Νέα σειρά Pantone αποκλειστικά στα Public!

Περίληψη: Τα Public www.public.gr / blog.public.gr φέρνουν την άνοιξη στην καθημερινότητά σας με...

Τα Public www.public.gr / blog.public.gr φέρνουν την άνοιξη στην καθημερινότητά σας με τη σειρά προϊόντων PANTONE, η οποία θα διατίθεται αποκλειστικά από τα καταστήματα Public στο Σύνταγμα και το The Mall Athens για όλο το Μάρτιο. Σημειωματάρια σε ποικίλα χρώματα, σχέδια και μεγέθη, καθώς και messenger bags σε ζωηρούς τόνους αποτελούν τη σειρά προϊόντων PANTONE που θα βρείτε στα Public και θα ικανοποιήσει και τα πιο απαιτητικά γούστα!

 Οι συσκευασίες των προϊόντων, αλλά και τα εξώφυλλα των σημειωματαρίων, παραπέμπουν στις κλασικές «βεντάλιες» των χρωματολογίων της PANTONE, ενώ όσο φορτωμένο κι αν είναι το επαγγελματικό σας πρόγραμμα, τα χρώματα στο εσωτερικό των σημειωματαρίων θα σας φτιάξουν τη διάθεση! Για τους πιο εκκεντρικούς, εκτός των κλασσικών γραμμογραφήσεων – ruled, plain και quantrille – υπάρχει και η γραμμογράφηση dot, όπου αντί για γραμμές υπάρχουν μικρές κουκκίδες. Τα καταστήματα Public βάζουν τα χρώματα της PANTONE στην καθημερινότητά σας και «οργανώνουν» χρωματιστά το πρόγραμμά σας, φέρνοντας σε αποκλειστικότητα τη σειρά των προϊόντων PANTONE!

 Για να αλλάξεις κι εσύ ευχάριστα την καθημερινότητά σου, έλα σήμερα στα καταστήματα Public κι επίλεξε το αγαπημένο σου χρώμα και σχέδιο από τη σειρά προϊόντων PANTONE!

 Θέλεις χρώμα. Θέλεις Public. 

image

Κατέβασε το Δελτίο Τύπου σε PDF!

download