Ιούλιος με Netflix / Αντίδοτο στο καυτό καλοκαίρι!

Περίληψη: Ο Ιούλιος ξεκινά με πολύ και ενδιαφέρον περιεχόμενο στο Netflix. Ευκαιρία να μείνεις σπίτι, λοιπόν, μακριά από τον καύσωνα και να streamάρεις!

Οι καυτές θερμοκρασίες του καλοκαιριού προβλέπεται να συνεχιστούν για αρκετές ημέρες ακόμα. Και αφού οι ειδικοί σε αυτές τις περιπτώσεις προτείνουν να αποφεύγεις τις περιττές εξόδους, έχεις την καλύτερη δικαιολογία να κλειστείς στο σπίτι παρέα με το laptop ή την τηλεόρασή σου και να «λιώσεις» στο Netflix αγκαλιά με το air condition αντί να... λιώσεις από τη ζέστη. Ας δούμε τι νέο θα προστεθεί στην πλατφόρμα το πρώτο μισό του Ιουλίου, για να αποφασίσεις από τώρα τι θα stream-άρεις τις ζεστές ημέρες που έρχονται.

Original σειρές

Τις δύο πρώτες ημέρες του μήνα έρχονται τρεις νέες σειρές στην πλατφόρμα. Την 1η Ιουλίου κάνουν πρεμιέρα τα Γενιά 56k και Νεαροί Γαλαζοαίματοι. Το πρώτο ακολουθεί δύο νέους, που γνωρίστηκαν στα πρώτα χρόνια του internet, τότε που συνδεόμασταν με 56k modem, οι οποίοι συναντιούνται ξανά μετά από χρόνια. Οι Νεαροί Γαλαζοαίματοι είναι η ιστορία του πρίγκιπα Βίλχελμ, ο οποίος πρέπει να προσαρμοστεί στη ζωή του νέου οικοτροφείου που φοιτά. Μία ημέρα μετά, στις 2 Ιουλίου,θ α προβληθεί η δεύτερη σεζόν της σειράς Θανάσιμο Δίδυμο. Στον δεύτερο κύκλο ο Ομπέ επιστρέφει και οι έφηβοι πρωταγωνιστές με τις υπερφυσικές δυνάμεις που απέκτησαν θα πρέπει να τον σταματήσουν.

Video Duration
2:39


Μπόλικο νέο περιεχόμενο από αγαπημένες σειρές έρχεται στις 9 Ιουλίου. Εκείνη την ημέρα θα προστεθούν στο Netflix η τέταρτη σεζόν του Atypical, η τρίτη σεζόν της σειράς Η Πόλη Δίπλα στο Ποτάμι και η δεύτερη σεζόν του Βιοχάκερ. Στη νέα σεζόν του Atypical, η οποία θα είναι και η τελευταία, ο Σαμ και η Κέισι ετοιμάζονται να φύγουν από το σπίτι. Στον τρίτο κύκλο του Η Πόλη Δίπλα στο Ποτάμι περιμένουμε τις απαντήσεις σε όλα τα cliffhangers με τα οποία μας άφησε η δεύτερη σεζόν. Η δεύτερη σεζόν του Βιοχάκερ βρίσκει τη Μία με κενά μνήμης και οράματα που την στοιχειώνουν. Το πρώτο μισό του Ιουλίου κλείνει με τη δεύτερη σεζόν της σειράς Εγώ Ποτέ, η οποία θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 15 Ιουλίου. Στα νέα επεισόδια η Ντέβι έχει να αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις στο σχολείο και το οικογενειακό της περιβάλλον ενώ νέες σχέσεις θα έρθουν στη ζωή της.

Original ταινίες

Από το πρόγραμμα δεν λείπουν και πάρα πολλές επιλογές νέων ταινιών, που βρίσκεις αποκλειστικά στο Netflix. Στις 2 Ιουλίου θα προστεθεί στην πλατφόρμα το πρώτο μέρος της τριλογίας Οδός Τρόμου. Μέσα στον Ιούλιο, στις 9 και 16 Ιουλίου, θα προστεθούν το δεύτερο και τρίτο μέρος αντίστοιχα. Με κάθε ταινία ανακαλύπτουμε όλο και περισσότερα για την καταραμένη πόλη του Shadyside. Σε μια ακόμα πόλη που μαστίζεται από σειρά εγκλημάτων μας πάει η ταινία Ίγκορ Γκρομ: Ο Γιατρός της Μάστιγας του Εγκλήματος, στην οποία θα ψάξει για απαντήσεις ένας ντεντέκτιβ μαζί με τον άπειρο συνεργάτη του. Η προβολή της ξεκινά από τις 7 Ιουλίου.

Video Duration
1:45


Στις 9 Ιουλίου έχουμε ακόμα δύο προσθήκες ταινιών στο Netflix, μαζί με το δεύτερο μέρος της τριλογίας Οδός Τρόμου. Η μία από αυτές είναι η γαλλική Πώς Έγινα Υπερήρωας, η οποία μας παρουσιάζει μια κοινωνία όπου υπερήρωες και απλοί άνθρωποι ζουν αρμονικά, μέχρι που ένα νέο φάρμακο δίνει δυνάμεις σε καθημερινούς πολίτες. Την ίδια μέρα θα δούμε και την ταινία Εκείνο το Καλοκαίρι, για μια παρέα εφήβων που περνούν μαζί τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Το πρώτο μισό του Ιουλίου έχει ακόμα δύο original ταινίες, που κάνουν πρεμιέρα στις 14 Ιουλίου. Η πρώτη είναι το κωμικό Οδηγός για την Τέλεια Οικογένεια ενώ το Μια Κλασική Ιστορία Τρόμου είναι μία horror ταινία με πολλαπλές σκηνές τρόμου στα δάση νότιας Ιταλίας.

Original ντοκιμαντέρ

Κάθε μήνα συνήθως το Netflix φέρνει και νέα ντοκιμαντέρ στην πλατφόρμα. Ο Ιούλιος δεν αποτελεί εξαίρεση. Την αρχή κάνει το Audible την 1η Ιουλίου. Πρόκειται για την ιστορία ενός κωφού αθλητή και μαθητή λυκείου ο οποίος θα χάσει τον φίλο του από αυτοκτονία. Στις 7 Ιουλίου όσοι λατρεύουν τις γάτες θα συντονιστούν στο Netflix, για να δουν τη σειρά ντοκιμαντέρ Cat People, η οποία μοιράζεται κι αυτή την ίδια αγάπη για τις γάτες. Προτιμάς περισσότερο τα σκυλιά; Τότε έχεις κι εσύ κάτι να δεις την ίδια ημέρα, καθώς στις 7 Ιουλίου έρχεται στο Netflix και η δεύτερη σεζόν της σειράς ντοκιμαντέρ Οι Τετράποδοι Φίλοι μας.

Video Duration
1:54


Μια εβδομάδα αργότερα, στις 14 Ιουλίου, έρχεται μια  ακόμα ενδιαφέρουσα σειρά ντοκιμαντέρ, το Heist: Απίστευτες Ληστείες. Το χρονικό πολλών αληθινών εγκλημάτων ξετυλίγεται στη μικρή οθόνη. Από τις 16 Ιουλίου θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο Netflix και η τρίτη σεζόν της σειράς ντοκιμαντέρ Εξηγήσεις. Κάθε επεισόδιο επεξηγεί και ένα διαφορετικό θέμα. Σε αντίθεση με την πλειοψηφία του original περιεχομένου στο Netflix, όμως, τα επεισόδια του Εξηγήσεις θα προβάλλονται ανά εβδομάδα και δεν θα γίνουν διαθέσιμα όλα μαζί.

Παιδικό περιεχόμενο

Το πρώτο μισό του Ιουλίου στο Netflix έχει και αρκετά νέα προγράμματα για παιδιά. Η ταινία Ο Άνθρωπος του Νερού έρχεται στις 9 Ιουλίου και μας παρουσιάζει την ιστορία ενός 11χρονου αγοριού, που θα προσπαθήσει να σώσει τη ζωή της μητέρας του ψάχνοντας για ένα μυθικό πλάσμα.

Video Duration
1:35


Στις 13 Ιουλίου κάνει πρεμιέρα η πρώτη σεζόν της νέας σειράς κινουμένων σχεδίων Ρίντλεϊ Τζόουνς: Η Προστάτιδα του Μουσείου. Η Ρίντλεϊ, μαζί με τους φίλους της, προστατεύει τους θησαυρούς που υπάρχουν στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και κρατά κρυφό το μυστικό τους. Μια ακόμα σειρά κινουμένων σχεδίων που θα λατρέψουν τα παιδιά είναι το Τζόνι Τεστ. Πρωταγωνιστές ένα ευρηματικό αγόρι, το πιστό σκυλί του και δύο αδελφές που λατρεύουν την επιστήμη. Ο πρώτος κύκλος θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 16 Ιουλίου.

Μη original περιεχόμενο

Netflix δεν βλέπουμε μόνο λόγω του original περιεχομένου φυσικά αλλά και γιατί μας επιτρέπει να παρακολουθούμε αγαπημένες σειρές και ταινίες από τρίτους δημιουργούς. Τον Ιούλιο θα κάνουν ντεμπούτο στην πλατφόρμα πολλές αγαπημένες ταινίες και σειρές που ανυπομονούμε να ξαναδούμε. Την 1η Ιουλίου στο Netflix θα έρθουν οι ταινίες Booksmart, Άρωμα γυναίκας, Eurotrip και The Talented Mr. Ripley. Στις 13 Ιουλίου προστίθεται η πρώτη σεζόν της σειράς The Good Doctor ενώ το πρώτο μισό του μήνα κλείνει με τις προσθήκες των ταινιών Top Gun και Underworld: Awakening, στις 15 Ιουλίου.

Ο Ιούλιος μπορεί να προβλέπεται καυτός, αλλά το Netflix θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τη ζέστη με μπόλικο νέο streaming περιεχόμενο και αυτόν τον μήνα!