αν θες κι εσύ να είσαι από τους πρώτους που θα πάρουν στα χέρια τους τη νέα ναυαρχίδα της Apple, δεν έχεις παρά να περιμένεις λίγες ώρες.

Προπαραγγειλέ το!

Τα Public ανοίγουν την προπαραγγελία του νέου υπερ-smartphone αύριο Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου, στις 10 η ώρα το πρωί, ακολουθώντας την παγκόσμια έναρξη των προπαραγγελιών που έχει ορίσει η Apple -- ακριβώς στις 12 τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, σύμφωνα με την ώρα Ειρηνικού (PDT) στην οποία βρίσκονται τα "κεντρικά" της Apple στο Cupertino της California.

Αγόρασέ το πρώτος

Απόκτησέ το πρώτος στα καταστήματα public ή το public.gr, κάνε την παραγγελία σου και θα έχεις το iPhone X στα χέρια σου, από τους πρώτους παγκοσμίως! Πρέπει να γνωρίζεις πως η Apple δεν έχει βάλει το iPhone X σε "φουλ" παραγωγή ακόμη, οπότε οι αριθμοί των διαθέσιμων συσκευών, τουλάχιστον τις πρώτες εβδομάδες, θα είναι περιορισμένοι, καθώς όλος ο πλανήτης θέλει μία. Επομένως, αν θες να είσαι σίγουρος για το ότι θα πάρεις ένα iPhone X στα χέρια σου στις 3 Νοεμβρίου, κάνε την προπαραγγελία σου αύριο και μην περιμένεις. Στις 3 Νοεμβρίου, τουλάχιστον στο εξωτερικό, θα δούμε σίγουρα τις γνωστές ουρές... χιλιομέτρων έξω από τα κεντρικά καταστήματα της Apple, από φανατικούς της εταιρίας οι οποίοι θα ξενυχτήσουν στα πεζοδρόμια, ώστε να είναι σίγουροι πως θα πάρουν ένα στα χέρια τους. Αλλά και στη χώρα μας, μπορεί να μην έχουμε (ακόμη) φτάσει στο σημείο του να ξενυχτάμε (όχι για αυτό το λόγο τουλάχιστον), αλλά κάθε επίσημη έναρξη έχει τους δικούς της φανατικούς.

iPhone X

Αν δε θυμάσαι τα πρωτοποριακά νέα χαρακτηριστικά του iPhone X, σε παραπέμπουμε στα άρθρα που είχαμε γράψει κατά την παρουσίασή του, πριν από σχεδόν ενάμισυ μήνα. Δες το κεντρικό άρθρο εδώ, θυμήσου τη νέα τεχνολογία ταυτοποίησης "Face ID" και δές την ανάλυσή μας για την οθόνη του iPhone X αλλά και τις δυνατότητες Augmented Reality και ασύρματης φόρτισης μέσω του Air Power. Και μην ξεχνάς: η 3η Νοεμβρίου είναι πιο κοντά απ' όσο νομίζεις!