Επιδότηση Vodafone: Η εξαργύρωση στα Public φέρνει μοναδικά οφέλη

Περίληψη: Η συνεργασία μας με τη Vodafone επεκτείνεται. Τώρα μπορείς να εξαργυρώσεις την επιδότησή σου και στα Public και να απολαύσεις ακόμα περισσότερα προνόμια!

Αν έχεις επιδότηση από τη Vodafone στο κινητό σου και δεν ξέρεις σε τι να την αξιοποιήσεις, τι θα έλεγες για… νέο ψυγείο; Κάτι τέτοιο μπορεί να ήταν αδύνατο μέχρι πριν από λίγο καιρό, αλλά πλέον είναι πραγματικότητα! Τώρα συνεργαζόμαστε με τη Vodafone για να σου προσφέρουμε μία ακόμα πιο πλήρη εμπειρία αγορών στα Public! Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να συνδυάσεις την εμπειρία Public με τα οφέλη της Vodafone και να αποκομίσεις ακόμα περισσότερα από τις αγορές σου!

Public και Vodafone τώρα ΜΑΖΙ

Ενώνοντας τις δυνάμεις μας με τη Vodafone μπορούμε να σου εξασφαλίσουμε ακόμα περισσότερα οφέλη. Το μεγαλύτερο από αυτά είναι πως τώρα μπορείς να αξιοποιήσεις την επιδότηση του Vodafone κινητού σου για να αποκτήσεις ό,τι θες από τα καταστήματα Public και τα ακόμα μεγαλύτερα “Public + home”*. Αυτό σημαίνει πως τώρα έχεις στη διάθεσή σου μία ακόμα μεγαλύτερη γκάμα επιλογών για να εξαργυρώσεις το ποσό της επιδότησης.

Διάλεξε ανάμεσα σε τελευταίες γενιάς smartphones, laptops, τηλεοράσεις και tablets, απόλυτα χρηστικές μικρές και μεγάλες οικιακές συσκευές, αγαπημένα βιβλία και παιχνίδια, και αμέτρητες ακόμα επιλογές από δεκάδες επιπλέον κατηγορίες, και απόκτησέ τα οικονομικότερα μέσω της επιδότησης του συμβολαίου σου. 

Το δεύτερο μεγάλο όφελος είναι πως μπορείς να συνδυάσεις τα προνόμια Public και Vodafone για να βγεις ακόμα πιο κερδισμένος. Μπορείς, για παράδειγμα, να εξαργυρώσεις την επιδότησή σου στα μεγάλα και άνετα καταστήματα “Public + home για να αποκτήσεις πιο φθηνά τις οικιακές συσκευές που χρειάζεσαι, και να εξοφλήσεις το υπόλοιπο ποσό με ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ χωρίς πιστωτική κάρτα. Έτσι προσθέτουμε ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία στις αγορές σου από τα καταστήματά μας.

Vodafone corner στα καταστήματα Public

Για να υποδεχθούμε «δυνατά» την επέκταση της συνεργασίας μας με τη Vodafone ετοιμάσαμε ειδικά Vodafone corners τα οποία μπορείς να βρεις στα καταστήματά Public στο Σύνταγμα, στη Γλυφάδα, στο Cosmos Mall, στην Πάτρα, Τσιμισκή, Πυλαία, Σταυρούπολη και στο Ρέθυμνο, ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες τοποθεσίες. Στα Vodafone corners σε περιμένει η εξειδικευμένη ομάδα Vodafone Ready για να εξυπηρετηθείς όπως ακριβώς και σε ένα οποιοδήποτε άλλο κατάστημα Vodafone. Άρα τα Vodafone corners ήρθαν στα Public όχι μόνο για να εξαργυρώσεις την επιδότησή σου ή να κάνεις νέα σύνδεση, αλλά για να λύσεις όλες σου τις απορίες για τις συσκευές, τη σύνδεση, το δίκτυο, και τις υπηρεσίες για το σπίτι ή την επιχείρησή σου. Τα Vodafone corners λειτουργούν τις ίδιες ώρες με τα καταστήματά μας, οπότε είναι εκεί όσο είμαστε ανοιχτά για να σε εξυπηρετήσουν. 

Και αν λύσεις όλες τις απορίες σου, μετά μπορείς να συνεχίσεις τη βόλτα σου στα καταστήματά μας για να ανακαλύψεις ακόμα περισσότερα προϊόντα τεχνολογίας, σπιτιού και ψυχαγωγίας. Στο Public Συντάγματος ειδικά, εκτός από Vodafone corner μπορείς να βρεις τώρα και το νέο Apple Shop, για να δεις από κοντά τα κορυφαία προϊόντα Apple και να τα αποκτήσεις οικονομικότερα αξιοποιώντας την Vodafone επιδότησή σου για την αγορά τους!

Τώρα έχεις Vodafone… στα Public! Οι ευέλικτες αγορές και η τεράστια ποικιλία των καταστημάτων Public και “Public + home” συναντούν την τεχνογνωσία και τα προνόμια της Vodafone για απολαμβάνεις ακόμα περισσότερα οφέλη.

*Αυτή τη στιγμή δεν είναι δυνατή η εξαργύρωση επιδότησης στα καταστήματα Public Αεροδρομίου και “Public + home” Περιστερίου και Πειραιά.