Όλες οι εκδηλώσεις Ιουλίου στο Public!

Περίληψη: Ο Ιούλιος έφτασε και το Public το γιορτάζει με δυο ξεχωριστές εκδηλώσεις με αγαπημένους συγγραφείς. Συντονιστείτε τις σελίδες μας στο Facebook και το YouTube για να μην τις χάσετε!

Μένουμε ασφαλείς και παρακολουθούμε εκδηλώσεις μέσα από τις σελίδες του Public στο Facebook και Youtube, που συνεχίζει να φιλοξενεί συγγραφείς και νέες κυκλοφορίες βιβλίων μέσα από την πρωτοποριακή υπηρεσία #PublicEventsGoSocial!

Το Public και οι εκδόσεις Κάκτος σας προσκαλούν, την Τετάρτη 7/7 στις 19:00, στη διαδικτυακή παρουσίαση του βιβλίου του Χοσέ Μανουέλ Πουέρτας, «Γιάννης Αντετοκούνμπο: Γράφοντας ιστορία». Ο συγγραφέας θα συζητήσει με τους δημοσιογράφους Βασίλη Σκουντή και Ρήγα Δάρδαλη καθώς και με τον εκδότη των εκδόσεων Κάκτος, Γιάννη Λεβέντη.

Το Public και οι εκδόσεις Ψυχογιός σας προσκαλούν, τη Δευτέρα 12/7 στις 19:00, σε μια διαδικτυακή παρουσίαση του βιβλίου «Ο Λόφος που Ανεβαίνουμε» της Αμάντα Γκόρμαν. Για αυτό θα μιλήσουν ο τραγουδοποιός Mc Yinka και η ποιήτρια-μεταφράστρια Μυρσίνη Γκανά, οι οποίοι έκαναν και την μετάφραση. Τον συντονισμό της συζήτησης θα κάνει η δημοσιογράφος Ελεονώρα Ορφανίδου.