«Οι BTS κι εγώ»: Ένα βιβλίο για πραγματικούς fans!

Περίληψη: Νόμιζες πως δεν μπορείς να αγαπήσεις περισσότερο τους BTS; Με το νέο βιβλίο-λεύκωμα «Οι BTS κι εγώ» η λατρεία σου για το K-Pop φαινόμενο γίνεται ακόμα μεγαλύτερη!

Αν είσαι ήδη fan της K-Pop, τότε οι BTS δεν χρειάζονται συστάσεις. Κάθε νέος τους δίσκος σπάει τα ρεκόρ του προηγούμενου και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στους super fans της μπάντας. Αν είσαι κι εσύ μέλος του BTS ARMY, τότε πρέπει σίγουρα να τσεκάρεις το βιβλίο «Οι BTS κι εγώ», που μόλις κυκλοφόρησε!

Αυτό το λεύκωμα θα σε βοηθήσει να καταγράψεις με έναν σωρό τρόπους πόσο λατρεύεις τους Bangtan Boys! Η πανέμορφη αυτή έκδοση δημιουργήθηκε από πραγματικούς fans για πραγματικούς fans. Τις σελίδες του βιβλίου γεμίζουν διάφορες δραστηριότητες, που θα σε φέρουν ακόμα πιο κοντά στην μπάντα.

Με το βιβλίο «Οι BTS κι εγώ» μπορείς να βρεις ποιο μέλος είσαι, να φτιάξεις λίστες με τα αγαπημένα σου τραγούδια, να σχεδιάσεις τα outfits κάθε μέλους του συγκροτήματος και πολλά ακόμα. Ό,τι σε κάνει να αγαπάς τους BTS, κατάγραψέ το με αυτό το βιβλίο! Εκτός από δραστηριότητες, στο βιβλίο θα βρεις πολλά facts για τους BTS, πληροφορίες για κάθε μέλος και όλα αυτά «ντυμένα» με εικονογράφηση, που θα σε κάνει να τους αγαπήσεις ακόμα περισσότερο!

Αν πάλι δεν ξέρεις (ακόμα) τους BTS αλλά σκέφτεσαι να κάνεις δώρο το βιβλίο σε κάποιον fan, κράτα σημειώσεις: Έκαναν το ντεμπούτο τους το 2013 με το τραγούδι «No More Dream» από το πρώτο τους άλμπουμ 2 Cool for Skool. Η πορεία τους συνεχίστηκε δυναμικά με τα albums Dark & Wild (2014), The Most Beautiful Moment in Life, Part 2 (2015) και The Most Beautiful Moment in Life: Young Forever, που κυκλοφόρησε το 2016.

Το δεύτερο πλήρες album τους, Wings (2016), έφτασε στην 26η θέση του Billboard! Η επόμενη κυκλοφορία του συγκροτήματος, Love Yourself: Her (2017), έκανε το ντεμπούτο της στον αριθμό 7 στο Billboard, ενώ το τρίτο τους πήρες album, Love Yourself: Tear, κατέκτησε τον αριθμό 1 της ίδιας κατάταξης, καθιστώντας τους τον μοναδικό K-Pop καλλιτέχνη με αυτό το επίτευγμα έως τώρα!

Στις 12 Απριλίου, κυκλοφόρησε το Map Of The Soul: Persona. Την ίδια ημέρα, το Spotify ανακοίνωσε ότι οι BTS έγινε οι πρώτοι ασιάτες καλλιτέχνες που ξεπέρασαν τα 5 δισεκατομμύρια streams στην πλατφόρμα!

Η «επέλασή» τους, φυσικά, δεν σταμάτησε εκεί, καθώς μόλις κυκλοφόρησε ο πιο πρόσφατος δίσκος τους με τίτλο «MAP OF THE SOUL: 7». Το νέο album έρχεται μόλις 11 μήνες μετά την κυκλοφορία του «Map of the Soul: Persona» και είναι σχεδόν βέβαιο ότι οδεύει ολοταχώς για... κορυφή!