Όλες οι εκδηλώσεις Ιουνίου στο Public!

Περίληψη: Το καλοκαίρι έφτασε και το Public το γιορτάζει με ξεχωριστές εκδηλώσεις με αγαπημένους Έλληνες και ξένους συγγραφείς. Συντονιστείτε τις σελίδες μας στο Facebook και το YouTube για να μην τις χάσετε!

Μένουμε ασφαλείς και παρακολουθούμε εκδηλώσεις μέσα από τις σελίδες του Public στο Facebook και Youtube, που συνεχίζει να φιλοξενεί συγγραφείς και νέες κυκλοφορίες βιβλίων μέσα από την πρωτοποριακή υπηρεσία #PublicEventsGoSocial!

Το Public και οι εκδόσεις Μίνωας σας προσκαλούν, τη Δευτέρα 7/6 στις 19:00, σε μια διαδικτυακή παρουσίαση του νέου ψυχολογικού θρίλερ της Ειρήνης Βαρδάκη, «Ο μέντορας». Με την συγγραφέα θα συνομιλήσουν ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Μένιος Σακελλαρόπουλος και ο blogger Σταύρος Ηλιόπουλος.

Το Public και οι εκδόσεις Μίνωας σας προσκαλούν, την Τρίτη 8/6 στις 19:00, στη διαδικτυακή παρουσίαση του νέου αστυνομικού μυθιστορήματος του Χρήστου Μαρκογιαννάκη «Μυθιστόρημα με κλειδί». Με τον συγγραφέα θα συνομιλήσουν ο δημοσιογράφος, παρουσιαστής και φωτογράφος Νίκος Αλιάγας και η δημοσιογράφος Μάγια Τσόκλη.

Το Public φιλοξενεί την Σώτη Τριανταφύλλου, την Τετάρτη 9/6 στις 19:00, για να μιλήσει για το νέο της μυθιστόρημα «Σικελικό ειδύλλιο» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη. Με τη συγγραφέα θα συνομιλήσει ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Περρής.

Την Παρασκευή 11/6 στις 19:30 θα έχουμε την χαρά να φιλοξενήσουμε τον αγαπημένο Λάκη Λαζόπουλο για την παρουσίαση του συγκλονιστικού βιβλίου του «Άλλες γυναίκες φοράνε τα φουστάνια σου» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα.

Μαζί του θα συνομιλήσουν οι: Γιάννης Ξανθούλης - Συγγραφέας, Μίρκα Παπακωνσταντίνου - Ηθοποιός, Γιάννης Σμαραγδής - Σκηνοθέτης, Ηλίας Πολιτάκης - Παθολόγος, Διευθυντής της 3ης παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου Υγεία, Πάνος Μανώλας - Χειρουργός, Nέα Υόρκη και η Αντωνία Δίγκλια - Ογκολόγος, Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λωζάνης.

Το Public και οι εκδόσεις Μεταίχμιο σας προσκαλούν, τη Δευτέρα 14/6 στις 19:00, στη διαδικτυακή παρουσίαση του νέου βιβλίου του Δημήτρη Σίμου «Ο θάνατος του Οδυσσέα» . Μαζί του θα συνομιλήσει η Χίλντα Παπαδημητρίου.

Το Public και οι εκδόσεις Key Books σας προσκαλούν, την Τρίτη 15/6 στις 19:00, σε μια διαδικτυακή παρουσίαση του βιβλίου «Πώς θα ζήσουμε στον Άρη» του Stephen Petranek. Με τον συγγραφέα θα συνομιλήσει ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Ηλίας Μαγκλίνης.

Την Τετάρτη 16/6 στις 19:00, ο Στέφανος Αλεξιάδης θα συνομιλήσει με τους Ευθύμιο Σαββάκη και Δημήτρη Παπαδημητριάδη για το νέο του βιβλίο «Τα φτερωτά σανδάλια» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Υδροπλάνο.

ο Public και οι εκδόσεις Πατάκη σας προσκαλούν, την Τρίτη 22/6 στις 19:00, στη διαδικτυακή παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Θανάση Χειμωνά, «Ο κύριος τέλειος». Με τον συγγραφέα θα συνομιλήσει η δημοσιογράφος Βίκυ Φλέσσα.

Τετάρτη 23/6 στις 19:00, ζωντανά από το Public Golden Hall, o Τάκης Ζαχαράτος θα παρουσιάσει το νέο του βιβλίο «Πάστα Σεράνο» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν γνωστά ονόματα από τον χώρο της τέχνης και των γραμμάτων.

Το Public και οι εκδόσεις MVP σας προσκαλούν, την Παρασκευή 25/6 στις 19:00, στη διαδικτυακή παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νταβίντ Πινίγια «Μέθοδος Μόντσι 2.0». Μαζί του θα είναι ηχηρά ονόματα του ποδοσφαίρου.