"New Year, New Me": Θα τηρήσεις τις υποσχέσεις σου;

Περίληψη: "Αυτή τη χρονιά θα χάσω τα περιττά κιλά", "Φέτος θα μαζέψω χρήματα για να πάω...

"Αυτή τη χρονιά θα χάσω τα περιττά κιλά", "Φέτος θα μαζέψω χρήματα για να πάω αυτό το ταξίδι στο Λονδίνο", "Το 2015 θα είναι η χρονιά που θα τ' αλλάξω όλα". Με κάθε καινούρια χρονιά, έρχονται και νέες υποσχέσεις που δίνουμε στον εαυτό μας και στους γύρω μας, με την ελπίδα ότι θα τις κρατήσουμε. Να όμως που κάθε χρόνο βρισκόμαστε να δίνουμε τις ίδιες υποσχέσεις ξανά και ξανά... "Μα τι δεν κάνω καλά;", αναρωτιόμαστε. Για κάποιους φταίει η έλλειψη αποφασιστικότητας, για άλλους ο χρόνος που δεν φτάνει, για κάποιους η ρουτίνα που δεν τους αφήνει σε ησυχία. Για άλλους πάλι φταίει η έλλειψη σωστής καθοδήγησης. Γι' αυτό κι εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τις απόλυτες προτάσεις Smart Living που όχι μόνο θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις επιτέλους τους στόχους σου, αλλά θα δώσουν νέο νόημα στον τρόπο που βλέπεις και ζεις τη ζωή! Για την υγεία και τη γραμμή σουFitness TrainingThe Men's Health Little Book of ExercisesBe Body Beautiful             Για να πιστέψεις στις δυνατότητές σου
  • How to Feel Confident, της Leil Lowndes. Για να αποκτήσεις την αυτοπεποίθηση που σου αξίζει!
  • How to Take Charge of Your Life, των Richard Bandler, Alessio Roberti και Owen Fitzpatrick. Εάν θες να αλλάξεις τη ζωή σου, αυτό είναι το βιβλίο σου!
  • 13 Things Mentally Strong People Don't Do, της Amy Morin. Ο απόλυτος οδηγός για να ξεπεράσεις τα εμπόδια που βρίσκονται στο δρόμο για την ευτυχία σου!
  • What I Know for Sure, της Oprah Winfrey. Μέσα από τα μάτια και τις συμβουλές μιας από τις ισχυρότερες γυναίκες του κόσμου, μάθε πώς να γίνεις ο καλύτερος εαυτός σου!
9780007320769 97814472776689780007555932           Για τη διατροφή και τη μαγειρική σου
  • Ultimate Low Cholesterol, Low Fat Cookbook της Christine France. Για να μάθεις να μαγειρεύεις πεντανόστιμα και ταυτόχρονα χαμηλά σε λιπαρά γεύματα!
  • The Dukan Diet 2 - the 7 Steps, του Pierre Dukan. Εάν θες να χάσεις κιλά, χωρίς να στερείσαι τα αγαπημένα σου φαγητά!
  • I Quit Sugar for Life, της Sarah Wilson. Εάν θες να ξεφορτωθείς τη ζάχαρη μια και καλή!
  • The Natural Food Kitchen, του Jordan Bourke. Απολαυστικές συνταγές για υγιεινά γεύματα με φυσικά συστατικά!
  • GI High-energy Cookbook, της Rachael Anne Hill. Είτε θες να χάσεις κιλά, είτε να αυξήσεις την ενέργειά σου, είτε να παραμείνεις υγιής, αυτό το βιβλίο θα σου δώσει τις λύσεις!
  • The Greek Yogurt Diet, των Jo Brielyn και Sonali Ruder. Ήρθε η ώρα να μάθεις τα μυστικά που κρύβει για τη διατροφή σου το ελληνικό γιαούρτι!
  • The Mediterranean Zone, του Barry Sears. Η πιο υγεινή διατροφή του κόσμου θα σου χαρίσει τα μυστικά για να χάσεις κιλά αποκτώντας υγεία και μακροζωία.
  • Super Fresh Juices and Smoothies, της Νicola Graimes. Πάνω από 100 συνταγές για να φτιάξεις μόνος σου τα πιο υγιεινά ροφήματα!
  • I Quit Sugar, της Sarah Wilson. Το δικό σου αποτοξινωτικό πρόγραμμα διατροφής 8 εβδομάδων!
9780754809791 97818497549349781849755603           Για να εμπνευστείς από τους αγαπημένους σου σταρ
  • Brunette Ambition, της Lea Michele. Η πρωταγωνίστρια της πετυχημένης σειράς "Glee" μοιράζεται τα μυστικά της για την ομορφιά, τη μόδα και την εσωτερική δύναμη!
  • The Body Book, της Cameron Diaz. Η διάσημη σταρ, που έχει αποτελέσει πρότυπο για πολλές γυναίκες στον κόσμο, γράφει το δικό της οδηγό αισιοδοξίας για το πώς μπορεί κάποιος να γίνει υγιής, χαρούμενος και δυνατός, αρκεί να το αποφασίσει!
  • The Everygirl Diet, της Maria Menounos. Η ελληνικής καταγωγής τηλεπαρουσιάστρια και δημοσιογράφος μιλά για την εμπειρία του να χάνεις 40 κιλά, να τρως σωστά και να παίρνεις τα ηνία της ζωής σου στα χέρια σου·και μας δείχνει τον τρόπο να το καταφέρουμε κι εμείς!
9780062252746 97808041771399780804139076           Κι αν όλα αυτά δε σου έφτασαν ή απλά θες να διαβάσεις κι άλλα, μπορείς πάντα να ανατρέξεις εδώ για να πάρεις έμπνευση, να μείνεις συγκεντρωμένος-η στους στόχους σου και να είσαι σίγουρος-η ότι δε θα αθετήσεις ποτέ ξανά τις υποσχέσεις σου για τη νέα χρονιά!    Διαβάστε επίσης στο Public BlogΘιβετιανή Ροδακινόπιτα: Το νέο βιβλίο του Tom Robbins