Moleskine Limited Edition Owl

Περίληψη: Πάνω από 20 χρόνια τώρα (από το 1997 για την ακρίβεια), η Moleskine μας προμηθεύει...

Πάνω από 20 χρόνια τώρα (από το 1997 για την ακρίβεια), η Moleskine μας προμηθεύει με σημειωματάρια υψηλής αισθητικής, όμορφα, αναγνωρίσιμα, πρακτικά. Αν σε αυτά προσθέσουμε τις τσάντες, τα αξεσουάρ ανάγνωσης, τα εργαλεία γραφής, τις θήκες κινητών και τα ψηφιακά σημειωματάρια, τότε μπορούμε να μιλάμε για μια ολόκληρη οικογένεια!

Το 2018, που η Αθήνα είχε επιλεγεί ως Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου, το Public δημιούργησε ένα συλλεκτικό σημειωματάριο, για να αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμά του σε μια σημαντική χρονιά για την πόλη. Το σημειωματάριο αυτό σχεδιάστηκε από τη Moleskine - με σύμβολο την κουκουβάγια (επιλογή που δεν είναι τυχαία, αφού αποτελεί το σύμβολο της σοφίας, της σύνεσης και της πνευματικότητας και συνδέεται άρρηκτα με την πρωτεύουσα μέσα από την ελληνική μυθολογία) κυκλοφορεί σε περιορισμένη έκδοση, ειδικά αφιερωμένο στους βιβλιόφιλους και την Αθήνα.

Στο συλλεκτικό αυτό σημειωματάριο, λοιπόν, η κουκουβάγια περιτριγυρισμένη από το μπλε, το χρώμα της Ελλάδας, στέκει ολόχρυση γεμάτη περηφάνεια, γιορτάζοντας τη γνώση, που έρχεται μέσα από το διάβασμα και την αγάπη για το βιβλίο.