Toshiba LED 50’’ μόνο €399, σε 24 άτοκες δόσεις, στα Public!

Περίληψη: Αναζητάς αμέτρητες επιλογές σε επώνυμα προϊόντα, απίστευτες προσφορές, χιλιάδες ευκαιρίες και απίθανες...

Αναζητάς αμέτρητες επιλογές σε επώνυμα προϊόντα, απίστευτες προσφορές, χιλιάδες ευκαιρίες και απίθανες τιμές; 

Θέλεις να ζήσεις μια μοναδική αγοραστική εμπειρία; Αναζήτησε τες στα Public «το σωστό μέρος στη σωστή τιμή». Τα Public συνεχίζουν να προσφέρουν όλα όσα ζητάς στην τιμή που τα θες: Μόνο στα Public θα βρεις την Toshiba LED 50’’ Full HD με 399€ και σε 24 άτοκες δόσεις!

 Με προηγμένη τεχνολογία LED για τέλεια αναπαράσταση χρωμάτων, ανάλυση Full HD για ανώτερη εμπειρία θέασης και ρυθμό ανανέωσης 200hz για να απολαμβάνεις ρεαλιστική ποιότητα εικόνας, τη 50άρα LED TV της Toshiba θα τη βρεις στα Public σε μοναδική τιμή!

Επιπλέον, με USB media player για να μπορείς να βλέπεις τα multimedia αρχεία σου και 2 θύρες HDMI για να προβάλεις ταινίες και videos από τον υπολογιστή σου σε υψηλή ανάλυση, η τηλεόραση LED TV FHD Toshiba 50L2456DG με μεγάλη οθόνη 50’’ είναι η ιδανική επιλογή για ψυχαγωγία υψηλών προδιαγραφών.

Την τηλεόραση Toshiba 50L2456DG θα τη βρεις στα Public και στο Public.gr μόνο με 399€ και σε 24 άτοκες δόσεις. Και το καλύτερο; Τα Public σου κάνουν δώρο το πακέτο Safety net για TV για να έχεις επέκταση εγγύησης με ισχύ 5 χρόνια! Η εγγύηση καλύπτει βλάβες που αφορούν τα μηχανικά και ηλεκτρονικά μέρη της συσκευής σου ενώ, σου παρέχει δωρεάν, απεριόριστες και γρήγορες επισκέψεις από εξειδικευμένο τεχνικό στο χώρο σου, αλλά και παραλαβή του προϊόντος από τον χώρο σου.

Επιπλέον, μην ξεχνάς ότι στα Public μπορείς να βρεις υπηρεσίες Authorized Service σε προσιτές τιμές από εξειδικευμένους τεχνικούς σε 45 καταστήματα. Smartphones, tablets, laptops, mp3- mp4 players, κονσόλες, βιντεοκάμερες, φωτογραφικές μηχανές, εξωτερικοί σκληροί δίσκοι, τηλεοράσεις και άλλες συσκευές τεχνολογίας επισκευάζονται άμεσα και γρήγορα όποιο πρόβλημα κι αν αντιμετωπίζεις και όποιο μοντέλο κι αν έχεις! Μέχρι σήμερα το εξειδικευμένο τμήμα Service των Public έχει ολοκληρώσει με επιτυχία πάνω από 168.000 επισκευές. Βρες τον δικό σου εξειδικευμένο τεχνικό σε ένα κατάστημα Public δίπλα σου!

Επισκέψου τώρα ένα κατάστημα Public ή το public.gr, ενημερώσου για όλες τις προσφορές και τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες και επίλεξε αυτή που καλύπτει τις ανάγκες σου!

 «Public, το σωστό μέρος στη σωστή τιμή»

Kατέβασε το Δελτίο Τύπου σε PDF!

download