#menoumespiti με Spotify / Έχουμε την playlist που χρειάζεσαι!

Περίληψη: Στο κλίμα των ημερών η ομάδα μουσικής του Public δημιούργησε την πιο επίκαιρη Spotify Playlilst. Το όνομα αυτής; #menoumespiti και τα κομμάτια που την αποτελούν πολλά και διαφορετικά!

Πώς περνάς τον χρόνο σου μέσα στο σπίτι; Διάβασμα, ταινίες, σειρές, ενδεχομένως δουλειά αλλά σίγουρα και κάμποση μουσική!

Γιατί μουσική; Γιατί αρχικά σε βοηθάει να χαλαρώσεις αλλά μπορεί να γίνει και πηγή δημιουργίας. Επίσης, ειδικά τώρα, που δουλεύεις από το σπίτι, η μουσική σε βοηθάει όχι μόνο να αποκλείσεις τους θορύβους γύρω σου αλλά και να εμπνευστείς!

Στο κλίμα των ημερών, λοιπόν, η ομάδα μουσικής του Public δημιούργησε την πιο επίκαιρη Spotify Playlilst. Το όνομα αυτής; #menoumespiti και οι επιλογές των τραγουδιών είναι εμπνευσμένες από το σύνθημα αλλά και την... ψυχολογία όλων μας. Η λίστα περιλαμβάνει 50 τραγούδια και πάνω από 3 ώρες μουσικής, που θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Από το «Θα κάτσω σπίτι» του Λουκιανού Κηλαηδόνη και το «Always Look on the Bright Side of Life» των Monty Python μέχρι το «Here Comes the Sun» των Beatles, η playlist είναι γεμάτη από τραγούδια που σκοπό έχουν να σε «ανεβάσουν»!

Μην αργείς άλλο - άνοιξε το Spotify στο smartphone, το laptop ή το tablet σου ή απλώς πάτα play στην playlist παραπάνω! Μη ξεχάσεις να ακολουθήσεις τη λίστα #menoumespiti, για να ακούς ό,τι καινούργιο προστεθεί, αλλά και το προφίλ του public_music στο Spotify για όλα τα updates!