Νέες αφίξεις για περισσότερο #NetflixandChill!

Περίληψη: Και αυτή την εβδομάδα το Netflix μας επιφυλάσσει νέες κυκλοφορίες. Το streaming menu περιλαμβάνει ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ. Πάμε να τα γνωρίσουμε όλα!

To streaming στο Netflix έχει εξελιχθεί στη νούμερο ένα συνήθεια όλων μας εδώ και μήνες: «φρέσκες» σεζόν από αγαπημένες σειρές, πρεμιέρες ταινιών και συναρπαστικά ντοκιμαντέρ! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανοίξεις το Netflix app στην smart TV ή το smartphone και να απολαύσεις νέο περιεχόμενο. Ο Απρίλιος ξεκίνησε πολύ δυναμικά - στον ίδιο ρυθμό θα συνεχίσει και αυτή η εβδομάδα. Ας δούμε τι θα προστεθεί στο Netflix τις επόμενες ημέρες!

Zero

Την Τετάρτη 21 Απριλίου κυκλοφορεί ο πρώτος κύκλος της original σειράς Zero. Βασισμένη στο μυθιστόρημα «Non ho mai avuto la mia età» του ανερχόμενου ιταλού συγγραφέα Antonio Dikele Distefano, διηγείται την ιστορία ενός ντροπαλού έφηβου, του Omar, που ανακαλύπτει ότι έχει την υπερφυσική ικανότητα να γίνεται αόρατος. Ο Omar θέλει να ξεφύγει από τη φτωχογειτονιά που ζει αλλά μια επίθεση θα τον μετατρέψει απρόσμενα σε σούπερ ήρωα.

Video Duration
2:35


Λαθρεπιβάτης

Μια ταινία με οσκαρικό cast κάνει πρεμιέρα στις 22 Απριλίου. Η Anna Kendrick και η Toni Collette, μαζί με τους Daniel Dae Kim και Shamier Anderson, πρωταγωνιστούν στο διαστημικό θρίλερ Λαθρεπιβάτης. Όταν μια τριμελής αποστολή για τον πλανήτη Άρη καταλαβαίνει πως υπάρχει και ένα τέταρτο μέλος στο πλήρωμα, πρέπει να πάρουν δύσκολες αποφάσεις για την επιβίωσή τους...

Η Ζωή με Χρώμα με τον David Attenborough

Την ίδια μέρα κάνει πρεμιέρα και μια σειρά ντοκιμαντέρ με πρωταγωνιστή τον David Attenborough, τον παρουσιαστή που έχει συνδέσει τη φωνή του με τα ντοκιμαντέρ για τη φύση. Η νέα σειρά χρησιμοποιεί καινοτόμες τεχνικές και σύγχρονη τεχνολογία, για να μας παρουσιάσει πώς τα ζώα χρησιμοποιούν το χρώμα, για να επιβιώσουν ή να κυριαρχήσουν στο περιβάλλον τους.

Video Duration
2:41


Σκιές κι οστά

Οι σειρές φαντασίας αυτή την εβδομάδα είναι πολλές. Μετά το Zero, που είδαμε παραπάνω, στις 23 Απριλίου θα κυκλοφορήσει και το Σκιές κι οστά. Και εδώ πηγή είναι η λογοτεχνία, καθώς η σειρά αποτελεί τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου της Leigh Bardugo. Η πλοκή περιστρέφεται γύρω από την Alina Starkov, η οποία ανακάλυψε μια εξωπραγματική δύναμη, η οποία θα μπορούσε να απελευθερώσει την χώρα της από τον πόλεμο που μαίνεται.

Πες Μου Πότε

Οι προσθήκες της εβδομάδας στο Netflix κλείνουν με την κωμωδία Πες Μου Πότε, η οποία κάνει επίσης πρεμιέρα στις 23 Απριλίου. Στο επίκεντρο της ιστορίας ο Will, ένας εργασιομανής χαρακτήρας που αποφασίζει να αφήσει για λίγο την πολυάσχολη ζωή του στο Los Angeles και να ταξιδέψει στο Μεξικό, εκπληρώνοντας έτσι την τελευταία επιθυμία του παππού του.

Και αυτή την εβδομάδα του Απρίλη θα την περάσουμε παρέα με το Netflix και τις νέες κυκλοφορίες του. Μείνε συντονισμένος στο Public Blog, για να μαθαίνεις κάθε μήνα τι νέο παίζει στη νούμερο ένα streaming πλατφόρμα!