Καλοκαίρι με Netflix / Τι θα δούμε το δεύτερο μισό του Ιουλίου;

Περίληψη: Ο Ιούλιος στο Netflix συνεχίζεται δυναμικά με σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ για όλους. Τσέκαρε εδώ όλες τις τελευταίες αφίξεις!

Έρχονται δεύτερες, τρίτες και τέταρτες σεζόν από αγαπημένες σειρές. Έρχονται ταινίες και πολλά ακόμα! Το δεύτερο μισό του Ιουλίου μάλλον θα σε συναρπάσει περισσότερο από το πρώτο, γι’ αυτό πάρε ποπ κορν, κάθισε αναπαυτικά, άνοιξε την τηλεόραση ή το laptop σου και ξεκινάμε!

Σειρές

Έρχεται η δεύτερη σεζόν του Sky Rojo και του Outer Banks στις 23 και 30 Ιουλίου αντίστοιχα. Στην πρώτη περίπτωση 3 γυναίκες προσπαθούν να «ξεφύγουν» από το παρελθόν τους ενώ στη δεύτερη περίπτωση τέσσερις κολλητοί αναζητούν έναν μεγάλο θησαυρό, που σχετίζεται με την εξαφάνιση του πατέρα ενός εξ αυτών.

Video Duration
2:07


Πάμε στις 28 Ιουλίου, ημερομηνία που θα κάνει την εμφάνισή του το The Snitch Cartel: Origins, με δύο αδέλφια να προσπαθούν να γίνουν οι βαρόνοι ναρκωτικών της Κολομβίας. Αργότερα, στις 30 Ιουλίου, θα δούμε την 3η σεζόν του Glow Up. Πρόκειται για ένα διαγωνιστικό show, όπου το μακιγιάζ θα καταφέρει να οδηγήσει τους πιο ταλαντούχους σε μια ξεχωριστή θέση στη βιομηχανία της ομορφιάς. Από την άλλη δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η ημερομηνία έλευσης της 3ης σεζόν του How to sell drugs online (fast) αλλά μόλις φτάσει είναι σίγουρο ότι θα σπάσει τα ρεκόρ προβολών! Πρόκειται για ένα αγόρι, το οποίο, προσπαθώντας να ξανακερδίσει την πρώην κοπέλα του, γίνεται ο μεγαλύτερος dealer στην Ευρώπη. Αναμένεται μέσα στον Ιούλιο!

Ταινίες

Αφιερώστε όμως και λίγο χρόνο για τις ταινίες που έρχονται τις επόμενες μέρες και δεν θα μετανιώσετε ούτε λεπτό! Στις 21 Ιουλίου θα δούμε το Chernobyl 1986, όπου ο πυροσβέστης Αλεξέι αναγκάζεται να επιστρέψει ξανά στα καθήκοντα του ύστερα από την τεράστια καταστροφή που προκλήθηκε στο Τσέρνομπιλ και να θέσει τελικά τη ζωή του σε κίνδυνο.

Video Duration
2:38


Η 23η Ιουλίου θα είναι μια... έντονη ημέρα, καθώς έρχονται 2 νέες κυκλοφορίες. Συγκεκριμένα το Blood Red Sky, όπου μια γυναίκα, με μια ιδιαίτερη ασθένεια, πρέπει να αποκαλύψει ένα μυστικό για να σώσει τον γιο της κατά τη διάρκεια μιας αεροπειρατείας και το The last letter from you lover όπου επίσης μια γυναίκα προσπαθεί να λύσει ένα ερωτικό μυστήριο, αφότου βρίσκει κάποια ερωτικά γράμματα από τη δεκαετία του ’60. Επίσης στις 29 Ιουλίου έρχεται το Resort to love, όπου μια πρώην τραγουδίστρια, βρίσκοντας δουλειά σε ένα νησιωτικό θέρετρο, έρχεται αντιμέτωπη με τον γάμο του πρώην συντρόφου της. Τέλος στις 30 Ιουλίου θα δούμε την ταινία The Last Mercenary, με έναν πρώην μυστικό πράκτορα και νυν μισθοφόρο, που διακινδυνεύει τη ζωή του για να σώσει τον γιο που δεν έχει γνωρίσει ποτέ.

Ντοκιμαντέρ

Τα ντοκιμαντέρ που κυκλοφορούν ανά διαστήματα στο Netflix μπορεί να είναι λίγα αλλά αξίζουν πάντα έστω μία προβολή. Το πρώτο από τα δύο που θα κυκλοφορήσουν στο Netflix κάνει την εμφάνισή του στις 23 Ιουλίου, με όνομα The movies that made us. Ναι, καλά διαβάσατε. Η δεύτερη σεζόν θα είναι εδώ σε λίγες μέρες! Γνωρίστε όλους τους ηθοποιούς και τους σκηνοθέτες που δημιούργησαν τα αξέχαστα και διαχρονικά blockbusters που όλοι έχουμε αγαπήσει. Στις 30 Ιουλίου θα δούμε το Myth & Mogul: John DeLorean, όπου ένας μηχανικός αυτοκινήτων, που εξελίχθηκε σε είδωλο του χώρου, κρύβει μέσα του το σκοτάδι και την εξαπάτηση.

Video Duration
2:31


Παιδικές σειρές/ταινίες

Από τις νέες κυκλοφορίες δεν θα λείπουν και οι παιδικές σειρές. Ξεκινάμε από τις 21 Ιουλίου με το Trollhunters: Rise of the Titans, όπου ενώνονται οι ήρωες διάφορων παιδικών, στην προσπάθειά τους να εξολοθρεύσουν τον εχθρό που θέλει να καταστρέψει τη Γη. Δύο μέρες αργότερα, στις 23 Ιουλίου, κυκλοφορεί το A second chance: Rivals!, με μια αθλήτρια της ενόργανης να φτάνει στην κορυφή χάρη στη βοήθεια της νέας της προπονήτριας. Τέλος στις 27 Ιουλίου φτάνει η 4η σεζόν του Mighty Express, μιας ομάδας τρένων που ξεπερνά του μπελάδες στις ράγες ενώ στις 30 Ιουλίου θα κυκλοφορήσει το Centaurworld, το οποίο παρουσιάζει ένα ατρόμητο άλογο, που έρχεται σε επαφή με ένα μαγικό κόσμο γεμάτο περιπέτεια και κενταύρους που τραγουδάνε.

Δεν θα μείνει κανείς παραπονεμένος αυτόν τον μήνα με τόσες νέες κυκλοφορίες. Μείνε συντονισμένος στο Public Blog για να μαθαίνεις ό,τι νέο κυκλοφορεί!