Ιούνιος στο Netflix / Όσα θα δούμε στις αρχές του καλοκαιριού

Περίληψη: Νέος μήνας, νέο περιεχόμενο στο Netflix. Το streaming δεν σταματά ούτε τον Ιούνιο με δεκάδες προσθήκες. Τι μας επιφυλάσσουν οι πρώτες εβδομάδες;

Τώρα, που η θερμοκρασία παίρνει την... ανηφόρα και η ζέστη γίνεται πιο έντονη, η πρώτη σκέψη όλων είναι η διαφυγή προς μια κοντινή παραλία. Τι γίνεται όμως τις υπόλοιπες ώρες; Σου έχουμε τη λύση: air condition και Netflix στο smartphone ή την τηλεόρασή σου! Ο Ιούνιος ξεκινά με πολύ δυνατές προσθήκες στην πλατφόρμα, κάτι που κάνει εύκολη την απόφαση να «λιώσεις» στο streaming. Ας δούμε αναλυτικά τι νέο έρχεται στο Netflix το πρώτο μισό του Ιουνίου! 

Ο μήνας ξεκινά με δύο εξαιρετικές και πολυβραβευμένες ταινίες από την περασμένη δεκαετία. Την 1η Ιουνίου έρχονται στην πλατφόρμα η επική ταινία επιστημονικής φαντασίας Interstellar του Christopher Nolan και το βιογραφικό Sully, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Tom Hanks και σκηνοθετεί ο Clint Eastwood.

Video Duration
2:41


Μετά από αυτή τη δυνατή αρχή, ακολουθεί γερή δόση από original περιεχόμενο. Στις 2 Ιουνίου κάνει πρεμιέρα η ταινία Καρναβάλι. Θέμα της η ζωή μιας influencer, η οποία στο καρναβάλι της Μπαΐα στη Βραζιλία καταλαβαίνει ότι στη ζωή δεν μετράνε μόνο τα likes. Μια ημέρα αργότερα θα δούμε την ταινία Dancing Queens, στην οποία μια χορεύτρια θέλει να ζήσει το όνειρό της και έτσι πιάνει δουλειά ως καθαρίστρια σε ένα drag club. Στις 4 Ιουνίου μια ακόμα ταινία προστίθεται στον κατάλογο του Netflix, το Xtremo. Εδώ έχουμε να κάνουμε με την ιστορία εκδίκησης ενός πρώην εκτελεστή σε ένα γρήγορο θρίλερ δράσης!

Η επόμενη φουρνιά ταινιών «σκάει» στις 9 Ιουνίου. Δύο θα είναι οι προσθήκες αυτή την ημέρα. Η πρώτη είναι το Τραγική Ζούγκλα, μια ανατριχιαστική ιστορία μυστηρίου, όπου μια γυναίκα χάνεται στη ζούγκλα τον Μάγια, για να γλιτώσει από ένα προξενιό. Η δεύτερη είναι η Αφύπνιση, ένα θρίλερ επιστημονικής φαντασίας με έντονα δραματικά στοιχεία, στο οποίο η ανθρωπότητα αδυνατεί να κοιμηθεί και μια μητέρα προσπαθεί να σώσει την οικογένειά της. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα έχει ακόμα μια original ταινία, το Skater Girl. Η ιστορία εδώ περιστρέφεται γύρω από ένα κορίτσι από την Ινδία, το οποίο ανακαλύπτει τον κόσμο του skateboard και προσπαθεί να ακολουθήσει το όνειρό της και να πάρει μέρος σε αγώνες.

Video Duration
2:30


Αν προτιμάς περισσότερο σειρές αντί για ταινίες, τότε το πρόγραμμα έχει αρκετές κι από αυτές. Η μεγαλύτερη είναι σαφώς το Lupin. Το δεύτερο μέρος του πρώτου κύκλου περιλαμβάνει 5 νέα επεισόδια, τα οποία θα προστεθούν στο Netflix στις 11 Ιουνίου. Μέχρι τότε όμως υπάρχουν αρκετές νέες σειρές που μπορείς να παρακολουθήσεις. Την αρχή κάνει η δεύτερη σεζόν του Τρία μέτρα πάνω από τον Ουρανό, η οποία κυκλοφορεί στις 3 Ιουνίου. Στις 4 Ιουνίου επανέρχεται και το Feel Good με τη δεύτερη σεζόν ενώ θα υπάρχει και μια νέα σειρά, το Sweet Tooth. Στο Sweet Tooth είναι μια σειρά φαντασίας για ένα αγόρι που είναι μισός ελάφι και προσπαθεί να επιβιώσει σε έναν νέο κόσμο. Η ιστορία βασίζεται στα ομώνυμα κόμικ από τον Jeff Lemire. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου έχει ακόμα μιανέα σειρά για σένα, το Fresh, Fried and Crispy, που θα κυκλοφορήσει στις 9 Ιουνίου. Πρόκειται για μια lifestyle σειρά, στην οποία ο κριτικός Daym Drops δοκιμάζει τα καλύτερα τηγανητά πιάτα της Αμερικής.

Το «μενού» του Netflix για τον Ιούνιο έχει και 3 ολοκαίνουργια ντοκιμαντέρ. Το πρώτο είναι το Στα Όρια: Η Επιστήμη πίσω από τη Σειρά «Ο Πλανήτης μας», όπου ο Ντέιβιντ Ατένμπορο ερευνά τη βιοποικιλότητα της Γης που καταρρέει. Η πρεμιέρα αυτού του ντοκιμαντέρ θα γίνει στις 3 Ιουνίου. Στις 4 Ιουνίου έρχεται ακόμα ένα ντοκιμαντέρ αλλά και μια σειρά ντοκιμαντέρ. Το Kitty Love: Ωδή στις Γάτες είναι μια ευχάριστη ώρα αφιερωμένη στα αγαπημένα κατοικίδια ενώ το Human: Στα Άδυτα του Ανθρώπινου Σώματος περιλαμβάνει 6 συναρπαστικά επεισόδια αφιερωμένα στο πώς δημιουργούνται και λειτουργούν διάφορα μέρη του ανθρώπινου σώματος.

Video Duration
2:49


Το Netflix δεν ξέχασε ούτε τους μικρούς του θεατές και φρόντισε το πρώτο μισό του Ιουνίου να έχει ενδιαφέρον νέο περιεχόμενο για παιδιά. Την 1η Ιουνίου τα παιδιά μπορούν να δουν Τα Σούπερ Τερατάκια: Μια Φορά κι έναν Καιρό, στο οποίο αναβιώνουν γνωστά παραμύθια και αγαπημένα παιδικά τραγούδια. Στις 11 Ιουνίου έρχεται στην πλατφόρμα και Το Τζίνι-Δράκος, στο οποίο ένας έφηβος ζητά τη βοήθεια ενός Τζίνι-Δράκου για να βρει την παιδική του φίλη.

Ό,τι κι αν προτιμάς να stream-άρεις στο Netflix, το πρώτο μισό του Ιουνίου έχει κάτι για όλους!