H νεα σειρά Mi Robot Vacuum-Mop 2 είναι εδώ!

Περίληψη: Μάθε τα πάντα για τις νέες σκούπες ρομπότ Mi Robot Vacuum-Mop 2 της Xiaomi. Δες όλα τα specs των αναβαθμισμένων έξυπνων σκουπών Mi Robot εδώ!

Εδώ και λίγα χρόνια, οι έξυπνες σκούπες ρομπότ έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και μας έχουν κάνει να ξεχάσουμε το σκούπισμα του σπιτιού - ευτυχώς! Τώρα πια δεν χρειάζεται να βρεις χρόνο μέσα στην εβδομάδα για να σκουπίσεις τα πατώματα και έτσι ένα ακόμα άγχος φεύγει από πάνω σου. Αν επιλέξεις μοντέλο που κάνει και σφουγγάρισμα τότε ξεμπερδεύεις με ακόμα μία δουλειά. Τώρα, μία νέα σκούπα έρχεται να κάνει τη ζωή σου ευκολότερη, με προηγμένες λειτουργίες και χαρακτηριστικά. Για την ακρίβεια, έρχονται οι 4 νέες ρομποτικές σκούπες της σειράς Mi Robot-Vacuum-Mop 2, μαζί με έναν έξυπνο κάδο. Ποιο από τα νέα μοντέλα θα πάρει θέση στο σπίτι σου; Πάμε να τα γνωρίσουμε καλύτερα για να αποφασίσεις!

Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite – «βλέπει» και καθαρίζει τα πάντα

Η Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite είναι η πιο προσιτή πρόταση της νέας γκάμας. Είναι και αυτή εξοπλισμένη με εξελιγμένο σύστημα πλοήγησης όμως, για να καθαρίζει αποδοτικά κάθε σημείο, και κάνει και σφουγγάρισμα. Η νέα σκούπα διαθέτει γυροσκόπιο, υπερευρυγώνιο φακό και 25 αισθητήρες για να αναλύει τη διαρρύθμιση του σπιτιού με μεγάλη ακρίβεια. Από όπου κι αν περάσει θα μαζέψει σκουπίδια και σκόνη, χάρη στην υψηλή απορροφητικότητα 2.200 Pa.

Mi Robot Vacuum-Mop 2 - Ο ειδικός στα καθάρισμα κάθε επιφάνειας

Η επόμενη πρόταση στη γκάμα είναι η Mi Robot Vacuum-Mop 2, η οποία έρχεται με καθολικά βελτιωμένα χαρακτηριστικά και προσφέρει εξαιρετική απόδοση σε οικονομική τιμή. Όλα ξεκινούν από τον αναβαθμισμένο σύστημα οπτική πλοήγησης το οποίο επιτρέπει την ακριβέστερη σάρωση κάθε χώρου. Έπειτα, το σφουγγάρισμα που γίνεται υπό πίεση και η απορροφητικότητα 2.700 Pa αναλαμβάνουν να καθαρίσουν τα πάντα στο πέρασμά τους. Η Mi Robot Vacuum-Mop 2 μπορεί να καθαρίσει ακόμα και μεγάλες επιφάνειες χωρίς να σταματήσει, χάρη στη μπαταρία 3.200mAh, η οποία προσφέρει αυτονομία 110 λεπτών.

Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro – Το αποτελεσματικότερο σφουγγάρισμα στο σπίτι

Η Pro έκδοση της νέας σειράς ηλεκτρικών σκουπών Xiaomi παίρνει το σφουγγάρισμα πολύ σοβαρά! Ακόμα και οι πιο επίμονοι λεκέδες εξαφανίζονται καθώς η σκούπα παράγει έως και 10.000 δονήσεις το λεπτό κατά το σφουγγάρισμα. Η σφουγγαρίστρα διαθέτει μικροίνες που εξασφαλίζουν ομοιόμορφη διείσδυση του νερού χωρίς να αφήνουν σημάδια στο πάτωμα. Φυσικά, ακόμα και στο καθημερινό σκούπισμα τα πάει εξαιρετικά, καθώς η αναρρόφηση φτάνει τα 3.000 Pa. Όσο για την αυτονομία, με τη Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro μπορείς να καθαρίζεις μέχρι και επιφάνεια 150 m2 με μία μόνο φόρτιση.

Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra – Χαρτογράφηση με laser!

Στην κορυφή της της γκάμας «κάθεται» η Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra. Πρόκειται για το πιο εξελιγμένο μοντέλο που έχει δημιουργήσει ποτέ η Xiaomi. Αυτό φαίνεται τόσο από τα χαρακτηριστικά που σχετίζονται με το σκούπισμα, όσο και με τα συστήματα χαρτογράφησης και ανίχνευσης που έχουν τοποθετηθεί στη συσκευή. Για τη σάρωση του χώρου, η Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra εξοπλίζεται με σύστημα πλοήγησης που βασίζεται σε LDS laser, το οποίο έχει πανοραμική όψη 360°. Ένα ακόμα μεγάλο πλεονέκτημα της Ultra είναι η ανίχνευση και αποφυγή εμποδίων, όπως σκαλιά, σε πραγματικό χρόνο, μέσω της κάμερας που ενσωματώνει στο εμπρός τμήμα. Ο καθαρισμός των επιφανειών γίνεται γρήγορα και αποδοτικά, καθώς η σκούπα υποστηρίζει μέγιστη αναρρόφηση στα 4.000 Pa και διαθέτει κάδο απορριμμάτων μεγάλης χωρητικότητας 550ml. Στο Ultra μοντέλο θα βρεις τη μεγαλύτερη αυτονομία από όλες τις ρομποτικές σκούπες που λανσάρει η Xiaomi. Με μπαταρία χωρητικότητας 5.200 mAh καθαρίζει ακόμα και επιφάνειες 240m2 πριν χρειαστεί ξανά φόρτιση. Για να κάνεις τη ζωή σου ακόμα ευκολότερη, η Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra μπορεί να συνδυαστεί με το Auto-empty Station.

Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra Auto-empty Station και… καθάρισες

Η πιο εξελιγμένη σκούπα της Xiaomi μπορεί να συνδυαστεί με αυτόματο κάδο απορριμμάτων. Το Auto-empty Station* αδειάζει την Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra μέσα σε μόλις 10 δευτερόλεπτα και έχει χωρητικότητα 4 λίτρα! Έτσι δεν χρειάζεται να σκύβεις για να αδειάσεις τη νέα σου σκούπα κάθε φορά. Η χωρητικότητα του αυτόματου κάδου είναι πάνω από 7 φορές μεγαλύτερη από τον ενσωματωμένο κάδο της σκούπας. Επιπλέον, ο αυτόματος κάδος λειτουργεί και ως βάση φόρτισης για τη σκούπα έτσι ώστε να μην χρειάζεσαι παραπάνω χώρο για να τον χρησιμοποιήσεις.

*Το προϊόν πωλείται ξεχωριστά και είναι συμβατό μόνο με την Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra

Mi Robot Vacuum-Mop 2 – App που ελέγχει τα πάντα

Και τα 4 μοντέλα της νέας σειράς Mi Robot Vacuum-Mop 2 μπορούν να ελεγχθούν από το κινητό σου. Μέσα από ένα app στο smartphone σου έχεις τον έλεγχο στα χέρια σου, για εύκολο χειρισμό και παρακολούθηση της λειτουργίας της νέας σου σκούπας.

Τώρα που ξέρεις όλα τα πλεονεκτήματα κάθε μοντέλου Mi Robot Vacuum-Mop 2 ήρθε η ώρα να κάνεις την επιλογή σου! Όποια έξυπνη σκούπα Xiaomi και αν επιλέξεις, να ξέρεις πως αυτή τη στιγμή «τρέχει» ένα early bird promo που δεν πρέπει να χάσεις. Παραγγέλνοντας από τώρα το μοντέλο που σου ταιριάζει, η ρομποτική σκούπα που θα επιλέξεις μπορεί να γίνει δική σου με έκπτωση έως και 25%!