Μάιος στο Netflix / Τι θα δούμε το δεύτερο μισό του μήνα;

Περίληψη: Οι νέες κυκλοφορίες δεν σταματούν ποτέ, το Netflix μας προσφέρει κάθε εβδομάδα κάτι νέο. Τι περιμένουμε για το υπόλοιπο του Μαΐου;

Το streaming δεν σταματά ποτέ. Άνοιξε την εφαρμογή του Netflix από το smartphone, τo tablet ή το laptop σου και απόλαυσε τις αγαπημένες σου σειρές και ταινίες με ένα «κλικ». Η τρίτη εβδομάδα του Μαΐου ξεκίνησε δυναμικά προσφέροντάς μας νέες αφίξεις, τόσο σε σειρές όσο και σε ταινίες και ντοκιμαντέρ, τα οποία θα φτάσουν στις οθόνες μας ως τα τέλη Μαΐου.

Η Κυριακή που μας πέρασε έφερε στο προσκήνιο το πολυσυζητημένο Fifty shades of Grey, το υψηλών κριτικών Boyhood αλλά και το επιστημονικής φαντασίας Ex machina. Ταυτόχρονα όμως το ντεμπούτο της στο Netflix κάνει και η βραβευμένη ταινία Brokeback Mountain αλλά και η εξαιρετική ταινία United 93 του 2006.

Από τις 16 Μαΐου μεταφερόμαστε στις 19 Μαΐου. Ο χρόνος είναι μάλλον αρκετός για να προλάβεις να ρίξεις έστω μια ματιά στα τρέιλερ των παραπάνω εντυπωσιακών ταινιών. Στις 19 Μαΐου, λοιπόν, καταφθάνει επιτέλους η δεύτερη σεζόν της σειράς “Who killed Sara?”. Ο Άλεξ έχει ήδη βρεθεί άδικα ένοχος για το φόνο της αδερφής του. Δεν σταματάει, όμως, να ψάχνει τον πραγματικό ένοχο προκειμένου να πάρει και ο ίδιος αλλά - κυρίως η αδερφή του- τη δικαίωση που τους αξίζει.

Video Duration
1:48


Μία μέρα αργότερα έρχεται και η δεύτερη σεζόν της σειράς “Special”. Όλοι οι άνθρωποι είναι ιδιαίτεροι αλλά ο Ράιαν, ένας γκέι άντρας, έχει κάτι ξεχωριστό. Μια ήπια εγκεφαλική παράλυση τον αποτρέπει ψυχολογικά από το να ζήσει τη ζωή του όπως επιθυμεί. Ώσπου μια μέρα αποφασίζει να πάρει τη ζωή στα χέρια του και να κυνηγήσει τα όνειρά του.

Στις 21 Μαΐου έχουμε αφίξεις τόσο σε ταινίες όσο και παιδικές σειρές. Το “Army of the Dead” είναι μία ξένη ταινία τρόμου και σχετίζεται με μια επιδημία ζόμπι, που έχει επέλθει στο Λας Βέγκας. Παρά την καραντίνα που επικρατεί, μια ομάδα ανθρώπων αποφασίζει να παραβεί τους νόμους και να πραγματοποιήσει τη μεγαλύτερη ληστεία που έχει γίνει ποτέ. Είσαι έτοιμος για δράση; Ταυτόχρονα έρχεται η επόμενη σεζόν της πολυαγαπημένης σειράς των μικρών μας φίλων “Jurassic World Camp Cretaceous”. Θα καταφέρουν τελικά οι έξι έφηβοι να συνεργαστούν σωστά, ώστε να επιβιώσουν, καθώς δραπετεύουν οι δεινόσαυροι;

Video Duration
1:47


Η τελευταία εβδομάδα του Μαΐου θα είναι σχετικά... ήρεμη, καθώς αναμένεται να έρθουν μόνο δύο νέες ταινίες εκ των οποίων η μία ντοκιμαντέρ. Αυτές όμως αρκούν για να εντυπωσιαστείς.

Η ταινία “Baggio: The divine Ponytail” διαδραματίζει την ιστορία του Roberto Baggio, ενός από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, συμπεριλαμβανομένων των υψηλών σταδιοδρομιών του, τους τραυματισμούς του αλλά και την ανακάλυψη του βουδισμού. Από την άλλη πλευρά το ντοκιμαντέρ “Nail Bomber: Manhunt” εξετάζει τις βομβιστικές επιθέσεις στο Λονδίνου το 1999 που στοχεύουν τις κοινότητες των αφοαμερικανών, του Μπαγκλαντές και των ομοφυλόφιλων, καθώς και τον αγώνα για να βρεθεί ο ακροδεξιός δράστης.

Μείνε συντονισμένος στο Public Blog και δες πρώτος, ό,τι νέο κυκλοφορεί κάθε εβδομάδα!