Παρουσίαση βιβλίου: It Ends With Us (+διαγωνισμός!)

Περίληψη: Έχεις διαβάσει το top trend του #booktok, It Ends With Us της Colleen Hoover; Δες την παρουσίαση και πάρε μέρος στον διαγωνισμό για να το κερδίσεις!

Το best-seller βιβλίο της Colleen Hoover «It Ends With Us» κυκλοφορεί στα αγγλικά εδώ και μερικά χρόνια, ενώ μερικούς μήνες πριν κυκλοφόρησε και στη χώρα μας από τις εκδόσεις Διόπτρα, για όσους και όσες δε μπόρεσαν να το διαβάσουν στο πρωτότυπο! Το «It Ends With Us» είναι ένα βιβλίο το οποίο άφησε το στίγμα του από την κυκλοφορία του. Αλλά και για έναν ακόμη λόγο: επανήλθε στην κορυφή των best sellers διαμέσου TikTok και του #booktok, το trend της δημοφιλούς πλατφόρμας το οποίο εστιάζει στο βιβλίο και σε παρουσιάσεις από φανατικούς βιβλιόφιλους! Το «It Ends With Us» ήταν μέσα στα βιβλία τα οποία επανήλθαν στο προσκήνιο, ακόμη πιο δυναμικά από την στιγμή της κυκλοφορίας τους, και ανέβηκαν σε δυσθεώρητα ύψη δημοτικότητας!

«It Ends With Us» - Περί τίνος πρόκειται;

Στο οπισθόφυλλο της ελληνικής έκδοσης διαβάζουμε:

Κάποιες φορές αυτός που σε αγαπάει περισσότερο είναι και αυτός που σε πληγώνει περισσότερο.

Η ζωή δεν ήταν εύκολη για τη Λίλι, όμως αυτό δεν την εμπόδισε να δουλέψει σκληρά για να εκπληρώσει όλα όσα ονειρευόταν.

Αφού έφυγε από τη μικρή πόλη του Μέιν, σπούδασε, μετακόμισε στη Βοστόνη και άνοιξε τη δική της επιχείρηση. Έτσι, όταν γνωρίζει τον γοητευτικό νευροχειρουργό Ράιλ Κινκέιντ, ξαφνικά η ζωή της φαντάζει πολύ όμορφη για να είναι αληθινή.

Ναι, μπορεί η περιγραφή να είναι ολίγον «generic», αλλά η ιστορία δεν είναι. Ούτε καν! Δεν είναι η ίδια, αναμασημένη και χιλιοπαιγμένη ιστορία «κορίτσι βρίσκει αγόρι, αγόρι είχε/έχει/βρίσκει άλλο κορίτσι» ούτε «κορίτσι βρίσκει αγόρι, κορίτσι βρίσκει κι άλλο αγόρι». Το «It Ends With Us» έχει να διηγηθεί μια δυνατή ιστορία με ένα σημαντικό μήνυμα. Γι' αυτό, άλλωστε, και έγινε best seller για πολλές εβδομάδες, γι' αυτό και τράβηξε το ενδιαφέρον των tiktokers που το επανέφεραν στην κορυφή για ακόμη περισσότερες. Οι χαρακτήρες του βιβλίου είναι περίπλοκοι και έχουν βάθος, όπως βάθος έχει και η πλοκή. Η ιστορία αφηγείται από την οπτική της πρωταγωνίστριας, της Λίλι, και κανενός άλλου. Σε βάζει στη θέση της, σου δίνει να περάσεις όλα όσα περνά η ίδια, σε κάνει να γελάσεις, να κλάψεις, να καρδιοχτυπήσεις. Σου παρουσιάζει τη ζωή όπως πραγματικά είναι, αναλύει τις «γκρίζες» ζώνες και σου δίνει να καταλάβεις πως μόνο στο σινεμά είναι όλα «άσπρο» ή «μαύρο». Και θα σε κάνει να μη μπορείς να το αφήσεις, παρά μόνο όταν το τελειώσεις. Μετά θα θες να το ξαναδιαβάσεις!

it-ends-with-us-01

Μεταφορά στον κινηματογράφο

Εντάξει, η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε και πολλά πράγματα να πούμε εδώ, μιας και δεν έχει γίνει γνωστό απολύτως τίποτε για την ταινία, επομένως δεν έχουμε ηθοποιούς, σκηνοθέτη ή παραγωγό. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι το ότι… θα γίνει! Η μεταφορά του «It Ends With Us» φαίνεται πως είναι εν εξελίξει, ενώ η ανακοίνωση έγινε μέσω… TikTok από τον Justin Baldoni της Wayfarer Entertainment, η οποία έχει αναλάβει την μεταφορά στη μεγάλη οθόνη.

«It Ends With Us» - Διαγωνισμός

Το Public σου έχει και μια έκπληξη! Ένα αντίτυπο του «It Ends With Us» περιμένει μία τυχερή ή έναν τυχερό για να το διαβάσει! Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής που θα βρεις εδώ και να περιμένεις μέχρι τις 12/5/2022, οπότε και θα γίνει η κλήρωση! Ο τυχερός ή η τυχερή θα ειδοποιηθούν προσωπικά. Πολλαπλές συμμετοχές δεν θα λαμβάνονται υπόψη.

Καλή επιτυχία

Η κλήρωση έγινε και ο νικητής κληρώθηκε