Νέο κατάστημα Public στην Καλλιθέα!

Περίληψη: 46 καταστήματα Public σε όλη την Ελλάδα και η ανάπτυξη του δικτύου συνεχίζεται...

46 καταστήματα Public σε όλη την Ελλάδα και η ανάπτυξη του δικτύου συνεχίζεται και το 2014! 

Το δυναμικό πλάνο ανάπτυξης του δικτύου καταστημάτων Public συνεχίζεται και το 2014 με 8 νέα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Πρόσφατα εγκαινιάστηκε ένα ακόμη κατάστημα στην Αττική, στην περιοχή της Καλλιθέας, ανεβάζοντας τον αριθμό των καταστημάτων Public σε 46!

Διαθέτοντας την πληρέστερη γκάμα προϊόντων τεχνολογίας, περισσότερες από 100 συσκευές tablets και smartphones live για δοκιμή από τον τελικό καταναλωτή μια ευρεία συλλογή τίτλων gaming, βιβλίων, CD, DVD και παιδικών παιχνιδιών και μια πλούσια ατζέντα εκδηλώσεων, το Public Καλλιθέας αναμένεται να κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού και να αποτελέσει σημείο ενδιαφέροντος για την περιοχή. Το νέο κατάστημα βρίσκεται στον πιο εμπορικό δρόμο της Καλλιθέας (Ελευθερίου Βενιζέλου- πρώην Θησέως) πλησίον της Πλατείας Δαβάκη.

Από την αρχή του 2014, τα Public άνοιξαν τις πόρτες τους σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και πιο συγκεκριμένα: στην καρδιά της Αλεξανδρούπολης, του Πύργου, της Χαλκίδας, της Δράμας, των Σερρών, της Λάρισας και των Τρικάλων. Η επέκταση του δικτύου φέρνει τα Public σε κάθε μικρή και μεγάλη πόλη στην Ελλάδα, ενώ συγχρόνως στηρίζει τις τοπικές κοινωνίες δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας.

 Kατέβασε το Δελτίο Τύπου σε PDF! download