Νέο βιβλίο Ντετέκτιβ Κλουζ: «Οι απαγωγείς στέλνουν χαιρετίσματα»

Περίληψη: Η 30η περιπέτεια του Ντετέκτιβ Κλουζ είναι εδώ! Το τελευταίο βιβλίο της σειράς Ντετέκτιβ Κλουζ είναι το «Οι απαγωγείς στέλνουν χαιρετίσματα» και μόλις κυκλοφόρησε.

Ο Κλουζ δεν είναι ένας συνηθισμένος μαθητής, είναι ταυτόχρονα και ένας σπουδαίος ντετέκτιβ και τα παιδιά λατρεύουν τις ιστορίες του όλα αυτά τα χρόνια! Η σειρά βιβλίων Ντετέκτιβ Κλουζ έφτασε αισίως στις 30 ιστορίες καθώς εδώ και λίγες μέρες κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο το νέο βιβλίο του Jurgen Banscherus «Οι απαγωγείς στέλνουν χαιρετίσματα». Στη χώρα μας ο ντετέκτιβ Κλουζ έχει φανατικό κοινό και σίγουρα πάρα πολλά παιδιά περίμεναν εδώ και καιρό τη νέα του περιπέτεια, η οποία είναι πλέον εδώ! Αυτή τη φορά, η νέα υπόθεση του μικρού ντετέκτιβ εξελίσσεται διαφορετικά από ό,τι έχουμε συνηθίσει.

Ντετέκτιβ Κλουζ 30 – Υπόθεση

Σε αντίθεση με άλλες υποθέσεις, ο δαιμόνιος ντετέκτιβ έχει και συνεργάτιδα. Αυτή είναι η πανέξυπνη Μαρί, η οποία ζητά τη βοήθειά του γιατί πρόσεξε κάτι περίεργο. Για εβδομάδες έχει παρατηρήσει πως την ακολουθεί παντού ένα μυστηριώδες βαν. Η υπόθεση δεν είναι καθόλου συνηθισμένη, αλλά ο Κλουζ αποφασίζει να την αναλάβει όπως και να ‘χει. Πολύ σύντομα συμβαίνει κάτι που αλλάζει τα δεδομένα. Ο Κλουζ γίνεται αυτόπτης μάρτυρας μίας απαγωγής, ενώ η Μαρί κρατά στα χέρια της ένα απειλητικό γράμμα. Πώς θα καταφέρει ο Κλουζ να ανταποκριθεί στις απρόσμενες συνθήκες αυτής της υπόθεσης;

Video Duration
0:25

Ποιος είναι ο ντετέκτιβ Κλουζ;

Για τα παιδιά που είναι φανατικοί αναγνώστες των ιστοριών του Jurgen Banscherus, η απάντηση στο παραπάνω ερώτημα είναι σίγουρα περιττή. Ποτέ δεν είναι αργά να ανακαλύψει ένα παιδί τις περιπέτειες του ντετέκτιβ Κλουζ όμως, κι ας έχουν ήδη κυκλοφορήσει 30! Ο Κλουζ είναι ένα εννιάχρονο αγόρι που διαφέρει αρκετά από τα περισσότερα παιδιά της ηλικίας του κι αυτό γιατί δεν είναι απλώς ένας μαθητής, είναι και ένας εξαιρετικός ντετέκτιβ! Ακόμα και υποθέσεις που μοιάζουν ανεξιχνίαστες έχει καταφέρει να λύσει.

Οι περιπέτειες του Κλουζ ξεκίνησαν με το βιβλίο «Η συνομωσία της τσίχλας». Εκεί γνωρίσαμε για πρώτη φορά τον μικρό ντετέκτιβ, ο οποίος έχει μανία με τις τσίχλες. Τόσο μεγάλη είναι η αγάπη του για αυτές που η αμοιβή του για τις υποθέσεις που αναλαμβάνει γίνεται σε τσιχλόφουσκες ! Η δεύτερη μεγάλη του αγάπη είναι το γάλα. Στα 30 βιβλία της σειράς, θα πετύχεις πολλές φορές τον Κλουζ να απολαμβάνει ένα ποτήρι κρύο γάλα. Πρόσφατα, οι υποθέσεις του Κλουζ τον έφεραν μέχρι και την Ελλάδα. Ο νεαρός ντετέκτιβ επισκέφθηκε για πρώτη φορά τη χώρα μας στην 28η περιπέτειά του, «Ντετέκτιβ Κλουζ: Η μύτη της θεάς», η οποία διαδραματίζεται στην Αθήνα. Στο επόμενο βιβλίο ο Κλουζ παρέμεινε στα μέρη μας. Το «Ντετέκτιβ Κλουζ 29: Η θάλασσα των χαμένων ψαριών» πάει τον Κλουζ λίγο πιο νότια, στην Κρήτη, εκεί όπου κάνει τις διακοπές του. Γρήγορα όμως, ένα μυστήριο θα τον μπλέξει σε μία ακόμα υπόθεση.

Όλα τα βιβλία της σειράς Ντετέκτιβ Κλουζ κυκλοφορούν στα ελληνικά από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και το ίδιο συμβαίνει με το νεότερο βιβλίο, «Ντετέκτιβ Κλουζ 30: Οι απαγωγείς στέλνουν χαιρετίσματα». Η Ελλάδα δεν είναι η μόνη χώρα που αγαπά των Κλουζ όμως. Τα παιδικά βιβλία του Jurgen Banscherus έχουν πουλήσει μέχρι σήμερα περισσότερα από 2 εκατομμύρια αντίτυπα και έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από 20 γλώσσες. Παρ’ όλα αυτά, η Ελλάδα και η Κύπρος είναι οι δύο χώρες στις οποίες οι περιπέτειες του εννιάχρονου ντετέκτιβ γνωρίζουν τη μεγαλύτερη επιτυχία! Τώρα που πλησιάζει το Πάσχα λοιπόν, ένα από τα καλύτερα δώρα που μπορείς να κάνεις στα παιδιά είναι το τελευταίο βιβλίο Ντετέκτιβ Κλουζ. Μιας και είμαστε κι εμείς σε πασχαλινή διάθεση όμως, θα κάνουμε και εμείς το δικό μας δώρο στα παιδιά που αγαπούν τον Κλουζ, μέσα από τον διαγωνισμό που ακολουθεί!

Ντετέκτιβ Κλουζ 30 – Διαγωνισμός

Το Public και οι εκδόσεις Μεταίχμιο χαρίζουν σε τρεις (3) τυχερούς ισάριθμα (3) αντίτυπα της νέας περιπέτειας του Ντετέκτιβ Κλουζ «Οι απαγωγείς στέλνουν χαιρετίσματα». Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμός απλά συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής μέχρι τις 22 Απριλίου. Πολλαπλές συμμέτοχες δεν θα λαμβάνονται υπόψη.

Καλή επιτυχία και καλό Πάσχα!